Sommerhus i Skæring

Skæring Strand er et mindre sommerhusområde ved Århus Bugt ca. 12 km nord for Århus. Stranden har rigtig gode forhold for surfere, der udnytter de specielle vindforhold i bugten. Også lystfiskere har perfekte forhold, da der kan fiskes i bugten eller i områdets fiskesøer.

Find dit sommerhus på vores Skæring-kort

Indtast destination
Periode
Vælg periode
Personer
Samlet pris
Flere søgekriterier ►
 
Da der næsten er bebyggelse hele vejen fra Århus til Skæring Strand, er der mange gæster fra Århus. De bedst besøgte sandstrande er Bellevue Strand og badeanstalten 'Den Permanente'. Begge strande ligger i retning mod Århus. Skæring Strand er mere stille og bruges af områdets sommerhusgæster. Naturen omkring Skæring består af marker, enge, søer og skove samt selvfølgelig den lækre strand. 5 km syd for Skæring findes en middelalder skov ved Risskov og lidt syd for Århus ligger Marselisborgskovene med det kendte slot Marselisborg, som absolut er et besøg værd. Med en beliggenhed tæt på Århus, er det oplagt at tage på flere udflugter til "Smilets by". Her kan man underholde sig i Tivoli Friheden, Den Gamle By, Kunstmuseum Aros eller i byens parker. En gåtur i det hyggelige Latinerkvarter med de små gader kan anbefales. For de golfinteresserede er der mange muligheder for at spille omkring Skæring, da der findes et stort udvalg af golfbaner i området. Banerne ved Mollerup Golf Club i Risskov, Aarhus Aadal Golf Club og Aarhus Golf Club er dem, som ligger tættest på Skæring.

Det kan anbefales at tage vandreskoene frem og udforske de smukke naturomgivelser, der omgiver Århus. Der er vandre og cykelstier hele vejen til Skæring fra det nordlige Århus. Ruten løber langs vandet og flere steder på ruten, kan man se en fortryllende udsigt over området. Men en beliggenhed tæt på Djursland, er der utallige seværdigheder i området. Ca. 20 km væk finder man Kalø slotsruin fra 1313. Ruinen ligger ved Kalø Vig. Et andet udflugtsmål er Moesgård Museum, som rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Hvis man har børn med i sommerhus ved Skæring, skal man tage en tur til Djurs Sommerland ved Nimtofte. Parken blev bygget i 1981 og i 2008 åbnede Danmarks hurtigste og højeste rutsjebane, som samme år blev kåret til verdens 5. bedste rutsjebane. En af områdets mest populære attraktioner for hele familien, er Randers Regnskov. Her kan man opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Det er virkelig lykkes at få omgivelserne til at se meget ægte ud. Regnskoven er beliggende ca. 40 km fra Skæring Strand. Skandinavisk Dyrepark ligger under 30 km fra Skæring og kan anbefales til en dagsudflugt. Der fører en 250 meter lang gangbro over parken og herfra kan man observere bjørnene. Fregatten Jylland i Ebeltoft, er verdens største trækrigsskib og også et besøg værd.

Sommerhuse i Skæring

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54031

Sommerhuset har en god beliggenhed med en 8000 m2 stor fællesgrund, der ligger direkte ved den gode, børnevenlige sandstrand. I huset er der fin plads med 2 soverum, et kombineret stue-/køkkenareal samt et badeværelse. Det er indrettet med en blandet møblering og i en enkel stil. Århus centrum ligger inden for 10 minutters kørsel fra huset. I Århus er der mulighed for at få mange spændende oplevelser. Gå en tur i latinerkvarteret med de mange spændende forretninger og restaurenter - eller nyd en kop kaffe på en af caféerne ved Vadestedet.

