Sommerhus i Skæring

Skæring Strand er et mindre sommerhusområde ved Århus Bugt ca. 12 km nord for Århus. Stranden har rigtig gode forhold for surfere, der udnytter de specielle vindforhold i bugten. Også lystfiskere har perfekte forhold, da der kan fiskes i bugten eller i områdets fiskesøer.

Find dit sommerhus på vores Skæring-kort

Indtast destination
Periode
Vælg periode
Personer
Samlet pris
Flere søgekriterier ►
 
Da der næsten er bebyggelse hele vejen fra Århus til Skæring Strand, er der mange gæster fra Århus. De bedst besøgte sandstrande er Bellevue Strand og badeanstalten 'Den Permanente'. Begge strande ligger i retning mod Århus. Skæring Strand er mere stille og bruges af områdets sommerhusgæster. Naturen omkring Skæring består af marker, enge, søer og skove samt selvfølgelig den lækre strand. 5 km syd for Skæring findes en middelalder skov ved Risskov og lidt syd for Århus ligger Marselisborgskovene med det kendte slot Marselisborg, som absolut er et besøg værd. Med en beliggenhed tæt på Århus, er det oplagt at tage på flere udflugter til "Smilets by". Her kan man underholde sig i Tivoli Friheden, Den Gamle By, Kunstmuseum Aros eller i byens parker. En gåtur i det hyggelige Latinerkvarter med de små gader kan anbefales. For de golfinteresserede er der mange muligheder for at spille omkring Skæring, da der findes et stort udvalg af golfbaner i området. Banerne ved Mollerup Golf Club i Risskov, Aarhus Aadal Golf Club og Aarhus Golf Club er dem, som ligger tættest på Skæring.

Det kan anbefales at tage vandreskoene frem og udforske de smukke naturomgivelser, der omgiver Århus. Der er vandre og cykelstier hele vejen til Skæring fra det nordlige Århus. Ruten løber langs vandet og flere steder på ruten, kan man se en fortryllende udsigt over området. Men en beliggenhed tæt på Djursland, er der utallige seværdigheder i området. Ca. 20 km væk finder man Kalø slotsruin fra 1313. Ruinen ligger ved Kalø Vig. Et andet udflugtsmål er Moesgård Museum, som rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Hvis man har børn med i sommerhus ved Skæring, skal man tage en tur til Djurs Sommerland ved Nimtofte. Parken blev bygget i 1981 og i 2008 åbnede Danmarks hurtigste og højeste rutsjebane, som samme år blev kåret til verdens 5. bedste rutsjebane. En af områdets mest populære attraktioner for hele familien, er Randers Regnskov. Her kan man opleve junglestier, klipper, krokodiller og vandfald. Det er virkelig lykkes at få omgivelserne til at se meget ægte ud. Regnskoven er beliggende ca. 40 km fra Skæring Strand. Skandinavisk Dyrepark ligger under 30 km fra Skæring og kan anbefales til en dagsudflugt. Der fører en 250 meter lang gangbro over parken og herfra kan man observere bjørnene. Fregatten Jylland i Ebeltoft, er verdens største trækrigsskib og også et besøg værd.

Sommerhuse i Skæring

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 9796

Virkelig dejligt sommerhus i træ med spa, bygget i 1968 og renoveret i 1998. Huset ligger på en have-/naturgrund med græs, buske og træer, omgivet af hæk. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der klinkegulv med løse tæpper i stuen, gulvtæpper i værelserne og vinylgulv i køkkenet. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og 2-pers. spa. Ekstra badeværelse med bruser. Køkkenafdelingen er veludstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn,...

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 96 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2579 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 1092576

Virkelig flot og velindrettet feriehus i det charmerende Skæring nord for storbyen Aarhus. Den store terrasse, hvor udsigten over Aarhusbugten kan nydes, indbyder til afslapning og hyggeligt samvær. Det store køkken/alrum er meget velindrettet med både rigtig dejlig spiseplads og god sofa. Den store hems med vil helt sikkert blive foretrukket af de lidt større børn, sådan at de både kan følge med i hvad familien laver og have det lidt for sig selv alligevel. Har I lyst til kultur oplevelser er Aarhus det oplagte valg, her er et stort udbud af Gallerie,...

