Luksus sommerhus til den bedste pris!

Hos Cofman har vi luksushuse i alle størrelser til alle anledninger – og hele året rundt! Uanset om I bliver 6, 12 eller 20 personer, der ønsker en feriebolig med havudsigt, luksus sommerhus med indendørs pool eller aktivitetsrum, har vi det perfekte feriehus til jer. Og selv ved leje af luksus sommerhus giver vi hos Cofman prisgaranti!

Luksussommerhus

Luxus sommerhus med spabad og pool Hvad er luksus for dig? Pool, spa, sauna, havudsigt, naturlige omgivelser, direkte adgang til stranden? Det er vidt forskelligt fra person til person, hvordan vi definerer luksus. Nogle forbinder ordet luksus med nyt og moderne, andre forbinder det med havudsigt og strand lige ved døren, og nogle forbinder det med aktivitetsrum og sjov for hele familien.

Hos Cofman.com er et luksus sommerhus er som regel et stort, skønt og rummeligt hus, hvor der oftest er plads til mere end én familie. Det betyder også, at når I lejer et luksus sommerhus, kan I samle hele familien og jeres venner under ét tag, og på denne måde bliver det ikke engang meget dyrere at holde en luxus ferie i et luxus sommerhus.

Et luksus sommerhus byder som oftest også på række andre lækre faciliteter – for eksempel et afslappende spabad, en udendørs jacuzzi, en sauna og en lækker indendørs pool.

Store sommerhuse

Der er mange store sommerhuse til leje, og søger I et stort sommerhus til 12, 14, 16 eller 20 personer, kan der være god fornuft i at leje et luksus sommerhus - også selvom I ikke var på udkig efter et kæmpe sommerhus med spa og swimmingpool i første omgang. Her vil der være plads til alle, mens underholdningen vil være på plads, alt efter hvad I ønsker at lave.

Uanset om I ønsker et ophold, hvor I får en skøn indendørs pool, stranden i baghaven, eller kan slappe fuldstændig af i spabad og sauna, har vi hos Cofman det perfekte feriehus til jer – og mange af vores luksussommerhuse med swimmingpool indeholder mindst én af de andre faciliteter. I et feriehus til 20 personer er der eksempelvis oftest både pool, spa og sauna, mens omkring en tredje del af alle vores feriehuse til 12 personer har maksimalt 400 meter til vandet.

Luxus ferie ved Danmarks bedste strande

Luksushuse

Når store sommerhuse udlejes, har disse store luksushuse har oftest en af de bedste placeringer i de mest populære sommerhusområder, hvilket er endnu en fantastisk årsag til at leje et luksus feriehus. De udlejes i alle størrelser og med et stort udvalg af faciliteter, hvor kun I kan sætte grænserne.

Hos Cofman har vi luksus poolhuse til alle tidspunkter af året og til alle formål – uanset om I er 2 personer med et ønske om en afslappende ferie, fire familier, der mangler et sommerhus til 16 personer, eller om I søger et sommerhus til 20 personer til en større begivenhed! Ved leje af et luksus sommerhus sikrer I rammerne for en helt perfekt oplevelse. Find et lækkert luksus sommerhus til leje hos Cofman.

Unikke luksushuse

Skøn terrasse ved lækkert luksushusUdover at være store, byde på en masse forskellige faciliteter og… ja, bare være dét ekstra luksus, er mange af vores luksushuse på andre måder noget helt specielt. Ved mange af vores luksus sommerhuse er der tænkt over de mindste detaljer, hvilket giver et unikt indtryk af luksus huset. Poolen i de store poolhuse er ofte lavet til, at alle gæster kan bade og have det sjovt på samme tid.

I flere af vores store luksus sommerhuse er der også et aktivitetsrum, hvor der kan være mulighed for at spille bordtennis, dart, bordtennis eller andet, mens der som oftest også vil være en dejlig, stor have, hvor hele familien kan samles, grille aftensmad og hygge, mens børnene har fri leg på græsplænen.

Lej et luksus sommerhus

Stort luxus sommerhus med poolI Danmark har vi mange store sommerhuse til udlejning hos Cofman, og de store huse er oftest mere luksuriøse og gennemførte i detaljer, mens disse luksushuse byder på forskellige faciliteter, der kan glæde børn og voksne i alle aldre. Ingen børn klager over en pool, ligesom ingen voksne klager over et spabad eller en sauna.

Vi anbefaler større grupper at leje et luksus sommerhus, da der ikke er den store forskel i pris per person, når der er mulighed for at være 12, 16, 20 eller flere personer i det store luksushus.

Vi har selvfølgelig også store, luksuriøse feriehuse til mange personer i hele Europa, som kan imødekomme alle de ønsker, I kan have, når I har lyst til at leje et luksus sommerhus. Pool, spabad, sauna eller havudsigt? Eller det hele? I Spanien, Italien eller på den dejlige, danske Vestkyst? Intet problem!

Vi hos Cofman sidder som altid klar til at hjælpe jer fra kl. 9:00 til kl. 21:00, så vi sammen kan finde det helt perfekte luksushus til jeres ferie – for også når det kommer til store sommerhuse til udlejning, har vi uden tvivl helt styr på dét!