3,8
 • Personer: 5
 • Størrelse: 80 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3455 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 33060

Et levende købstadsmiljø i Den Gamle By, svimlende forlystelser i Tivoli Friheden og spændende udstillinger på Moesgård, er nogle af de oplevelser, der venter jer når I holder ferie her i området. Og der er heller ikke langt til, at få sig et stille gys når hajerne åbner gabet ved fodringstid i Kattegat Centret eller mærke en herlig kilden i maven, når hele familien boltrer sig i de mange forlystelser som Djurs Sommerland kan byde på. Her finder man et utal af dejlige, børnevenlige strande hvor familien kan slappe af og nyde en dukkert i bølgen blå.

1,6
 • Personer: 10
 • Størrelse: 125 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3615 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • jytte schejbel

  Malling og schmidt som spisested, fantastisk.

 • Anonym

  Dejligt område

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 330513

Dette renoverede sommerhus er beliggende i skøn natur tæt på Aarhus. Huset er indrettet med 3 værelser samt køkken, som er veludstyret med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. I badeværelset er der god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er møbleret med bl.a. moderne sovesofa med chaiselong, hvorfra udsigten til haven kan nydes gennem de store vinduer, der gør huset lyst. Den trådløse internetforbindelse kan benyttes overalt i huset, egen pc skal medbringes. Brændeovn og den energibesparende varmepumpe reducerer varmeregningen.

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 79 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 2545 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 237047

Med sit milde landskab og sine skønne kyststrækninger er Østjylland et herligt område for alle, der vil bruge kroppen, når de holder fri. Lad cyklen føre jer ad små, fredelige landeveje mellem landsbyerne, og ad de trygge cykelstier langs de større veje. En vandretur eller ridetur gennem skovene og langs stranden en forfriskende oplevelse, både når solen luner og frosten bider. Og sejlere og surfere vender med god grund tilbage til de østjyske kyster gang på gang. Eller lad ultimativt ungerne sætte kursen og styr mod en af de østjyske...

3,5
 • Personer: 8
 • Størrelse: 110 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 2750 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 1113585

Denne store, dejlige feriebolig er beliggende på en 800 m2 naturgrund 1.0 km fra indkøbsmuligheder og kun 0.2 km fra restaurant. God plads til 4 voksne (2 i dobbeltsenge) i de 2 soveværelser. køkken: varmt og koldt vand med el-komfur og køleskab. Badeværelse med wc. varmt og koldt vand og bruser. Slap af med kabel-tv og stereoanlæg og cd. Huset har elvarme, havemøbler og vaskemaskine. Flot udsigt.Fritidshus: - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Opholdsstue:...

 • Personer: 4
 • Størrelse: 101 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 4745 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Hils på dine medmennesker når du går tur i området.Nyd gåture langs standen

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 493537

Hold ferie i nærheden af Århus og samtidig i gåafstand til stranden. Huset er velholdt, pænt møbleret og indrettet til en familie eller to par. Stor lukket grund med græsplæne og indbydende terrasser. Nyd et ophold i rolige omgivelser og muligheden for at tage bussen til en tur ind til Århus by.Fritidshus: - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Soveværelse: 2 x Enkeltseng(e) - Opholdsstue: - Badeværelse: WC. Varmt og koldt vand, Bruser - Terrasse el. lignende: Åben terrasse

 • Personer: 4
 • Størrelse: 81 m²
 • Vand: 250 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 1995 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 33671

Her er vi i et gammelt sommerhusområde kun få minutters gang til en dejlig badestrand med gode surfmuligheder og ikke langt fra storbyen Århus med alle dens seværdigheder, kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder. Til Lystbådehavnen Marina med gode restauranter og en hyggelig atmosfære er der kun 3 km. Der er ej heller langt til den naturskønne halvø Djursland med de fredede Mols Bjerge og det maleriske Ebeltoft, hvor især Glasmuseet og Fregatten Jylland kan anbefales. For de små vil selv en hel dag synes for kort i eventyrparken Djurs Sommerland.