4,0
 • Personer: 8
 • Størrelse: 121 m²
 • Vand: 250 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3220 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Dejligt område

 • jytte schejbel

  Malling og schmidt som spisested, fantastisk.

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 330513

Dette renoverede sommerhus er beliggende i skøn natur tæt på Aarhus. Huset er indrettet med 3 værelser samt køkken, som er veludstyret med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. I badeværelset er der god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er møbleret med bl.a. moderne sovesofa med chaiselong, hvorfra udsigten til haven kan nydes gennem de store vinduer, der gør huset lyst. Den trådløse internetforbindelse kan benyttes overalt i huset, egen pc skal medbringes. Brændeovn og den energibesparende varmepumpe reducerer varmeregningen.

4,1
 • Personer: 8
 • Størrelse: 79 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 2545 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 480663

Stort sommerhus i træ, bygget i 1965 og renoveret i 1993, beliggende nær vandet på en lukket havegrund med tilhørende åben terrasse med havemøbler. Indvendigt fremtræder huset velindrettet i lyse og venlige omgivelser. Det funktionelle køkken med spiseplads er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn samt komfur med keramiske kogeplader. I den rummelige opholdsstue findes der brændeovn, TV, DVD-afspiller samt PlayStation3, og i den tilstødende spisestue/havestue er der en skøn udsigt over haven. Sovepladserne fordeler...

 • Personer: 6
 • Størrelse: 121 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1,7 km
Fra 2806 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54029

Beliggende i kort afstand til den børnevenlige strand i Skæring finder man dette hyggelige feriehus. Stranden har gode forhold for surfere og lystfiskere. Lige nord for Skæring kan I nyde det maritime miljø i den idylliske Kaløvig Bådehavn. Det varierede landskab omkring Århus indbyder til lange gåture - Syd for Århus findes det dejlige skovområde, Marselisborgskovene. Terrænet er her meget kuperet og nogle steder vokser træerne næsten ud i vandet - her findes også en dyrepark hvor man kan komme tæt på de fritgående rådyr.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3785 DKK
Mere info  

Område-tips fra andre gæster

Luk boks X
 • Anonym

  Hils på dine medmennesker når du går tur i området.Nyd gåture langs standen

Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 33060

Et levende købstadsmiljø i Den Gamle By, svimlende forlystelser i Tivoli Friheden og spændende udstillinger på Moesgård, er nogle af de oplevelser, der venter jer når I holder ferie her i området. Og der er heller ikke langt til, at få sig et stille gys når hajerne åbner gabet ved fodringstid i Kattegat Centret eller mærke en herlig kilden i maven, når hele familien boltrer sig i de mange forlystelser som Djurs Sommerland kan byde på. Her finder man et utal af dejlige, børnevenlige strande hvor familien kan slappe af og nyde en dukkert i bølgen blå.

1,6
 • Personer: 10
 • Størrelse: 125 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 3615 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 37086

Skæring er beliggende ud til Kalø Vig og ca. 15 km nord for Århus centrum. Her finder man dette pragtfulde feriehus beliggende på en naturgrund med højt græs og i gåafstand til den børnevenlige strand. Der er gode forhold for surfere ved stranden, og ved den nærliggende Kaløvig Lystbådehavn kan man nyde den maritime atmosfære, mens man spiser sin frokost på den hyggelige restaurant på stedet. Lystfiskere har optimale forhold langs hele Århus Bugten, desuden er der rig mulighed for at fiske i de mange Put & Take, åer og søer omkring Århus.

3,2
 • Personer: 7
 • Størrelse: 120 m²
 • Vand: 600 m
 • Indkøb: 900 m
Fra 4250 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 31898

I Østjylland er der nye oplevelser på vej, hver gang man tager et sving. Lad jer indfange af mystikken på en ældgammel herregård, og fald for fristelsen til at spise frokost på en af de mange hyggelige kroer. Mærk de historiske rødder knirke på et af de mange kultur- og lokalhistoriske museer, kig ind i kampestenskirken og slå et smut forbi keramikeren. Bliv klogere på hajernes forunderlige liv i Grenå eller fryd jer over glaskunsten i Ebeltoft og slangerne i Randers. Få vikingetiden under huden på Moesgaard og oplev 'der var engang…' i Den Gamle By i Århus.

