Sommerhus i Blokhus

Blokhus er en kendt ferieby i den Nordvestlige Jylland. Byen som ligger ud til Vesterhavet, er kendt for at tiltrække især mange unge turister i sommersæsonen. De fleste sommerhuse ligger langs kysten på begge sider af Blokhus. Her kan man bo i klitterne ved stranden.

Find dit sommerhus på vores Blokhus-kort

Indtast destination
Periode
Vælg periode
Personer
Samlet pris
Flere søgekriterier ►
 
Blokhus har mange butikker, restauranter, barer og iskiosker fordelt over hele byen. Det er byens torv som er centrum og her afholdes flere koncerter om sommeren. Om aftenen når byens diskotek åbner, og børnene er lagt i seng, forvandler byen sig til en stor fest. Der findes flere små museer, gallerier og værksteder tæt på Blokhus. I Hune som ligger 2 km fra byen, kan man støbe stearinlys hos Blokhus Lys. I Hune findes også en 6500 m2 stor smuk og farverig have med salg af planter og malerier. Fårup Sommerland & Aquapark som ligger kun 5 km fra Blokhus, er med til at trækker mange børnefamilier til byen. I forlystelsesparken kan man prøve mere end 50 spændende forlystelser, som f.eks. Danmarks største vandland og Danmarks største rutschebane. Betal for indgangen og alt er derefter gratis. Blokhus er kendt for at have en af Danmarks bredeste sandstrande med Blåt flag. Bag stranden ligger en bred række klitter som søger for, at man altid kan finde læ til solbadning. Det er tilladt at køre i bil helt ned til vandkanten på stranden.

Hune/Kryle Klit er et område, som hører sammen med Blokhus. Det ligger ca. 2 km fra stranden i naturskønne omgivelser præget af skov og hedelandskaber. Dette område er perfekt til vandre-, ride- og cykelture. Nord for byen finder man et spændende dyreliv i Blokhus Klitplantage. For dem som ønsker et aktiv familieferie, er Blokhus et godt valg. For børnene er her et subtropisk badeland, med en 40 m lang vandrutschebane, børnepool, boblebad, sauna og wellness-center. De golf interesserede kan besøge Blokhus Klit Golf Center, som har en 18 hullers bane. Hvis man har bil og vil lidt omkring, kan man besøge Børglum Kloster, som ligger ved den hyggelige badeby Løkken. Her ligger det gamle munkekloster fra 1180'erne i parklignende omgivelser. En anden attraktion er sandflugtsmuseet, der ligger i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900. Hele Vesterhavet er et paradis for windsurfere, men især området omkring Blokhus, er kendt som et af verdens bedste. Vinden og bølgerne skaber ideelle forhold for windsurfere, som derfor kommer hertil fra hele Europa. Der er surfskoler, hvis man har lyst til at prøve. Naturelsker bør tage en tur til det fredede naturområde Lille Norge. Her kan man opleve et kuperet landskab med skov, hav og klitplantage. I området ligger det kendte udsigtspunkt Guldagerhøj, hvorfra man kan se ud over hele Jammerbugten. Her findes desuden et rigt dyreliv.

Sommerhuse i Blokhus

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 966884

Eksklusivt luksussommerhus i træ, opført i 2003, beliggende på en dejlig klitgrund, kun 400 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra opholdsstuen på hemsen er der en flot udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden. Stort fredet område foran huset. Opvarmet klinkegulv i køkken, badeværelser og gangareal. Flotte gulve af fyrretræ i de øvrige rum. Moderne, stort køkken med opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og skabsplads. Ekstra badeværelse med bruseniche. Depot med vaskemaskine og tørretumbler.

4,8
 • Personer: 8
 • Størrelse: 128 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 5725 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 16053

I 1. klitrække med sti gennem klitten direkte ned til stranden ligger dette velholdte og stråtækte sommerhus i sten. Huset er bygget i 1986 og ligger for enden af en blind vej. Fra huset og terrasserne er der en flot udsigt over sommerhusområdet. Havet kan skimtes fra terrassen og balkonen på 1. sal samt flere steder fra grunden. Fra udsigtsbænk på grunden er der en fantastisk havudsigt. Indvendig er der trægulve, dog klinker i køkken og entre. 2 badeværelser med bruseniche og klinkegulv i det ene. Der er gulvvarme i badeværelset i stueetagen. I badeværelset på 1. sal finder I endvidere 2-pers.

