Sommerhus i Blokhus

Blokhus er en kendt ferieby i den Nordvestlige Jylland. Byen som ligger ud til Vesterhavet, er kendt for at tiltrække især mange unge turister i sommersæsonen. De fleste sommerhuse ligger langs kysten på begge sider af Blokhus. Her kan man bo i klitterne ved stranden.

Find dit sommerhus på vores Blokhus-kort

Indtast destination
Periode
Vælg periode
Personer
Samlet pris
Flere søgekriterier ►
 
Blokhus har mange butikker, restauranter, barer og iskiosker fordelt over hele byen. Det er byens torv som er centrum og her afholdes flere koncerter om sommeren. Om aftenen når byens diskotek åbner, og børnene er lagt i seng, forvandler byen sig til en stor fest. Der findes flere små museer, gallerier og værksteder tæt på Blokhus. I Hune som ligger 2 km fra byen, kan man støbe stearinlys hos Blokhus Lys. I Hune findes også en 6500 m2 stor smuk og farverig have med salg af planter og malerier. Fårup Sommerland & Aquapark som ligger kun 5 km fra Blokhus, er med til at trækker mange børnefamilier til byen. I forlystelsesparken kan man prøve mere end 50 spændende forlystelser, som f.eks. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane. Betal for indgangen og alt er derefter gratis. Blokhus er kendt for at have en af Danmarks bredeste sandstrande med Blåt flag. Bag stranden ligger en bred række klitter som søger for, at man altid kan finde læ til solbadning. Det er tilladt at køre i bil helt ned til vandkanten på stranden.

Hune/Kryle Klit er et område, som hører sammen med Blokhus. Det ligger ca. 2 km fra stranden i naturskønne omgivelser præget af skov og hedelandskaber. Dette område er perfekt til vandre-, ride- og cykelture. Nord for byen finder man et spændende dyreliv i Blokhus Klitplantage. For dem som ønsker et aktiv familieferie, er Blokhus et godt valg. For børnene er her et subtropisk badeland, med en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center. De golf interesserede kan besøge Blokhus Klit Golf Center, som har en 18 hullers bane. Hvis man har bil og vil lidt omkring, kan man besøge Børglum Kloster, som ligger ved den hyggelige badeby Løkken. Her ligger det gamle munkekloster fra 1180'erne i parklignende omgivelser. En anden attraktion er sandflugtsmuseet, der ligger i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Hele Vesterhavet er et paradis for windsurfere, men især området omkring Blokhus, er kendt som et af verdens bedste. Vinden og bølgerne skaber ideelle forhold for windsurfere, som derfor kommer hertil fra hele Europa. Der er surfskoler, hvis man har lyst til at prøve. Naturelsker bør tage en tur til det fredede naturområde Lille Norge. Her kan man opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. I området ligger det kendte udsigtspunkt Guldagerhøj, hvorfra man kan se ud over hele Jammerbugten. Her findes desuden et rigt dyreliv.

Sommerhuse i Blokhus

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 8975

I 1. klitrække ved en af Danmarks bedste badestrande og badebyen Blokhus ligger dette helt enestående sommerhus, bygget i 1996. Fra huset er der sti direkte til stranden og fra toppen af grunden er der en fantastisk havudsigt og udsigt over området. Til huset hører stort, åbent terrasseareal med havemøbler. Dobbelt carport. Indvendig er der lyse trævægge og -lofter. Trægulve med løse tæpper. Stor og flot indrettet spa-afdeling med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse, ligeledes med bruseniche. Den veludstyrede...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 140 m²
 • Vand: 120 m
 • Indkøb: 1,2 km
Fra 4109 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 180605

På en dejlig klitgrund få minutters gang fra Vesterhavet og med en fantastisk udsigt til havet og klitterne fra en bakketop på grunden, har dette skønne feriehus en perfekt beliggenhed. Det er bygget i forskudte plan. I træder ind i et lille bryggers og derfra direkte ind i den lyse poolafdeling med muret spabad og indgang til sauna og badeværelse. Fra poolrummet går I et par trin op til den hyggelige spiseafdeling, der ligger i forbindelse med et mindre, men fuldt udstyret køkken. For enden af rummet er der en hyggelig stue med behagelige møbler. Huset har loft til kip og trægulve overalt...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 150 m²
 • Vand: 410 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 2970 DKK
Mere info  

Gæstevurderinger fra Blokhus

108 gæster har givet Blokhus en gennemsnitlig vurdering på 4,46 ud af 5 stjerner.

