Find det perfekte sommerhus til en uforglemmelig ferie

Der er noget helt særligt ved at holde ferie i sommerhus. Der er højere til himlen, kortere til naturen og plads til at komme helt ned i gear. Oplevelserne står i kø lige uden for sommerhusdøren, og når dagen er gået, er der tid til masser af hygge og afslapning inde i sommerhuset eller ude på terrassen.

Cofman sommerhusudlejning har Nordens største udvalg af private sommerhuse i alle størrelser og til alle slags ferier – lige fra den romantiske parferie til sommerferie med hele familien eller vennerne.

Sommerhusudlejning med prisgaranti

Som noget helt særligt giver vi dig garanti for, at du aldrig betaler for meget, når du lejer sommerhus gennem Cofman. Med vores prisgaranti får du altid dit sommerhus til den laveste pris på markedet – Så kan du bruge pengene på ekstra hygge i sommerhuset stedet.

Brændeovnshygge og varm kakao – Tag billigt i sommerhus uden for sæsonen

Sommerhusferie er meget mere end badestand og lune sommernætter. I de koldere måneder er der skruet op for hyggen med masser af varm kakao og hyggelige stunder foran pejsen. Kom helt ned i gear, og nyd hinanden med lange gåture i naturen og indendørs hygge. Uden for højsæsonen får I et stort udvalg af lækre sommerhuse til meget lavere priser end om sommeren.

Få gode tilbud på et “last minute” sommerhus

Vil I spare penge? Kan I tage afsted hurtigt? Så kig efter et last minute sommerhus og få mulighed for at leje ekstra billige fritidshuse. Kom afsted til havet og stranden i en dejlig weekend for hele familien. Eller book jer ind på et lækkert last minute sommerhus med pool og masser af luksus og forkælelse. Sådan får I en super billig sommerhusleje.

Sommerhusudlejning i hele Europa

Sommerhusferie er ikke kun en dansk ting. Forestil dig et idyllisk stenhus blandt italienske vinmarker eller en topmoderne lejlighed med tagterrasse i det smukke Spanien. Vælg mellem tusinder af skønne sommerhuse i hele Europa, og få en uforglemmelig ferie i varmen.

Cofman.com kan du søge og booke 200.000 ferieboliger fordelt på 17 europæiske lande - og selvfølgelig til den bedste pris.

Ferie hos Cofman

Langt over 1 mio. gæster har siden år 2000 holdt ferie i et sommerhus fundet på Cofman.com. Dette gør Cofman til en af Europas største i branchen og den største portal i Norden. Med ganske få klik finder du dit drømmehus. Ligemeget om du er til aktiv ferie, afslapning, rejser med hele familien eller hvis I bare er to, så finder du helt sikkert dit drømmehus hos Cofman.com.

Ferie i Europa – sikkert og nemt

Allerede mere end 1 million gæster har søgt og booket deres drømmehus på Cofman.com. Cofman er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening samt Trustpilot.

Vores filosofi er at gøre planlægningen af sommerhusferien så let som mulig ved at tilbyde de fleste og bedste muligheder i forbindelse med planlægning, søgning og bestilling af sommerhusferien online.

Cofman.com tilbyder:

✓ Prisgaranti. Du finder ikke husene billigere til udlejning andre steder.

✓ Mange kundevurderinger, der kan hjælpe dig i beslutningsprocessen.

✓ Mange års erfaring i feriehusbranchen.

✓ Miniferier, minimum 2 overnatninger.

Book online nemt og overskueligt. Drag fordel af Cofmans prisgaranti og ikke mindst den mangeårige erfaring i feriehusbranchen.

Har du spørgsmål til vore huse eller til din booking, er du velkommen til at kontakte vores ferierådgivere pr. telefon, e-mail eller på chat. Dit Cofman Team står klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra 10.00-16.00. Desuden besvarer vi e-mails aften og weekends.

Vi ønsker dig en dejlig ferie.

Sidste nyt fra Cofmans blog

Til Cofmans blog

Cofmans gæster er vilde med at fotografere!