4,5
 • Personer: 6
 • Størrelse: 135 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 3 km
Fra 4261 DKK
Mere info  

Gæstevurderinger fra Blokhus

108 gæster har givet Blokhus en gennemsnitlig vurdering på 4,46 ud af 5 stjerner.

Jan Andersen, 5/5
"Jeg er i forvejen vild med Blokhus og området og har tit holdt sommerferie i området dog oftest inde i blokhus by område.Fårup Sommerland er altid et hit specielt også nu med halvpris på næste billet ved ny entre inden for få dage."
Kirsten Jensen, 4/5
"Tag cyklen og kør ud og oplev naturen. God Fiskerestaurant i Hune. Ret fine tøj og brugskunst- butikker i Hune."
Theresa Kjærulff, 5/5
"Har bestilt hos Cofman før - Bedste/stort udvalg. Løkken har ALT!! Er kommet der hele mit liv. Så der er kun et rigtigt sted for os :) Strand, vandland og diverse "turistmål", bunkers, mårup kirke osv."
Bodil Hansen, 5/5
"Har bestilt hos Cofman før Bedste/stort udvalg God brugervenlighed God kundeservice. Vi har været meget tilfredse intet at klage over det er som det plejer. Vi har brugt bureauet flere gange. Tip: restaurant futtens frokostbuffet alletiders og hyggelig udendørsarealer."
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 16613

Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette flotte luksuriøse sommerhus i træ i 2 etager og med terrasse på 2 af siderne. Huset er opført i 2006 som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold og fodbold. Indvendigt er der malede vægge. Opvarmede klinkegulve i stueetagen samt gulvtæpper på 1. sal. Skønt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, stor spa til 2-3 personer og direkte adgang til husets sauna i stueetagen. Ekstra badeværelse med bruseniche på 1.

4,4
 • Personer: 6
 • Størrelse: 113 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2786 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 7631

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1998, beliggende på en skøn, let kuperet naturgrund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter overalt beklædt med fyrretræ. Trægulv i stuen og gulvtæppe i værelserne. Huset indeholder et skønt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og skabsarrangement. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. I den lyse, veludstyrede køkkenafdeling findes bl.a. opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Stuen er godt indrettet og indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital).

 • Personer: 8
 • Størrelse: 81 m²
 • Vand: 850 m
 • Indkøb: 1,6 km
Fra 2680 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1119843

Dette dejlige sommerhus i sten, ligger på en fantastisk grund, der støder op til fredet areal. Her møder I både harer,fasaner og ikke mindst rådyr. Blokhus by ligger ikke langt fra sommerhuset, så et besøg i det hyggelige miljø i den gamle fiskerby kan gøres til fods. Indretningen i huset er af god kvalitet. Der findes dockingstation til Ipod.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 800 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3601 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Nyd stranden, klitterne, byen og maden i og omkring Blokhus (Futtens frokost i Strandingsgården er altid et besøg værd). Hent dit morgenbrød hos bageren i Hune, og glem ikke det gode kød fra gourmetslagteren i Kaas! # Paradis-is-butikken på torvet er også et must på din ferie i Blokhus.

 • Jette Topp

  Vi spiste frokost på Lanternen super hyggeligt. Vi fik a la carte mad fra Restaurant Nord stjernen til ug og slange.

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortHune Hus-nr. 1207490

Et ideelt feriehus for dem, som ønsker en rolig og afslappende ferie. Huset er opdelt i to afdelinger med hver et badeværelse og to soverum. De i alt fire soveværelser har alle tæpper på gulvene og god skabsplads. Den meget store opholdsstue med et flot klinkegulv er hyggeligt møbleret med fyrretræs- og lædermøbler. Der er gulvvarme i køkken, stue og badeværelserne. Fra stuen er der udgang til træterrassen, hvor en muret grill er med til at skabe en hyggelig atmosfære på dejlige sommeraftener.Fritidshus: - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Soveværelse:...

 • Personer: 7
 • Størrelse: 118 m²
 • Vand: 2,2 km
 • Indkøb: 500 m
Fra 2570 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 247339

Hyggeligt sommerhus i træ, beliggende på en stor naturgrund i rolige omgivelser. Bemærk: Sovepladsen på sovesofaen befinder sig i stuen.Sommerhuset egner sig til 7 personer over 3 år. Ferieboligen er på 118 m² og er bygget i 1984. I 1992 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Ferieboligen er beliggende på en 1100 m² stor naturgrund. Der er 2500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1000 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal.

