På disse sider kan du finde inspiration til din ferie i Danmark

Luksus sommerhuse

Hold ferie i Danmark i et af vore mange luksus sommerhuse. Cofman.com tilbyder dig online Danmarks største udvalg af luksus sommerhuse i alle egne af landet.


Sommerhus leje

25.000 forskellige muligheder. Velkommen på vejen til en vidunderlig ferie i et af de mange dejlige sommerhuse i Danmark!


Sommerhuse udlejning

Udlejning af sommerhuse på Internettet er Cofman.coms speciale. Udbud, service, information og sikkerhed er i førersædet, når det handler om sommerhuse udlejning i ferielandet Danmark.


Langtidsleje af sommerhus

Mangler du et sted at bo i forbindelse med arbejde, eller trænger du bare til et pusterum? Book langtidsleje af sommerhus til den bedste pris her.


Feriebolig

Benyt Internettets utrolige muligheder for online leje af feriebolig til ethvert behov. Cofman.com tilbyder dig Danmarks største udvalg af ferieboliger i alle egne af landet.


Weekendophold

Lej sommerhus eller ferielejlighed til et weekendophold gennem Cofman.com. Find den ideelle ramme for afslapning, romantik - eller spændende oplevelser for hele familien.


Weekendophold i Danmark

Trænger I til et pusterum fra hverdagen? Klik dig ind her og book et weekendophold – selvfølgelig til markedets skarpeste pris.


Ferieboliger

Leje af ferieboliger i Danmark er utroligt populært. Cofman.com unikke bookingsystem muliggør, at du får en række tilbud, der næsten – men ikke helt – passer til dine ønsker, hvis ”alt er udsolgt”.


Feriehus

Lej feriehus på Internettet til ethvert behov. Cofman.com tilbyder dig Danmarks største udvalg af feriehuse i alle egne af landet.


Weekendophold i Sønderjylland

Er I klar til at pakke kufferterne og sætter hverdagen på pause? Klik dig ind her og se det store udvalg af sommerhuse i Sønderjylland →


Sommerhuse Danmark

Sommerhuse Danmark er magiske ord, der hos Cofman.com dækker over 25.000 forskellige muligheder. Velkommen på vejen til en vidunderlig ferie i et af de mange vidunderlige sommerhuse i Danmark!


Udlejning af sommerhuse

Udlejning af sommerhuse er skabt til Internettets muligheder. Selv ikke det tykkeste sommerhuskatalog kan konkurrere med Cofman.com, når det gælder udlejning af sommerhuse.


Sommerhus privat

"Sommerhus privat" kan blive trylleformularen til en herlig ferie. Cofman.com tilbyder Internettets største udvalg, når du ønsker at leje sommerhus privat: Over 25.000 sommerhuse.


Privat sommerhusudlejning

Hold ferie i Danmark i et af vore mange private sommerhuse i det smukke sommerland. Cofman.com tilbyder dig online Danmarks største udvalg i privat sommerhusudlejning.


Sommerhus udlejes

Hos Cofman.com betyder "sommerhus udlejes" mulighed for at vælge mellem over 25.000 sommerhuse alene i Danmark. Få gode tilbud og inspiration til ferien.


Luksus sommerhus

Nyd en eksklusiv ferie i Danmark i luksus sommerhus. Find nemt et velegnet luksus sommerhus online hos Cofman.com. Forær familien alle tiders ferie i luksus sommerhus.


Sommerhus udlejning

Internettet har fantastiske muligheder inden for sommerhus udlejning. Cofman.com tilbyder omkring 25.000 sommerhuse og andre former for ferieboliger over hele Danmark.


Sommerhuse

Online leje af sommerhuse til ethvert behov hos Cofman.com. Vi tilbyder dig Danmarks største udvalg af sommerhuse i alle egne af landet.


Feriehusudlejning

Benyt dig af det 21. århundredes fantastiske teknologi, når ferien skal planlægges. Feriehusudlejning gennem Internettet er hos Cofman.com et eldorado af valgmuligheder, informationer og feriedrømme.


Sommerhuse ved vandet

Savner du at høre bølgernes skvulpen og mærke den friske havluft? Klik dig ind her og se det store udvalg af sommerhuse ved vandet.


Miniferie i Danmark

Står den på forlænget weekend? Du finder de perfekte rammer hos Cofman – vi har nordens største udvalg af sommerhuse og ferieboliger.


Miniferie i Nordtyskland

Drømmer I om en forlænget weekend til vores naboer sydpå? Klik her og få den laveste pris på en miniferie til Nordtyskland.