3,8
 • Personer: 6
 • Størrelse: 82 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 1995 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 31959

Med sit milde landskab og sine skønne kyststrækninger er Østjylland et herligt område for alle, der vil bruge kroppen, når de holder fri. Lad cyklen føre jer ad små, fredelige landeveje mellem landsbyerne, og ad de trygge cykelstier langs de større veje. En vandretur eller ridetur gennem skovene og langs stranden en forfriskende oplevelse, både når solen luner og frosten bider. Og sejlere og surfere vender med god grund tilbage til de østjyske kyster gang på gang. Eller lad ultimativt ungerne sætte kursen og styr mod en af de østjyske...

4,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 106 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 2 km
Fra 3475 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54031

Sommerhuset har en god beliggenhed med en 8000 m2 stor fællesgrund, der ligger direkte ved den gode, børnevenlige sandstrand. I huset er der fin plads med 2 soverum, et kombineret stue-/køkkenareal samt et badeværelse. Det er indrettet med en blandet møblering og i en enkel stil. Århus centrum ligger inden for 10 minutters kørsel fra huset. I Århus er der mulighed for at få mange spændende oplevelser. Gå en tur i latinerkvarteret med de mange spændende forretninger og restaurenter - eller nyd en kop kaffe på en af caféerne ved Vadestedet.

3,8
 • Personer: 5
 • Størrelse: 80 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3455 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 456285

Sommerhus beliggende nær Aarhus i et af de meget populære områder nær Aarhus. Sommerhuset er moderne og har også en moderne indretning. For enden af vejen ligger en god badestrand lige ud til Aarhus bugten. Efter en dag ved stranden eller en god gåtur i den nærliggende skov er der mulighed for at tage en afslappende pause i sommerhusets spabad eller måske en tur i saunaen hvis I trænger til at blive godt varme. Sommerhuset har fuldt udstyret køkken i åben forbindelse med stuen. I annekset er der to soverum, hems samt eget bad. Sommerhuset egner...

3,9
 • Personer: 10
 • Størrelse: 116 m²
 • Vand: 400 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 4005 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54032

I et roligt område, på en 8000 m2 stor fælles strandgrund er sommerhuset her beliggende i en klynge med andre sommerhuse. Der er god plads ved husene og god plads til leg og boldspil. Huset er indrettet med et åbent stue-/køkkenområde med udgang til terrassen, et mindre soverum samt mindre badeværelse. Huset er holdt i en enkel stil med en blandet møblering. Der er 10 minutters kørsel til Århus. Ved Risskov, 5 km syd for Skæring, findes et dejligt skovområde, som stammer helt tilbage fra middelalderen - perfekt til dejlige gåture.

3,3
 • Personer: 6
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 2395 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 1124618

Virkelig velindrettet og flot feriehus kun 125 m fra god badestrand. Huset ligger i det charmerende Skæring tæt på skov og strand og kun små 20 minutters kørsel fra storbyen Aarhus. Det rummelige hus ligger i attraktivt opvokset sommerhus område. Haven indbyder til leg der er både gynge, sandkasse og bålsted som børnene helt sikkert vil sætte stor pris på. Der er gode bademuligheder ved den nærliggende strand. Skulle det blive en smule overskyet eller kommer der en byge er den store havestue helt sikkert det foretrukne samlingssted for familien.

5,0
 • Personer: 6
 • Størrelse: 115 m²
 • Vand: 125 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2835 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54026

Ønsker man at bo centralt for byen med shopping, kultur mm. samtidig med at bo i skønne omgivelser med sand, strand og skov så er feriehuset her en mulighed. Det er rummeligt og giver plads til såvel den store familie som to mindre familier, som gerne vil nyde ferien sammen. Huset er enkelt indrettet med blandet møblement. Fra den kombinerede stue/køkkenafdeling er der udgang til en god terrasse samt en stor 8000 m2 fælles grund med god plads til børnene at løbe, lege og spille bold på. Kort køreafstand til Århus med aktiviteter og shoppingmuligheder for alle aldre.