3,4
 • Personer: 7
 • Størrelse: 118 m²
 • Vand: 2,5 km
 • Indkøb: 1 km
Fra 3256 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 31814

Blokhus var tidligere et ældgammelt fiskerleje - nu centrum i et charmerende, internationalt ferieparadis. Her finder man kilometerlange brede, hvide sandstrande, blandt kendere regnet som Nordeuropas bedste, fint hvidt sand, lune klitter og friskt blåt hav. Takket være strandens bredde og beskaffenhed kan man køre i bil til det sted, der passer en bedst. Baglandet giver med sin fantastiske skønne natur, utallige muligheder for traveture i skov og mose. I området er der afmærkede cykel- og vandreruter, hvor man kan nyde naturen i fred og ro.Fritidshus: - Soveværelse:...

4,4
 • Personer: 10
 • Størrelse: 117 m²
 • Vand: 1,8 km
 • Indkøb: 2 km
Fra 3135 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 7170

Topklasses sommerhus i træ, opført i 2001, beliggende på en pragtfuld, kuperet klitgrund, kun 400 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Fra husets opholdsstue er der en enestående udsigt over de lyngklædte klitter med Vesterhavet i baggrunden. Stort fredet område foran huset. Opvarmet klinkegulv i køkken, badeværelser og gangarealer, ellers trægulv. Flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine og sauna. Ekstra badeværelse, ligeledes med bruseniche. Pragtfuldt, moderne køkken med fryser, varmluftsovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 125 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 4813 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 8975

I 1. klitrække ved en af Danmarks bedste badestrande og badebyen Blokhus ligger dette helt enestående sommerhus, bygget i 1996. Fra huset er der sti direkte til stranden og fra toppen af grunden er der en fantastisk havudsigt og udsigt over området. Til huset hører stort, åbent terrasseareal med havemøbler. Dobbelt carport. Indvendig er der lyse trævægge og -lofter. Trægulve med løse tæpper. Stor og flot indrettet spa-afdeling med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse, ligeledes med bruseniche. Den veludstyrede...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 140 m²
 • Vand: 120 m
 • Indkøb: 1,2 km
Fra 4109 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 185074

Sommerhus beliggende midt i den smukkeste natur med klitter og lyng grænsende direkte op til stor plantage. Arkitektonisk er huset flot designet og placeringen på den store fællesgrund er valgt med mest mulig respekt for den smukke natur, der omgiver området. Sommerhuset er lyst indrettet og opvarmes med naturgas og brændeovn. Den kombinerede spise- og opholdsstue er meget rummelig med loftet åben til kip og direkte udgang til terrasserne. Der er 2 opholdsstuer, brændeovn, stereoanlæg, tv og kabel-tv med mange kanaler. I opholdsstuen på 1. sal er der tv, dvd-afspiller, brætspil og chaiselong.

3,9
 • Personer: 10
 • Størrelse: 127 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 700 m
Fra 2565 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 38912

Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette flotte luxuriøse sommerhus i træ i 2 etager. Fra huset er der kig til Blokhus by med Vesterhavet i baggrunden. Huset er i 2005 opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold og fodbold. Til huset hører et dejligt terrasseareal med havemøbler og mulighed for ugenert solbadning, idet terrassen vender ud mod det smukt kuperede område med indlandsklit. Indvendigt er væggene malede og gulvene er...

4,5
 • Personer: 8
 • Størrelse: 141 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 500 m
Fra 5362 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Kan man lide rigtig god gammeldags dansk mad. Så er Futten et besøg værd. Samt råvaremarkedet om tirsdagen. Og stranden selvfølgelig.

 • Anonym

  Man kan gå fra Rødhus til Blokhus via en sti gennem Blokhus Klitplantage (ca 4 km).

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1226079

Meget velholdt sommerhus højt beliggende med udsigt ud over klitlandskabet og Vesterhavet fra såvel hus som grund. Huset ligger for enden af en lukket vej, på en stor og kuperet grund.Sommerhuset egner sig til 4 personer over 3 år. Ferieboligen er på 82 m² og er bygget i 1986. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 2517 m² stor naturgrund. Der er 850 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1200 m. Der er en golfbane i en afstand af 2800 m.