Feriehus Danmark

Nøglen til en vidunderlig ferie er det rigtige feriehus. Danmark har en over 100 års tradition for denne ferieform – midt i den vidunderlige danske natur nær de dejlige klitter og strande..


Sommerhus uge 31

Skal uge 31 nydes i et hyggeligt sommerhus? Klik dig ind her og se det store udvalg – og husk, at du hos Cofman får prisgaranti.


Sommerhus uge 42

Er I ved at planlægge efterårsferien? Hos Cofman får I mere end 200.000 sommerhuse i Norden at vælge mellem – altid med prisgaranti.


Sommerhus i påsken

Book et sommerhus i påsken og få mest muligt ud af jeres fridage. Klik dig ind her, hvor du altid får markedets laveste pris.


Sommerhus uden for sæsonen
Weekendophold Nordjylland

Hos Cofman kan du booke et weekendophold i Nordjylland til en skarp pris. Tag et pusterum fra hverdagens trummerum, og nyd en afslappende weekend.


Ferie i Danmark

Ferie i Danmark med cofman.com Cofman.com er ekspert for ferie i Danmark. Med over 25.000 feriehuse og derudover mange ferielejligheder i hele Danmark er cofman.com den største danske udbyder af feriehuse. Du finder os ikke i turist- og rejsebureauerne,


Weekendophold Århus

Hos Cofman kan du booke et weekendophold i Århus. Vores priser er lave, så du kan være sikker på, at der også er råd til at udforske mulighederne i byen.


Weekendophold Sydsverige

Trænger familien til en tur ud af landet, hvor I kan få nye oplevelser? Hos Cofman tilbyder vi billig udlejning af sommerhuse i Sydsverige. Se mere her!


Weekendophold Skagen

Har du endnu ikke oplevet Skagen, eller elsker du at besøge byen, giver Cofman dig muligheden for at booke et weekendophold i Skagen til en rigtig god pris.


Weekendophold Bornholm

Med et weekendophold på Bornholm kan du og din partner koble af og skrue op for nærværet og hyggen. Find et billigt udlejningssommerhus hos Cofman.


Sommerhus uge 28

Har du ligesom mange andre ferie i uge 28? Hos Cofman kan du leje et af vores mange sommerhuse i uge 28 til den laveste pris på markedet. Se mere her!


Sommerhus uge 7

Hos Cofman tilbyder vi, at du og din familie kan komme billigt i sommerhus i uge 7. Vi har ledige sommerhuse i hele landet, og vores priser er i bund.


Sommerhus med hund

Hos Cofman tilbyder vi, at hele familien kan komme på ferie. Vi udlejer nemlig masser af sommerhuse, hvor I må have jeres hund med.


Miniferie med børn

Ligesom voksne har børn brug for at holde fri og geare ned. Hos Cofman kan du booke en miniferie med børn til de bedste priser på markedet.


Miniferie Bornholm

Hos Cofman har vi masser af sommerhuse til udlejning, og vi kan blandt andet tilbyde jer en dejlig miniferie på Bornholm. Desuden er vores priser lave.


Sommerhus i uge 29

Skal sommerferien foregå i afslappende rammer i et skønt sommerhus? Klik dig ind her, hvor vi har gjort det nemt for dig at finde den bedste pris


Weekendophold Jylland

Udnyt weekenden, og book et weekendophold i Jylland. Så er I langt væk fra hverdagen men stadig tæt på hjemmet – find den bedste pris her.


Miniferie Danmark

Er det tid til at trække stikket ud? Udnyt dine fridage, og tag på miniferie i Danmark. Klik her, hvor du finder de skarpeste priser på din miniferie.


Sommerhus uge 30

Drømmer I om at holde ferie i et lækkert sommerhus med plads til hygge og afslapning? Klik dig ind her, og få den bedste pris på sommerhus i uge 30


Last minute sommerhus

Kan I rejse med kort varsel, og har I en god portion is i maven? Klik her og se, hvad I kan spare på last minute sommerhus.


Miniferie

Hænger hverdagen jer ud af halsen? Så klik dig ind her, hvor du nemt og bekvemt kan booke en miniferie. Du får altid den bedste pris hos Cofman.


Weekendophold Sjælland

Trænger I til en pause fra hverdagen? Klik dig ind her, og find den bedste pris på et sommerhus, der skaber de perfekte rammer for et weekendophold.


Weekendophold Sverige

Klik her og få markedets bedste pris på et weekendophold til Sverige. Vi har samlet alt det bedste, så I kan få en god tur til en god pris.


Weekendophold Tyskland

Oplev alt, hvad Tyskland har at byde på. Uanset om I er til storbyferie eller sommerhus, finder I den bedste pris hos Cofman. Klik her og book i dag.