 • Personer: 2
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 700 m
 • Indkøb: 2,2 km
Fra 1685 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 9796

Virkelig dejligt sommerhus i træ med spa, bygget i 1968 og renoveret i 1998. Huset ligger på en have-/naturgrund med græs, buske og træer, omgivet af hæk. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der klinkegulv med løse tæpper i stuen, gulvtæpper i værelserne og vinylgulv i køkkenet. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og 2-pers. spa. Ekstra badeværelse med bruser. Køkkenafdelingen er veludstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn,...

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 96 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2478 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 31898

I Østjylland er der nye oplevelser på vej, hver gang man tager et sving. Lad jer indfange af mystikken på en ældgammel herregård, og fald for fristelsen til at spise frokost på en af de mange hyggelige kroer. Mærk de historiske rødder knirke på et af de mange kultur- og lokalhistoriske museer, kig ind i kampestenskirken og slå et smut forbi keramikeren. Bliv klogere på hajernes forunderlige liv i Grenå eller fryd jer over glaskunsten i Ebeltoft og slangerne i Randers. Få vikingetiden under huden på Moesgaard og oplev 'der var engang…' i Den Gamle By i Århus.

3,8
 • Personer: 6
 • Størrelse: 82 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 1995 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 1092576

Virkelig flot og velindrettet feriehus i det charmerende Skæring nord for storbyen Aarhus. Den store terrasse, hvor udsigten over Aarhusbugten kan nydes, indbyder til afslapning og hyggeligt samvær. Det store køkken/alrum er meget velindrettet med både rigtig dejlig spiseplads og god sofa. Den store hems med vil helt sikkert blive foretrukket af de lidt større børn, sådan at de både kan følge med i hvad familien laver og have det lidt for sig selv alligevel. Har I lyst til kultur oplevelser er Aarhus det oplagte valg, her er et stort udbud af Gallerie,...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 121 m²
 • Vand: 250 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 480663

Stort sommerhus i træ, bygget i 1965 og renoveret i 1993, beliggende nær vandet på en lukket havegrund med tilhørende åben terrasse med havemøbler. Indvendigt fremtræder huset velindrettet i lyse og venlige omgivelser. Det funktionelle køkken med spiseplads er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn samt komfur med keramiske kogeplader. I den rummelige opholdsstue findes der brændeovn, TV, DVD-afspiller samt PlayStation3, og i den tilstødende spisestue/havestue er der en skøn udsigt over haven. Sovepladserne fordeler...

 • Personer: 6
 • Størrelse: 121 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1,7 km
Fra 2698 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54034

Tæt ved vandet finder man dette hyggelige feriehus. Skæring Strand er en lille hyggelig børnevenlig strand der desuden er meget velegnet for surfing og lystfiskeri. De smukke naturomgivelser indbyder til vandre- og cykelture i området. Bl.a. er der cykelsti langs vandet hele vejen fra Risskov forbi Skæring til Kaløvig Bådehavn. Syd for Århus finder man Marselis skovene, hvor man kan komme helt tæt på bl.a. rådyr. I en afstand af 12 km finder man Jyllands Hovedstad, Århus - der byder på spændende aktiviteter for hele familien.

 • Personer: 5
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 2182 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 37086

Skæring er beliggende ud til Kalø Vig og ca. 15 km nord for Århus centrum. Her finder man dette pragtfulde feriehus beliggende på en naturgrund med højt græs og i gåafstand til den børnevenlige strand. Der er gode forhold for surfere ved stranden, og ved den nærliggende Kaløvig Lystbådehavn kan man nyde den maritime atmosfære, mens man spiser sin frokost på den hyggelige restaurant på stedet. Lystfiskere har optimale forhold langs hele Århus Bugten, desuden er der rig mulighed for at fiske i de mange Put & Take, åer og søer omkring Århus.