Jan Andersen, 5/5
"Jeg er i forvejen vild med Blokhus og området og har tit holdt sommerferie i området dog oftest inde i blokhus by område.Fårup Sommerland er altid et hit specielt også nu med halvpris på næste billet ved ny entre inden for få dage."
Kirsten Jensen, 4/5
"Tag cyklen og kør ud og oplev naturen. God Fiskerestaurant i Hune. Ret fine tøj og brugskunst- butikker i Hune."
Theresa Kjærulff, 5/5
"Har bestilt hos Cofman før - Bedste/stort udvalg. Løkken har ALT!! Er kommet der hele mit liv. Så der er kun et rigtigt sted for os :) Strand, vandland og diverse "turistmål", bunkers, mårup kirke osv."
Bodil Hansen, 5/5
"Har bestilt hos Cofman før Bedste/stort udvalg God brugervenlighed God kundeservice. Vi har været meget tilfredse intet at klage over det er som det plejer. Vi har brugt bureauet flere gange. Tip: restaurant futtens frokostbuffet alletiders og hyggelig udendørsarealer."
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1175445

Her er et hyggeligt sommerhus til 6 personer i Blokhus. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og er placeret på en dejlig og forholdsvis lukket naturgrund, som er afskærmet af træer. Sommerhuset er forsynet med 2 badeværelser, hvoraf det ene er med en lille sauna og en spa. 3 soveværelser - 2 af værelserne er med dobbeltsenge, og det sidste værelse er med en 1,40 cm bred seng, med en seng ovenover. I bestemmer altså selv om I vil ligge tæt i sengen på det 3. værelse eller om I vil benytte jer af den ekstra seng. Endvidere er her et godt køkken, som ligger i åben forbindelse med en stor og lys stue med brændeovn.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 103 m²
 • Vand: 700 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 2997 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 38912

Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette flotte luxuriøse sommerhus i træ i 2 etager. Fra huset er der kig til Blokhus by med Vesterhavet i baggrunden. Huset er i 2005 opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold og fodbold. Til huset hører et dejligt terrasseareal med havemøbler og mulighed for ugenert solbadning, idet terrassen vender ud mod det smukt kuperede område med indlandsklit. Indvendigt er væggene malede og gulvene er...

4,5
 • Personer: 8
 • Størrelse: 141 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 500 m
Fra 5362 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 350107

Lækkert moderne sommerhus beliggende i det populære område Ferren Syd i Blokhus. I nærheden af huset findes der legeplads, petanque-bane, tennisbane og multi-boldbane til fri afbenyttelse. Bemærk at sovepladserne på madrasser befinder sig på husets hems.

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 113 m²
 • Vand: 700 m
 • Indkøb: 700 m
Fra 2576 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Haven i Hune, Fårup Sommerland samt en tur langs og til stranden.

 • Anonym

  The Old English pub: Cheers, har en hyggelig atmosfære, gode udenlandske fadøl. Dejlig mad i sommer halvåret, levende musik 2 - 3 gange pr. uge, I vinterhalvåret vises fodbold på tv/storskærm. Paperazzi: Billigt mode rigtigt tøj til unge og voksne. Torvet i Blokhus: Live Musik Tirsdag kl. 19.30 i sommer højsæsonen

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1219533

Super hyggeligt sommerhus med en helt fantastisk udsigt. Sommerhuset er indrettet med et stort køkken i åben forbindelse med den lyse stue. I stuen er der en fantastisk udsigt, samtidig med at man kan hygge sig foran brændeovnen. Fra stuen er der udgang til en dejlig afskærmet terrasse, hvor I også kan nyde udsigten og slappe af i ro og fred. Sommerhuset har 3 soverum, 2 med dobbeltsenge og et med enkeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Dette dejlige sommerhus er meget vedligeholdt og ligger i rolige omgivelser. Sommerhus ved Blokhus - Her får I helt sikkert nogle gode ferieminder.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 91 m²
 • Vand: 3 km
 • Indkøb: 2 km
Fra 2775 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 1028256