 • Personer: 4
 • Størrelse: 82 m²
 • Vand: 850 m
 • Indkøb: 1,2 km
Fra 2933 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 11216

Særdeles flot og velholdt sommerhus i træ med spa og sauna, senest tilbygget i 2004, beliggende på en skøn og meget stor natur-/klitgrund i et roligt og kuperet område med klitter. Fra grunden er der havudsigt. Stort terrasseareal med havemøbler og muret grill. Dels trægulv, dels klinkegulv. Ludbehandlede trælofter og -vægge. 2 skønne badeværelser med bruseniche og flisegulv. I det ene findes 3-pers. spa og fra det andet er der adgang til saunaen. I det flotte badeværelse med spa er der endvidere vaskemaskine og tørretumbler. Den moderne og renoverede (2006) køkkenafdeling er udstyret...

4,4
 • Personer: 8
 • Størrelse: 143 m²
 • Vand: 900 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3323 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 30951

Her er kælet for alle detaljer. Sommerhus beliggende på en stor naturgrund, hvor I i ro og mag kan nyde fugle og udelivet. Er det for koldt at opholde sig udendørs, kan naturen nydes gennem de store panoramavinduer i den kombinerede opholds- og spisestue, og brændeovnen kan skabe ekstra hygge hele året. Lyse farver og moderne indretning skaber en god stemning i hele huset. Terrasseareal, såvel åben som overdækket, med havemøbler og havegrill, hvor I kan nyde de danske sommeraftener. Huset ligger centralt placeret i gåafstand til indkøb, restauranter og til en af Europas bedste badestrande.

3,3
 • Personer: 9
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 950 m
 • Indkøb: 550 m
Fra 3185 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 36483

Syd for Blokhus centrum i et kuperet naturområde og op mod skoven - ca. 1000 m fra den brede, hvide sandstrand, ligger dette sommerhus i træ i 2 etager og med terrasse på 2 af siderne med diverse havemøbler. Huset er i 2006 opført som en del af en klynge flotte huse med fælles legeplads og multibane med mulighed for at spille tennis, håndbold, basketball, hockey og fodbold. Indvendigt er der malede vægge og klinkegulve overalt, dog gulvtæpper i alle soverum. Skønt badeværelse med bruseniche, stor spa til 2-3 personer og sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche på 1. sal. I stueetagen...

4,2
 • Personer: 7
 • Størrelse: 123 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2826 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1201938

Velbeliggende sommerhus i det populære område Ferren Syd ved Blokhus, som er et kuperet naturområde i gåafstand til skov, strand og by. Huset er en del af en klynge huse med fælles legeplads, petanque-bane, tennisbane og multi-boldbane, der står til fri afbenyttelse.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 120 m²
 • Vand: 1 km
 • Indkøb: 800 m
Fra 2702 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 11282

Eksklusivt sommerhus i træ, 2003, beliggende på en stor naturgrund op til et fredet areal. Fra husets østvendte terrasse er der en dejlig udsigt til det fredede område. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der lyse trævægge og -lofter. I gang, 2 badeværelser og køkken er der opvarmet klinkegulv, ellers trægulve. Det flotte køkken er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader samt varmluftovn. Badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler, 4-pers. spa samt adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse med bruseniche.

3,5
 • Personer: 7
 • Størrelse: 101 m²
 • Vand: 1,1 km
 • Indkøb: 600 m
Fra 4015 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Vibeke Bøgelund Jensen

  Spis på Futten, dejlig mad og rigtig god betjening. Hundeskoven var meget stor, så i det hele taget er det et godt feriested for vovsen. Stranden fås ikke bedre nogen steder, og kan nydes selvom vejret ikke er det bedste.

 • Anonym

  God ide med cykler - det er en super måde at opleve området på og der er mange stier at cykle på.

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1219533

Super hyggeligt sommerhus med en helt fantastisk udsigt. Sommerhuset er indrettet med et stort køkken i åben forbindelse med den lyse stue. I stuen er der en fantastisk udsigt, samtidig med at man kan hygge sig foran brændeovnen. Fra stuen er der udgang til en dejlig afskærmet terrasse, hvor I også kan nyde udsigten og slappe af i ro og fred. Sommerhuset har 3 soverum, 2 med dobbeltsenge og et med enkeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Dette dejlige sommerhus er meget vedligeholdt og ligger i rolige omgivelser. Sommerhus ved Blokhus - Her får I helt sikkert nogle gode ferieminder.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 91 m²
 • Vand: 3 km
 • Indkøb: 2 km
Fra 2775 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1253567