 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 1130150

Enkelt indrettet feriehus nær både stranden og Aarhus. Huset ligger i en dejlig stor have med græsplæne, buske og gamle træer. Her kan den lille familie eller måske et par, bo i fredelige og mere afslappede omgivelser, end lige midt i centrum af Aarhus. I kan gå til stranden på få minutter og nyde en skøn dukkert i det salte rene hav. Aarhus kan nås på 15 minutter i bil eller med offentlig transport. Byen er rig på adspredelsesmuligheder, hvad med en tur i kunstmuseet AROS eller den gamle by? Desuden er midtbyen rig på interessante...

2,0
 • Personer: 4
 • Størrelse: 53 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 1395 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 493537

Hold ferie i nærheden af Århus og samtidig i gåafstand til stranden. Huset er velholdt, pænt møbleret og indrettet til en familie eller to par. Stor lukket grund med græsplæne og indbydende terrasser. Nyd et ophold i rolige omgivelser og muligheden for at tage bussen til en tur ind til Århus by.Fritidshus: - Soveværelse: Dobbeltseng(e) - Soveværelse: 2 x Enkeltseng(e) - Opholdsstue: - Badeværelse: WC. Varmt og koldt vand, Bruser - Terrasse el. lignende: Åben terrasse

 • Personer: 4
 • Størrelse: 81 m²
 • Vand: 250 m
 • Indkøb: 1 km
Fra 1995 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54035

Bo ca. 10 minutters kørsel fra centrum af Århus, og bo samtidig direkte ved en børnevenlig strand, i et roligt område og med en beliggenhed på en 8000 m2 stor fællesgrund helt ud til kysten. Huset er indrettet i en enkel stil med ældre møblering, et soverum samt et komb. stue-/køkkenareal. Den smukke natur der omgiver Århus, indbyder til vandre- og cykelture. Århus byder på mange spændende oplevelser. Tag familien med på en hyggelig udflugt til Tivoli Friheden og Den gamle By, besøg den smukke Domkirke eller Kunstmuseet ARoS...

 • Personer: 6
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 2395 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 33671

Her er vi i et gammelt sommerhusområde kun få minutters gang til en dejlig badestrand med gode surfmuligheder og ikke langt fra storbyen Århus med alle dens seværdigheder, kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder. Til Lystbådehavnen Marina med gode restauranter og en hyggelig atmosfære er der kun 3 km. Der er ej heller langt til den naturskønne halvø Djursland med de fredede Mols Bjerge og det maleriske Ebeltoft, hvor især Glasmuseet og Fregatten Jylland kan anbefales. For de små vil selv en hel dag synes for kort i eventyrparken Djurs Sommerland.

 • Personer: 2
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 700 m
 • Indkøb: 2,2 km
Fra 1685 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54025

Skøn beliggenhed, direkte ved den børnevenlige strand, på en stor 8000 m2 stor fællesgrund med flere huse, god plads omkring husene og terrasserne. Huset er indrettet i en enkel stil og med en blandet møblering. Der er fin plads til såvel en stor familie som to familier som kan finde sig til rette i de 4 soverum og 2 badeværelser. fra det åbne køkken-/stueområde er der udgang til terrassen. Fra huset er der kun ca. 12 km til Århus, som byder på et væld af aktiviteter, seværdigheder og shoppingmuligheder. Besøg bl.a. Tivoli...

4,5
 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54027

Pænt sommerhus beliggende på en stor fælles strandgrund, direkte ned til den børnevenlige strand. Området er roligt og beliggenheden med samtidig at bo i den skønne og rolige natur og have Århus centrum inden for 10 minutters kørsel er en fornøjelse. Huset er enkelt indrettet, rummeligt og har en blandet møblering. Velegnet til 2 familier. 12 km fra huset ligger Århus, der byder på spændende aktiviteter for hele familien. Besøg f.eks. Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Moesgård Museum, Den Gamle By eller tag på shopping...