Virkelig dejligt sommerhus i træ, bygget i 1974 og renoveret i 2004, beliggende på en skøn natur-/klitgrund med udsigt til havet fra huset. Til huset hører terrasseareal med havemøbler samt en udestue. Huset indeholder et pænt køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Køkkenet er kombineret med den store opholdsstue, som bl.a. er udstyret med brændeovn, telefon for indgående samtaler, CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Fra stuen er der adgang til udestuen. Badeværelse med bruser og klinkegulv. Der er desuden 3 soveværelser: 2 med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 600 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2789 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 11282

Eksklusivt sommerhus i træ, 2003, beliggende på en stor naturgrund op til et fredet areal. Fra husets østvendte terrasse er der en dejlig udsigt til det fredede område. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der lyse trævægge og -lofter. I gang, 2 badeværelser og køkken er der opvarmet klinkegulv, ellers trægulve. Det flotte køkken er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader samt varmluftovn. Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler, 4-pers. spa samt adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche.

3,5
 • Personer: 7
 • Størrelse: 101 m²
 • Vand: 1,1 km
 • Indkøb: 600 m
Fra 4015 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 8720

Sommerhus, totalrenoveret i 2004, med en enestående beliggenhed med panoramaudsigt over havet og landskabet. Husets badeværelse er bygget i forskudt plan. Telefon for indgående opkald til rådighed.Sommerhuset egner sig til 6 personer over 3 år samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 100 m² og er bygget i 1978. I 2004 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Der er solvarme. I saunaen er der mulighed for afslapning. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Ferieboligen er beliggende på en 1290 m² stor klitgrund.

5,0
 • Personer: 6
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3817 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum/Hune Hus-nr. 1195280

Huset indeholder 2 vær. med 1 dobb. seng. 1 vær. med 1 enk. seng. Komb. stue og køkken med keramisk komfur og varmluftovn, emhætte, køleskab med sep. 45 liter fryser, mikroovn, Opvaskemaskine. Radio med cd, Tv - DR, dvd, Vaskemaskine. Wc/ håndvask, bruseniche, gulvvarme på badevær., Sauna, 2 personers Spa-bad. El-varme, Brændeovn, Varmepumpe. Havemøbler, havegrill, åben terrasse på 20 m2 + 20 m2, overd. terrasse på 12 m2. Stor tv-pakke med mange danske kanaler. Bemærk - rygning er ikke tilladt i huset. Udlejning kun til familier.

4,5
 • Personer: 5
 • Størrelse: 90 m²
 • Vand: 2,5 km
 • Indkøb: 900 m
Fra 1624 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum/Hune Hus-nr. 1146902

Dejligt feriehus som står færdigopført i 2014. Huset ligger for enden af en blind vej med et minimum af trafik i området. Kort afstand til feriebyen Blokhus og Nordjyllands mest besøgte forlystelsespark Fårup Sommerland med rutsjebaner, vandland og meget mere. Rundt om huset er dejlige solterrasser. Opholdsrummet er lyst med loft til kip, og med en flot stue. Her står brændeovnen som varmer og spreder hygge centralt placeret i rummet. Mod syd er et stort vinduesparti som giver et flot lysindfald. Her er udgang til den delvist overdækkede terrasse. Køkken i moderne stil og med direkte udgang til husets vestvendte terrasse.

4,3
 • Personer: 6
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 2,5 km
 • Indkøb: 900 m
Fra 2235 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 281487

Sommerhuset egner sig til 8 personer over 3 år samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 112 m² og er bygget i 1999. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. I saunaen er der mulighed for afslapning. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 1340 m² stor naturgrund. Der er 1100 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 800 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 10 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Sandkasse. Legehus. Der er carport til rådighed.

4,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 112 m²
 • Vand: 1,1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2800 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Restaurant Futten er altid et besøg værd. Også gode sandwich på cafeen ved galleriet tæt på stranden. Gåture - svært at nævne en enkelt - bare kom afsted! Cykeltur: prøv sti 100 som går fra Hune til Saltum, det er skøn natur og dejligt terræn.

 • Anonym

  Nyd stranden, klitterne, byen og maden i og omkring Blokhus (Futtens frokost i Strandingsgården er altid et besøg værd). Hent dit morgenbrød hos bageren i Hune, og glem ikke det gode kød fra gourmetslagteren i Kaas! # Paradis-is-butikken på torvet er også et must på din ferie i Blokhus.