3,2
 • Personer: 7
 • Størrelse: 120 m²
 • Vand: 600 m
 • Indkøb: 900 m
Fra 4250 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 456285

Sommerhus beliggende nær Aarhus i et af de meget populære områder nær Aarhus. Sommerhuset er moderne og har også en moderne indretning. For enden af vejen ligger en god badestrand lige ud til Aarhus bugten. Efter en dag ved stranden eller en god gåtur i den nærliggende skov er der mulighed for at tage en afslappende pause i sommerhusets spabad eller måske en tur i saunaen hvis I trænger til at blive godt varme. Sommerhuset har fuldt udstyret køkken i åben forbindelse med stuen. I annekset er der to soverum, hems samt eget bad. Sommerhuset egner...

3,9
 • Personer: 10
 • Størrelse: 116 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3930 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 439446

Sommerhus med swimmingpool beliggende ikke langt fra Aarhus. Dette velindrettede sommerhus har en rummelig stue og er godt indrettet. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, der er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Stuen, som er den centrale del i sommerhuset, er udstyret med både brændeovn og tv med parabol. Herfra udgang til poolrummet og terrasse. I poolen kan børnene boltre sig mens I kan holde et vågent øje fra stuen, hvorfra der er store vinduer til poolen. Poolen har en dybde på 140 cm. Gode soverum med dobbeltsenge og boxmadrasser samt badeværelser...

 • Personer: 12
 • Størrelse: 200 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 900 m
Fra 5855 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54033

Oplev at bo direkte ud til vandet, og samtidig bo centralt med kun 10 minutters kørsel til gågaden i Århus centrum. På en 8000 m2 stor fællesgrund er dette mindre sommerhus beliggende direkte ved den børnevenlige strand, roligt og med god plads ved huset og terrassen. Huset er enkelt indrettet med et soverum samt et kombineret stue-/køkkenareal. Landskabet omkring Århus er meget varieret og består af enge, søer, dale, smukke strande og gamle skove. Ved Risskov, 5 km syd for Skæring, findes et dejligt skovområde, som stammer helt tilbage fra middelalderen.

2,6
 • Personer: 6
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 2395 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54043

På en stor fællesgrund direkte ned til god, børnevenlig strand er sommerhuset her beliggende dejligt, roligt og med god plads omkring huset og terrassen. Det er indrettet i en enkel stil og indeholder et ældre badeværelse samt et åben køkken-/stueområde med blandet møblering. Lige nord for Skæring kan man nyde det maritime miljø i den hyggelige Kaløvig Bådehavn. Området er beliggende i nærheden af både strand, skov og der er kun 10 minutters kørsel til Århus centrum, som kan nås både med bil, bus eller cykel.

3,8
 • Personer: 6
 • Størrelse: 52 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2540 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54029

Beliggende i kort afstand til den børnevenlige strand i Skæring finder man dette hyggelige feriehus. Stranden har gode forhold for surfere og lystfiskere. Lige nord for Skæring kan I nyde det maritime miljø i den idylliske Kaløvig Bådehavn. Det varierede landskab omkring Århus indbyder til lange gåture - Syd for Århus findes det dejlige skovområde, Marselisborgskovene. Terrænet er her meget kuperet og nogle steder vokser træerne næsten ud i vandet - her findes også en dyrepark hvor man kan komme tæt på de fritgående rådyr.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3785 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54025

Skøn beliggenhed, direkte ved den børnevenlige strand, på en stor 8000 m2 stor fællesgrund med flere huse, god plads omkring husene og terrasserne. Huset er indrettet i en enkel stil og med en blandet møblering. Der er fin plads til såvel en stor familie som to familier som kan finde sig til rette i de 4 soverum og 2 badeværelser. fra det åbne køkken-/stueområde er der udgang til terrassen. Fra huset er der kun ca. 12 km til Århus, som byder på et væld af aktiviteter, seværdigheder og shoppingmuligheder. Besøg bl.a. Tivoli...

4,5
 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 288219

Denne store, skønne feriebolig er beliggende på en 800 m2 naturgrund/have 1.5 km fra indkøbsmuligheder og kun 0.3 km fra restaurant. God plads til 8 voksne (1 i dobbeltseng, 4 i enkeltsenge, 0 i køjesenge ) i de 3 soveværelser. køkken: varmt og koldt vand med el-komfur, opvaskemaskine og køleskab. 2 badeværelser med wc. varmt og koldt vand og bruser. Forkæl jer selv med spabad. Slap af med parabol, tysk og skandinavisk og stereoanlæg og cd. Huset har havemøbler, vaskemaskine og tørretumbler. Flot udsigt.