Dejligt feriehus opført i 2014. Huset ligger for enden af en blind vej med et minimum af trafik i området. Kort afstand til feriebyen Blokhus og forlystelsesparken Fårup Sommerland.Sommerhuset egner sig til 6 personer over 3 år samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 100 m² og er bygget i 2014. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med 1 energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 1250 m² stor naturgrund.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 100 m²
 • Vand: 2,5 km
 • Indkøb: 900 m
Fra 3377 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 180605

På en dejlig klitgrund få minutters gang fra Vesterhavet og med en fantastisk udsigt til havet og klitterne fra en bakketop på grunden, har dette skønne feriehus en perfekt beliggenhed. Det er bygget i forskudte plan. I træder ind i et lille bryggers og derfra direkte ind i den lyse poolafdeling med muret spabad og indgang til sauna og badeværelse. Fra poolrummet går I et par trin op til den hyggelige spiseafdeling, der ligger i forbindelse med et mindre, men fuldt udstyret køkken. For enden af rummet er der en hyggelig stue med behagelige møbler. Huset har loft til kip og trægulve overalt...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 150 m²
 • Vand: 410 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 2970 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 252275

Nyt, flot luksussommerhus (2008), beliggende på en skrånende grund i gåafstand fra Blokhus centrum og den brede, hvide sandstrand. Gangsti rundt om huset samt et stort terrasseareal. Ugeneret terrasse bag huset mod øst samt terrasser mod syd og vest. Indvendig er der klinkegulve i bryggers, gang, bad og køkken. Trægulve i værelserne og stuen. Lyse, malede vægge og lofter. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme det store med 2-pers.-spa og adgang til sauna. Lyst køkken med udgang til terrasse. Køkkenet er bl.a. indrettet med komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, fryser samt opvaskemaskine.

3,4
 • Personer: 8
 • Størrelse: 112 m²
 • Vand: 750 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 4031 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 26275

Få minutters gang fra Vesterhavet og den brede sandstrand ligger dette flotte hus på en dejlig lukket klitgrund for enden af lukket vej.Denne nyere, attraktive feriebolig er beliggende på en 2000 m2 klitgrund kun 0.7 km fra indkøbsmuligheder, kun 0.7 km fra restaurant og 5.0 km fra Pandrup. God plads til 6 voksne (2 i dobbeltsenge) i de 3 soveværelser. køkken: varmt og koldt vand med el-komfur, opvaskemaskine, køleskab og mikroovn. 2 badeværelser med wc. varmt og koldt vand. Forkæl jer selv med sauna og spabad. Slap af med parabol, tyske kanaler, radio og cd og brændeovn.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 94 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 700 m
Fra 2750 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSaltum Hus-nr. 8881

Skønt, velbeliggende sommerhus i træ, bygget i 1975, renoveret og tilbygget i 1999, beliggende på en dejlig, kuperet naturgrund, kun 150 m fra sandstrand. Havudsigt fra grunden. Åbne træterrasser med havemøbler og sandkasse med låg. Gynge. Gulvtæpper, klinkegulve og trægulve. Rustikvægge og -lofter. Dejligt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Skøn, rummelig sauna. Køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller, DAB-radio,telefon med...

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 116 m²
 • Vand: 150 m
 • Indkøb: 3 km
Fra 3244 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortBlokhus Hus-nr. 1251883

Hyggeligt og lyst indrettet sommerhus beliggende på en stor, lukket og let skrånende grund med god plads til hygge og leg. På grunden står endvidere et lyst og indbydende anneks med 2 mulige sovepladser.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 101 m²
 • Vand: 1,7 km
 • Indkøb: 1,1 km
Fra 3357 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Marianne Christensen

  Den Gamle Smedje lige over for Børglum Kloster: Meget hyggelig restaurant med rigtig god mad og service. Bindestuen i Saltum: God strikkebutik. Forrygende natur og strand.

 • Anonym

  Restaurant Futten er altid et besøg værd. Også gode sandwich på cafeen ved galleriet tæt på stranden. Gåture - svært at nævne en enkelt - bare kom afsted! Cykeltur: prøv sti 100 som går fra Hune til Saltum, det er skøn natur og dejligt terræn.

Kan vi hjælpe?
 • Ring til 70 20 31 10
  Man-tors kl. 9.00-18.00
  og fre kl. 9.00-17.00

 • Send mail og få hurtigt svar
  info@cofman.com
  (også aften og weekend)

Andre sprog

 
Cofman A/S

Guldborgvej 3
DK-7400 Herning
CVR: 25131029
Tlf: +45 70 20 31 10
info@cofman.com