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 30951

Her er kælet for alle detaljer. Sommerhus beliggende på en stor naturgrund, hvor I i ro og mag kan nyde fugle og udelivet. Er det for koldt at opholde sig udendørs, kan naturen nydes gennem de store panoramavinduer i den kombinerede opholds- og spisestue, og brændeovnen kan skabe ekstra hygge hele året. Lyse farver og moderne indretning skaber en god stemning i hele huset. Terrasseareal, såvel åben som overdækket, med havemøbler og havegrill, hvor I kan nyde de danske sommeraftener. Huset ligger centralt placeret i gåafstand til indkøb, restauranter og til en af Europas bedste badestrande.

3,3
 • Personer: 9
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 950 m
 • Indkøb: 550 m
Fra 3185 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 26275

Få minutters gang fra Vesterhavet og den brede sandstrand ligger dette flotte hus på en dejlig lukket klitgrund for enden af lukket vej.Denne nyere, attraktive feriebolig er beliggende på en 2000 m2 klitgrund kun 0.7 km fra indkøbsmuligheder, kun 0.7 km fra restaurant og 5.0 km fra Pandrup. God plads til 6 voksne (2 i dobbeltsenge) i de 3 soveværelser. køkken: varmt og koldt vand med el-komfur, opvaskemaskine, køleskab og mikroovn. 2 badeværelser med wc. varmt og koldt vand. Forkæl jer selv med sauna og spabad. Slap af med parabol, tyske kanaler, radio og cd og brændeovn.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 94 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 700 m
Fra 2750 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 966884

Eksklusivt luksussommerhus i træ, opført i 2003, beliggende på en dejlig klitgrund, kun 400 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra opholdsstuen på hemsen er der en flot udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden. Stort fredet område foran huset. Opvarmet klinkegulv i køkken, badeværelser og gangareal. Flotte gulve af fyrretræ i de øvrige rum. Moderne, stort køkken med opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og skabsplads. Ekstra badeværelse med bruseniche. Depot med vaskemaskine og tørretumbler.

4,8
 • Personer: 8
 • Størrelse: 128 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 5725 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1095694

Pragtfuldt luksussommerhus i træ med spa og sauna, opført i 2004, beliggende på en skøn naturgrund kun få min. kørsel fra en af Danmarks bedste badestrande. Stort terrasseareal med havemøbler. Trægulve med løse tæpper. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche; 1 med 2-pers. spa, sauna, vaskemaskine og bruseniche. Flot åbent køkken som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Velindrettet og flot møbleret spise- og opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 2,3 km
 • Indkøb: 700 m
Fra 4192 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 36483

Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette sommerhus i træ i 2 etager og med terrasse på 2 af siderne med diverse havemøbler. Huset er i 2006 opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold, basketball, hockey og fodbold. Indvendigt er der malede vægge og klinkegulve overalt, dog gulvtæpper i alle soverum. Skønt badeværelse med bruseniche, stor spa til 2-3 personer og sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche på 1. sal. I stueetagen...

4,3
 • Personer: 7
 • Størrelse: 123 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2705 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 22292

Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund med sandkasse og gynge. Huset råder over 3 soveværelser med sengeplads til 6 personer. Fra hemsen kan I se havet og fra stuen skimte havet. Indretningen i dansk stil er moderne og hyggelig. Der er en veludstyret køkkenafdeling med fryser og opvaskemaskine, ligesom huset også rummer et stort badeværelse med spabad, gulvvarme og direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med bruser, håndvask og gulvvarme. Stor, åben terrasse med havemøbler og havegrill. Området er et af vestkystens mest eftertragtede. Den storslåede natur, det flotte klitområde,...

4,9
 • Personer: 6
 • Størrelse: 104 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 250 m
Fra 3815 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  God ide med cykler - det er en super måde at opleve området på og der er mange stier at cykle på.

 • Vibeke Bøgelund Jensen

  Spis på Futten, dejlig mad og rigtig god betjening. Hundeskoven var meget stor, så i det hele taget er det et godt feriested for vovsen. Stranden fås ikke bedre nogen steder, og kan nydes selvom vejret ikke er det bedste.