4,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 160 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 5485 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 296450

I det charmerende Skæring nord for storbyen Aarhus finder I dette rummelige feriehus. Der er knap 20 minutters kørsel til Aarhus centrum, alligevel har I både skov og strand lige uden for døren. Der er kun 600 m til badestrand hvor der er mulighed for surfing og solbadning når vejret tillader det. Området indbyder til aktiv ferie, naturen er varieret og indbyder til skønne vandre eller cykel ture. Har I lyst til kultur oplevelser er Aarhus det oplagte valg, her er et stort udbud af Gallerie, museer, shopping muligheder og mange gode restauranter. Der går busser...

 • Personer: 6
 • Størrelse: 113 m²
 • Vand: 600 m
 • Indkøb: 900 m
Fra 2795 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54027

Pænt sommerhus beliggende på en stor fælles strandgrund, direkte ned til den børnevenlige strand. Området er roligt og beliggenheden med samtidig at bo i den skønne og rolige natur og have Århus centrum inden for 10 minutters kørsel er en fornøjelse. Huset er enkelt indrettet, rummeligt og har en blandet møblering. Velegnet til 2 familier. 12 km fra huset ligger Århus, der byder på spændende aktiviteter for hele familien. Besøg f.eks. Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Moesgård Museum, Den Gamle By eller tag på shopping...

 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 31959

Med sit milde landskab og sine skønne kyststrækninger er Østjylland et herligt område for alle, der vil bruge kroppen, når de holder fri. Lad cyklen føre jer ad små, fredelige landeveje mellem landsbyerne, og ad de trygge cykelstier langs de større veje. En vandretur eller ridetur gennem skovene og langs stranden en forfriskende oplevelse, både når solen luner og frosten bider. Og sejlere og surfere vender med god grund tilbage til de østjyske kyster gang på gang. Eller lad ultimativt ungerne sætte kursen og styr mod en af de østjyske...

4,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 106 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 3127 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 1101137

Hyggeligt, enkelt og praktisk indrettet mindre sommerhus. Det er velegnet til et par der har lyst til at udforske Århus, evt. med bus (kun 200 m til stoppested). Eller gå ture langs stranden til Mindelunden og Kaløvig Bådehavn, der har mange lystbåde og fiskejoller samt en restaurant med udsigt over havet. Eller tag på fisketur ca. 100 meter fra sommerhuset. I kan bade fra stranden og slappe af i rolige omgivelser i Skæring Strands ældste sommerhuskvarter. Velkommen!Fritidshus: - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Opholdsstue/køkken:...

 • Personer: 2
 • Størrelse: 32 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 1560 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54041

Mindre feriehus med en rolig beliggenhed på en stor fælles grund direkte ned til en god og børnevenlig strand. Området er roligt og der er god plads ved huset og terrassen. Huset er indrettet og møbleret i en enkel stil og indeholder 2 mindre soveværelser samt et åbent stue-/køkkenområde med udgang til terrassen. Beliggenheden er god for udforskning af området omkring Århus, og centrum kan nåes på ca. 10 minutter enten via bus eller bil. Der er også mulighed for at cykle til byen via cykelstien, hvor noget af ruten går langs vandet.

 • Personer: 6
 • Størrelse: 52 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2540 DKK
Mere info  
Kan vi hjælpe?
 • Ring til 70 20 31 10
  Man-tors kl. 9.00-18.00
  og fre kl. 9.00-17.00

 • Send mail og få hurtigt svar
  info@cofman.com
  (også aften og weekend)

 
Cofman A/S

Guldborgvej 3
DK-7400 Herning
CVR: 25131029
Tlf: +45 70 20 31 10
info@cofman.com