Sommerhuse i Donja Brela: En skøn ferie venter jer

Velkommen til Donja Brela, et vidunderligt sted, hvor I kan nyde en fantastisk sommerhusferie. Her kan I glæde jer til at opleve den fredfyldte natur og den unikke kroatiske kultur. Det er virkelig et sted, hvor I kan slappe af, genoplade batterierne og tilbringe kvalitetstid sammen som familie, væk fra hverdagens travlhed.

I Donja Brela venter der jer et væld af naturoplevelser. Områdets frodige skove og klare blå hav er perfekte til at tage på opdagelse i og få nogle ubeskrivelige oplevelser. I kan også tage på lange vandreture i bjergene, hvor I vil blive mødt af betagende udsigter, der helt sikkert vil gøre et minderigt indtryk på jer.

Om aftenen kan I nyde roen og hyggen i jeres sommerhus. I kan lave en lækker middag sammen og spise den på terrassen, mens I lytter til naturens natlyde. Derefter kan I samles i stuen til en spilaften eller højtlæsning. I Donja Brela er der alle muligheder for at skabe minder for livet.

Vores ferietips

 • Punta Rata Strand: Dette er en af de mest kendte strande i Kroatien, beliggende ved det smukke Adriaterhav med krystalklart vand og småsten. Perfekt for jer, hvis I ønsker at tilbringe en afslappende dag ved stranden.
 • Brela Stenen: En ikonisk klippeformation beliggende ved Punta Rata strand. Dette naturlige monument er et must-see og et yndet sted at tage feriefotos.
 • Biokovo Naturpark: Et bjergområde inden for en times kørsel fra Donja Brela, er en del af det imponerende kroatiske landskab med fantastiske vandrestier, udsigtspunkter og et rigt dyreliv.
 • Makarska Riviera: En smuk kystlinje, der strækker sig over flere kilometer. Her finder I også den livlige by Makarska med dens mange restauranter, butikker og natteliv.
 • Split: Den historiske by Split ligger inden for en times kørsel fra Donja Brela. Byen giver jer et indblik i den rige kroatiske historie med dens romerske ruiner, såsom Diocletians Palads.

Book dit sommerhus i Donja Brela nu

Lad ikke chancen gå fra dig, book dit sommerhus i Donja Brela nu og oplev en ferie i naturskønne omgivelser, som du sent vil glemme.

Se alle ledige sommerhuse i Donja Brela her - eller gå på jagt i oversigten herunder.

Result

 • Emne nr.: 133-CDC760

  Trg don Ante Soljanica - Makarska-Brela - 21322 - Brela

  Ekstraordinært lækkert feriehus i flere etager med masser af plads og panoramaudsigt over Adriaterhavet. Etagerne byder på gode faciliteter og hyggelige rammer. Glæd jer til de indbydende soveværelser og loungeområder, som er klassisk indrettet med et tvist

  10 personer
  Ingen husdyr
  4 soveværelser
  5 badeværelser
  Vand 180
  Indkøb 300
  7 overnatninger
  Fra DKK 17.969,-
  Inkl. rengøring og forbrug
 • Emne nr.: 133-CDF030

  Put Luke - Makarska-Brela - 21322 - Brela

  Denne ferielejlighed ligger i den lille by Brela, en perle ved Makarskas riviera. Den klimatiserede ferielejlighed er pænt indrettet og byder på en rummelig terrasse, som I kan nyde jeres morgenkaffe på. I når den nærmeste strand til fods over flere

  2 personer
  Ingen husdyr
  0 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 180
  Indkøb 400
  7 overnatninger
  Fra DKK 2.224,-
  Inkl. rengøring og forbrug
 • Emne nr.: 523-3125429

  Radonjica - 21322 - Brela

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  3 badeværelser
  Vand 250
  7 overnatninger
  6 personer

  Side 1 af 1