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 966900

På en pragtfuld, kuperet naturgrund ligger dette velholdte sommerhus på en blind vej i et roligt og særdeles naturskønt skov- og klitområde med god plads mellem husene. Huset har flere terrasser med gode læforhold, samt et tilhørende anneks med 2 sovepladser og eget badeværelse.

3,8
 • Personer: 8
 • Størrelse: 125 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 2,5 km
Fra 2895 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 8881

Skønt, velbeliggende sommerhus i træ, bygget i 1975, renoveret og tilbygget i 1999, beliggende på en dejlig, kuperet naturgrund, kun 150 m fra sandstrand. Havudsigt fra grunden. Åbne træterrasser med havemøbler og sandkasse med låg. Gynge. Gulvtæpper, klinkegulve og trægulve. Rustikvægge og -lofter. Dejligt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Skøn, rummelig sauna. Køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller, DAB-radio,telefon med...

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 116 m²
 • Vand: 150 m
 • Indkøb: 3 km
Fra 3244 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 8920

Lige udenfor centrum af Blokhus ligger dette attraktive sommerhus i et skønt område tæt ved Vesterhavet og byens tilbud. Huset er særdeles velindrettet og derfor velegnet til 2 familier. Omkring huset ligger 3 terrasser med hver sine havemøbler. Klapvogn kan benyttes.

3,9
 • Personer: 6
 • Størrelse: 90 m²
 • Vand: 250 m
 • Indkøb: 250 m
Fra 3809 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 26194

På en af de mest attraktive adresser i badebyen Blokhus ligger dette skønne feriehus kun 300 m fra havet og 600 m fra centrum. Huset er smagfuldt indrettet med lækre soveværelser og en hyggelig hems som børnene vil elske. På en kølig dag kan I læse en god bog foran brændeovnen eller gå en tur i saunaen eller spabadet. Huset rummer fladskærms-tv med danske, tyske, norske og svenske kanaler, Apple-tv, trådløst højhastighedsinternet samt blue-ray/dvd afspiller. Der forefindes desuden en barneseng samt en høj barnestol. Feriehuset er placeret på en lukket naturgrund med en stor sydvendt...

3,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 87 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 600 m
Fra 3640 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1201938

Velbeliggende sommerhus i det populære område Ferren Syd ved Blokhus, som er et kuperet naturområde i gåafstand til skov, strand og by. Huset er en del af en klynge huse med fælles legeplads, petanque-bane, tennisbane og multi-boldbane, der står til fri afbenyttelse.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 120 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2702 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 7170

Topklasses sommerhus i træ, opført i 2001, beliggende på en pragtfuld, kuperet klitgrund, kun 400 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra husets opholdsstue er der en enestående udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden. Stort fredet område foran huset. Opvarmet klinkegulv i køkken, badeværelser og gangarealer, ellers trægulv. Flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine og sauna. Ekstra badeværelse, ligeledes med bruseniche. Pragtfuldt, moderne køkken med fryser, varmluftsovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 125 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 4813 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1235942

Dejligt feriehus beliggende i naturskønt område tæt på Blokhus by og forlystelsesparken Fårup Sommerland.Sommerhuset egner sig til 5 personer over 3 år. Ferieboligen er på 90 m² og er bygget i 2011. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. I saunaen er der mulighed for afslapning. Ferieboligen har vaskemaskine. Der er desuden brændeovn. Ferieboligen er beliggende på en 1251 m² stor naturgrund. Der er 2500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 900 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal.

 • Personer: 5
 • Størrelse: 90 m²
 • Vand: 2,5 km
 • Indkøb: 900 m
Fra 2469 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  kunst cafe...hammer god mad og oplevelse samt service

 • Anonym

  Man kan gå fra Rødhus til Blokhus via en sti gennem Blokhus Klitplantage (ca 4 km).

Kan vi hjælpe?
 • Ring til 70 20 31 10
  Man-tors kl. 9.00-18.00
  og fre kl. 9.00-17.00

 • Send mail og få hurtigt svar
  info@cofman.com
  (også aften og weekend)

Andre sprog

 
Cofman A/S

Guldborgvej 3
DK-7400 Herning
CVR: 25131029
Tlf: +45 70 20 31 10
info@cofman.com