 • Personer: 8
 • Størrelse: 77 m²
 • Vand: 200 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 3220 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 493549

Hold ferie i 1. række til en børnevenlig badestrand. Skøn beliggenhed. Et rigtigt dejligt og hyggeligt sommerhus, som er bedst egnet til to eller tre personer. Huset indeholder en åben stue med tilhørende køkken samt et badeværelse i stueplan. På den store hems findes en dobbeltmadras samt en enkelt madras. Ferien skal nydes med udsigten, nærheden til vandet og på den hyggelige terrasse. Der er gode muligheder for at cykle til Aarhus midtby eller alternativt tage bussen.Fritidshus: - Opholdsstue/køkken: (30 m2)...

4,4
 • Personer: 3
 • Størrelse: 48 m²
 • Vand: 15 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 2425 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54033

Oplev at bo direkte ud til vandet, og samtidig bo centralt med kun 10 minutters kørsel til gågaden i Århus centrum. På en 8000 m2 stor fællesgrund er dette mindre sommerhus beliggende direkte ved den børnevenlige strand, roligt og med god plads ved huset og terrassen. Huset er enkelt indrettet med et soverum samt et kombineret stue-/køkkenareal. Landskabet omkring Århus er meget varieret og består af enge, søer, dale, smukke strande og gamle skove. Ved Risskov, 5 km syd for Skæring, findes et dejligt skovområde, som stammer helt tilbage fra middelalderen.

2,6
 • Personer: 6
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 1827 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 288219

Denne store, skønne feriebolig er beliggende på en 800 m2 naturgrund/have 1.5 km fra indkøbsmuligheder og kun 0.3 km fra restaurant. God plads til 8 voksne (1 i dobbeltseng, 4 i enkeltsenge, 0 i køjesenge ) i de 3 soveværelser. køkken: varmt og koldt vand med el-komfur, opvaskemaskine og køleskab. 2 badeværelser med wc. varmt og koldt vand og bruser. Forkæl jer selv med spabad. Slap af med parabol, tysk og skandinavisk og stereoanlæg og cd. Huset har havemøbler, vaskemaskine og tørretumbler. Flot udsigt.

4,3
 • Personer: 8
 • Størrelse: 160 m²
 • Vand: 300 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 6095 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Strand Hus-nr. 54034

Tæt ved vandet finder man dette hyggelige feriehus. Skæring Strand er en lille hyggelig børnevenlig strand der desuden er meget velegnet for surfing og lystfiskeri. De smukke naturomgivelser indbyder til vandre- og cykelture i området. Bl.a. er der cykelsti langs vandet hele vejen fra Risskov forbi Skæring til Kaløvig Bådehavn. Syd for Århus finder man Marselis skovene, hvor man kan komme helt tæt på bl.a. rådyr. I en afstand af 12 km finder man Jyllands Hovedstad, Århus - der byder på spændende aktiviteter for hele familien.

 • Personer: 5
 • Størrelse: 50 m²
 • Vand: 100 m
 • Indkøb: 800 m
Fra 2002 DKK
Mere info  
Sæt på huskelisten
Vis placering på kortSkæring Hus-nr. 1189590

Sommerhus beliggende på en skrånende grund for enden af lukket vej med skøn udsigt ud over de tilstødende marker.Sommerhuset egner sig til 5 personer over 3 år. Ferieboligen er på 76 m² og er bygget i 1992. I 1998 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Ferieboligen er beliggende på en 948 m² stor naturgrund. Der er 500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 1500 m.

 • Personer: 5
 • Størrelse: 76 m²
 • Vand: 500 m
 • Indkøb: 1,5 km
Fra 6071 DKK
Mere info  
Kan vi hjælpe?
 • Ring til 70 20 31 10
  Man-tors kl. 9.00-18.00
  og fre kl. 9.00-17.00

 • Send mail og få hurtigt svar
  info@cofman.com
  (også aften og weekend)

 
Cofman A/S

Guldborgvej 3
DK-7400 Herning
CVR: 25131029
Tlf: +45 70 20 31 10
info@cofman.com