Sommerhus leje – nøgleord til ferie i Danmark!

Indtast destination
Periode
Vælg periode
Personer
Samlet pris
Flere søgekriterier ►
 

Sommerhus leje – sådan vælger du frit din ferie i Danmark!

Velkommen på vejen til en vidunderlig ferieform. Sommerhus leje er magiske ord, der har bragt dig ind i slaraffenland. Vælg mellem hele 25.000 forskellige tilbud om sommerhus til leje hos Cofman.com – og der kommer hele tiden nye til. Nøgleordene ”sommerhus leje” åbner vejen til Danmarks største Internetsted for sommerhusudlejning. Gennem vort samarbejde med en lang række udlejningsbureauer kan vi på nettet præsentere dig for et unikt udvalg, når det gælder sommerhuse til leje, ferielejligheder og andre ferieboliger. Er du usikker ved leje af sommerhus over Internettet, så prøv at læse vores side med Vigtig information. Vi vil gøre vort yderste for at sikre dig den bedst mulige ferie når du vælger at leje sommerhus i Danmark!


Sommerhuse til leje i Danmark gennem 100 år

I mere end 100 år er danskerne taget i sommerhus, ud til marehalm, badestrand, solnedgang, skov, kroket, hængekøjer, duften af dugvådt græs og brænderøg, ud hvor der pludselig er plads til vigtige beslutninger, som hvornår det er tid til næste måltid og hvilken kriminalroman man først skal læse! Målet har været uændret: At leve i og med naturen, i sommeren, og vinde sundhed og styrke til arbejdet der venter. I takt med at flere og flere er kommet til at eje et sommerhus, er skiltet ”sommerhus til leje” dukket op i landskabet. Danskerne er et gavmildt folkefærd og deler gerne sommerhuslivets glæder, både med familie og venner og med andre – mod en rimelig betaling! Få del i glæderne gennem Cofman.com. Sommerhus er Danmark om sommeren!


Sommerhus udlejning i Danmark

Benyt dig af Internettets fantastiske muligheder for at leje sommerhus. Gennem Cofman.com kan du leje over 25.000 forskellige sommerhuse, feriehuse, ferielejligheder og andre former for ferieboliger over hele Danmark - du kan endda leje ferielejlighed på et slot! Sid i ro og mag og søg på vores altid opdaterede sider, vælg ud fra dine og familiens interesser og læs om seværdigheder, udflugtsmuligheder og aktiviteter i nærheden af din feriebolig.I forbindelse med Sommerhus leje anbefaler vi disse sider: Luksus sommerhuse eller Privat sommerhusudlejning . Her finder du relaterede oplysninger.


Cofman.com – danmarksmester når det gælder sommerhus til leje

Cofman.com er Danmarks største Internetsted med sommerhus udlejning. Gennem vort samarbejde med en lang række udlejningsbureauer kan vi på nettet præsentere dig for dejlige sommerhuse i alle egne af Danmark. Udvalget er unikt - og sikkerhed og service er i højsædet. Med sommerhus leje hos Cofman.com finder du alt, hvad du behøver for at vælge en god ferie i Danmark!

Index > Sommerhus leje – nøgleord til ferie i Danmark!

| | | |
Kan vi hjælpe?
  • Ring til 70 20 31 10
    Man-tors kl. 9.00-18.00
    og fre kl. 9.00-17.00

  • Send mail og få hurtigt svar
    info@cofman.com
    (også aften og weekend)

Gjeller Odde Strand

Periode:  2015-12-12  -  2015-12-19
Tæt på den børnevenlige strand ligger dette pragtfulde feriehus med en utrolig smuk panoramaudsigt over Nissum Bredning fra så...
Antal personer: 8
Afstand til vand: 300 m.
Størrelse: 82 kvm.
Pris 2625 DKK

Løkken

Periode:  2015-12-12  -  2015-12-19
Fantastisk lækkert sommerhus på 116 m2, som er beliggende på en stor naturgrund med græsplæne. Huset er bygget i 2003. Huset ...
Antal personer: 8
Afstand til vand: 700 m.
Størrelse: 116 kvm.
Pris 2395 DKK

Andre sider:


 
Cofman A/S

Guldborgvej 3
DK-7400 Herning
CVR: 25131029
Tlf: +45 70 20 31 10
info@cofman.com