Leje af sommerhus med pool

Sommerhus med indendørs poolEt sommerhus med pool er ét af vores mere end 1 million kunders store ønsker, når de lejer en feriebolig hos Cofman. Et poolhus giver nemlig rig mulighed for underholdning til børn og voksne i alle aldre! Og hvad er grunden til dette?

Fordi en pool med behagelig temperatur ved ankomst til sommerhuset er noget, vi alle kan være med til! Hvis man rejser med børn, ved vi alle, at de kan lege i poolen i timevis, mens vi alle kender den afslappende følelse, det giver, når man ligger på en luftmadras i vandet! Er du mere til en aktiv ferie?

Så tænk på, hvor lækkert det bliver at hoppe i poolen efter en hel dags vandretur i skøn natur eller efter en lang tur på mountainbike i et smukt – og måske udfordrende – landskab!

Poolhuse i hele Danmark

Pool sommerhus med rutsjebane og spabadHvis ferien skal holdes i Danmark, er poolhuse uden tvivl ét af de mest populære valg - og dette ikke uden grund! Vi kender alle til det faktum, at det danske vejr kan være en smule utilregneligt, og en tur til stranden ikke altid er så indbydende. Derfor er et sommerhus med indendørs pool det perfekte valg, for uanset om vejret udenfor byder på blæst, regn, slud eller sne, er den indendørspool altid omkring de behagelige 25 grader. Og når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, solen står højt på den skyfri, blå himmel, og man trænger til at blive kølet af, er et sommerhus med udendørs pool det eneste, man har brug for.

Nogle af vores sommerhuse med pool er med en pool, der deles med andre – det vil sige, at dine børn eksempelvis vil få mulighed for at få nye venner og have det sjovt med andre børn. Andre ferieboliger udlejes med fri adgang til et badeland, hvor der igen vil være en masse aktiviteter for både børn og voksne! Og selvfølgelig er der poolhuse med privat pool – både indendørs og udendørs. Vi tør roligt sige, at der er noget til enhver smag i vores store udvalg af sommerhuse.

Lej et sommerhus med pool, og den dejlige pool vil med garanti stå for en masse sjov og afslapning for børn og voksne – uanset årstid eller vejr!

Sommerhusudlejning med pool

Poolhuse udlejning i Spanien Poolhuse er ikke kun tiltrækkende på de danske breddegrader. Faktisk nærmere tværtimod. I takt med at temperaturerne i Europa gennem det sidste årti er steget, er udlejning af poolhuse blevet mere attraktivt. Vil I gerne holde jeres ferie i Spanien, Italien eller Frankrig? Eller måske har hele Europa jeres interesse?

Hvis ferien skal holdes i ét af de mange europæiske lande, der har lidt varmere og mere stabile temperaturer om sommeren, end vi her i Danmark har, ved alle, at en dejlig, afkølende pool er en nødvendighed, når temperaturen rammer de 30 grader. Og dét er vi hos Cofman selvfølgelig også klar over! Derfor har mere end hvert femte af vores mere end 200.000 feriehuse i Europa en pool, så I kan få jeres ferie absolut, som I har lyst til – og dette uanset om I foretrækker en indendørs pool i det fantastiske Frankrig eller en udendørs pool i det sydlige Spanien.

Sommerhus med pool og luksus

Ønsker I også lidt ekstra luksus på jeres ferie? Et luksus sommerhus med pool, spa, sauna? Vores udvalg af luksushuse er stort – men det er efterspørgslen også! Hvem vil ikke gerne holde ferie med prisgaranti, komplet afslapning og lidt ekstra luksus?

Store poolhuse

Ikke nok med, at vi hos Cofman har et enormt udvalg af poolhuse i Danmark og hele Europa, så har vi også sommerhuse med egen pool i alle størrelser. Det vil sige, at uanset om det er din familie og dig, om dine bedste venner skal med, eller om det er en stor forsamling, der skal i sommerhus, har vi huset til jer – faktisk har vi store sommerhuse og feriehuse med pool til helt op til 50 personer!

Pool + sommerhus

Lækkert poolhus til 12 personerEr lig med stor succes! Derfor bliver poolhuse også rigtig hurtigt udlejet! Som før nævnt, er pool sommerhuse i stigende grad blevet meget populære, og dette er særligt gældende i højsæsonen, hvor de fleste familier, par og venner tager på ferie sammen.

Hos Cofman har vi et stort udvalg af poolhuse, men efterspørgslen er også derefter, så vi anbefaler, at I planlægger og bestiller jeres ferie i god tid, så lige præcis jeres drøm om et sommerhus med swimmingpool kan blive en realitet!

Vores bedste råd til jer er derfor: lej et feriehus med pool i dag! Vi er klar til at hjælpe jer fra kl. 9:00 til kl. 21:00 hver dag.