C. Christensen | 27. oktober 2020

Send os dit bedste feriebillede og vind 5.000 kr.! Sådan lød opfordringen fra os hos Cofman til vores gæster denne sommer. Her er nogle af jeres allerbedste skud fra dejlige ferier i Danmark: Interessen for at deltage i fotokonkurrencen har været overvældende. Vi har modtaget flere end 1.400 dejlige, søde, skæve, rørende feriebilleder fra vores gæster. […]

Læs mere

Top-10 bedste restauranter i Blåvand Er du på jagt efter de gode spisesteder og restauranter i Blåvand? I så fald er du landet det rigtige sted. Vi har samlet en liste over de 10 bedste spisesteder, caféer og restauranter i Blåvand, som har en masse lækkert at byde på. Listen indebærer flere forskellige typer spisesteder. Hvad end du er til dansk mad, […]

Læs mere

Topdestinationer i Europa – hvor vil du holde ferie?

Sommerhusferie i Danmark

Tag på opdagelse i Danmark, og udforsk de forskellige egne. På tur i naturen på cykel eller til fods. Ud med snøren i en af de mange fiskesøer. Tag hunden med i skoven. Nyd den høje himmel, hinanden, den friske luft og de dejlige strande. Mulighederne er mange, når man holder ferie i sommerhus. De mest populære områder i Danmark er Blåvand og Rømø i Vest, Blokhus og Løkken i Nord samt Marielyst i Øst. På Cofman.com finder du 95% af alle udlejningshuse i Danmark.

Ro, skove, søer – og et sommerhus i Sverige

Book et sommerhus i Sverige hos Cofman.com. Vores sommerhuse og hytter i Sverige ligger primært i Midt- og Sydsverige - og langt de fleste ligger omkring en af de mange svenske søer. Her er du sikker på at få en dejlig rolig og afslappende ferie . Tag på udflugt i den storslåede svenske natur, besøg slotte og herregårde, og nyd Sverige i fulde drag.

Aktiv ferie i Norge

Norge er kendt for de mange lange, smukke fjorde og høje fjelde. Masser af sne om vinteren og et dejlig lys om sommeren. Små, idylliske byer med træhuse og gæstfrie, venlige mennesker. Book en af vores mange hytter i Norge, og oplev dette fascinerende land fra nærmeste hold. Men uanset, hvor du vil hen, er der natur, natur og atter natur... Selvfølgelig har du også mulighed for en aktiv ferie i Norge. Med en feriebolig i Norge får du masser af muligheder for vandreture i fjeldene, cykel- eller fisketure, og hvis det skal være lidt vildere endda rafting.

La dolce vita i Italien

”La dolce vita” er for mange indbegrebet af den italienske livsstil. Book en ferie i Italien, og gå på opdagelse. Nyd et glas kølig hvidvin på terrassen, det spændende italienske køkken på en hyggelig ristorante, besøg historiske seværdigheder, tag på udflugter - og oplev Italien fra sin bedste side.

Frankrig - je t'aime

Frankrig er et meget populært rejsemål i Europa. Fransk rødvin er verdensberømt, fransk madkultur er en nydelse ud over det sædvanlige. Landet råder over nogle af de smukkeste naturområder i Europa - og så er Frankrig kendt for sine meget smukke og idylliske feriehuse. Nyd livet på fransk - på den franske Riviera, i Provence, ved Atlanterhavskysten, i Pyrenæerne… Udvalget af feriehuse i Frankrig hos Cofman.com er stort og meget varieret.

Solferie i Kroatien

I mange århundreder har dette smukke land været et yndet rejsemål for udenlandske turister. Man kan slappe af på en dejlig solferie i Kroatien ved Adriaterhavskysten med det azurblå hav. Eller tage en tur længere ind i landet, hvor der findes mange kulturskatte fra gammel tid.

Feriehusophold i Tyskland

Med et feriehus i Tyskland kan du nyde de mange dejlige ferieområder. I Tyskland er der fx mulighed for badeferie både ved Nordsøen og Østersøen. Oplev for eksempel den tyske østersøkyst og det idylliske Schwarzwald, eller book et sommerhus i et hyggeligt bjergområde i Bayern. Tyskland er et meget alsidigt land, som byder på mange forskellige attraktioner og seværdigheder.

Læn dig trygt tilbage – vi er Nordens mest erfarne inden for sommerhusudlejning

Er du bange for at gå glip af det helt perfekte sommerhus? Bare slap helt af. Cofman er Nordens største sommerhusudlejningsbureau med mere end 15 års erfaring. Vi har samlet 95% af alle de danske udlejningssommerhuse til dig på ét sted. Så kan du browse gennem det fulde udvalg af skønne sommerhuse i ro og mag og finde det sommerhus, der passer perfekt til jeres ferie.