Aktiviteter i vinterferien for børnefamilien

CamillaK |

I vinterferienkan vejret stadig være en smule gråt og trist. Der er derfor en oplagt mulighed for at starte bilen og køre ud og se nogle af Danmarksmange børnevenligeattraktioner og seværdigheder. Så hvis du spekulerer hvad dig og børnene skal lave på jeres tur i sommerhus, kommer der her nogle forslag til nogle aktiviteter.

Bolchekogning i Blåvand

Tag børnene med for at lave bolcherpå gammeldags manér. Blåvands bolchekogerilaver alt både bolcher, slikkepinde, karamellermv. Med opskrifter helt tilbage fra 1864.Besøg fabrikken og se bolcher blive til eller lav dine egne. Til fabrikken hører en butik med isbar, caféog en bolche shoptil, hvor der er rig mulighed for at købe lige de bolcher man har lyst til.

(Pixabay.com)

Lego House i Billund

Hvis du endnu ikke har hørt om Lego Housekunne dette måske være en aktivitetsmulighedfor dig og familien i vinterferien.

Lego House er et nyt 12.000 m2 stort hus fyldt med over 25 millioner legoklodser. Huset består af en blå, gul, rød og grøn zone, hvor der både kan leges med de mange legoklodser eller se de mange lego bygninger og figurer.

(Pixabay.com)

AQUA Akvarium og dyrepark i Silkeborg

I AQUAkan dig og dine børn møde en masse forskellige danske dyr som f.eks. en odder eller vaskebjørne. I parken er der ikke kun dyr, men også en masse vandoplevelserbåde inden- og udendørs.

AQUA har et stort indendørs akvariumsom også rummer et rørebassin, hvor der er mulighed for at røre forskellige fisk. Der er ligeledes 4 etager hvor der kan ses skildpasser, krybdyr og meget mere.

(Pixabay.com)

Cinemateket i København

Et besøg i børnebiografeni Cinemateket kunne også være en god mulighed. Her kan børn fra 3-7 årog deres forældre se et bredt udvalg af film gratisi hverdagene. I weekender og ferier koster det 30 kr. Pr. Person.

Filmene i Cinemateketer tilpasset børnenes alder og der vises alle forskellige slags film som f.eks. Animationsfilm eller dokumentar- og kortfilm.

(Pixabay.com)