Top 10 over spisesteder på Bornholm | Cofman.com

Søren C. |

Top 10-spisesteder på Bornholm - fantastiske smagsoplevelser på solskinsøen

Bornholm. Solskinsøen uden sammenligning. Glade dage, hyggelig stemning og en dialekt ud over det sædvanlige. Desuden er det vigtigt, at vi ikke glemmer de bornholmske spisesteder. Som små perler spredt ud over øen ligger de bornholmske restauranter. Her finder du specialiteter fra øverste skuffe. 

Kilde: Restaurant Nordlandet

 

Læs mere

Seværdigheder i Nordjylland | Find inspiration her

Søren C. |

Sjove og spændende seværdigheder i Nordjylland for hele familien

Overvejer du en ferie i Nordjylland, men ved du ikke, hvad du skal bruge ferien på? Nordjylland er spækket med de skønneste områder, hvor der er alverdens attraktioner og seværdigheder. Der er noget for hele familien. 

Vi har i dette indlæg samlet en masse inspiration til et hav af seværdigheder i Nordjylland. Her falder du helt sikkert over nogle steder, du bare må opleve. Find spændende seværdigheder, du skal opleve på din ferie i Nordjylland her. 

Kilde kundebillede

Læs mere

Spisesteder i Ebeltoft | Guide til 11 steder med lækker mad

Søren C. |

Guide: 11 spisesteder i Ebeltoft, du skal opleve 

Ebeltoft er og bliver en fantastisk by. Især i højsæsonen summer byen af turister, der nyder de mange oplevelser og den hyggelige stemning, byen har at byde på. De mange oplevelser kan dog også gøre dig en smule sulten.

Leder du efter spisesteder i Ebeltoft, hvor du kan få stillet sulten i hyggelige omgivelser? Der er heldigvis rigtig mange muligheder i Ebeltoft, når du skal have et måltid mad. Vi har samlet en guide, hvor vi har fundet nogle af de bedste restauranter, caféer og spisesteder i Ebeltoft, der er et besøg værd. 

Der er noget til ethvert budget og enhver smag. Du finder derfor helt sikkert det helt rigtige sted, der tiltaler dine smagsløg og pengepung. Tjek guiden ud her, og få inspiration til, hvor du skal spise i Ebeltoft. 

Kilde: Langhoff&Juul

Læs mere

Top 10-seværdigheder på Bornholm | Cofman.com

Søren C. |

Top 10-seværdigheder på Bornholm – oplev de bedste attraktioner på Solskinsøen

Året rundt strømmer turister fra nær og fjern til Bornholm. Men hvorfor vil nogen slæbe hele familien med til en lille ø ude i Østersøen? 

Bornholms evne til at tiltrække turister er mildest talt imponerende. Turismen tager udgangspunkt i det enorme potentiale og de mange seværdigheder, som solskinsøen bruger til at lokke nysgerrige feriegæster til den charmerende ø. Du får strand. Du får god mad. Du får tilbuddet om at opleve spændende og unikke seværdigheder. 

Det kommer forhåbentlig ikke bag på nogen, at Bornholm har langt mere at byde på end det årlige folkemøde og bornholmere med en karismatisk dialekt. Det smukke stykke af Danmark har både historie, natur og en helt unik stemning.

For at slå ovenstående fast laver vi en top 10 over de mest tillokkende attraktioner på Bornholm. Disse seværdigheder bør du kraftigt overveje at putte ind i din ferieplanlægning, når du får fat på en feriebolig eller et sommerhus i det bornholmske historie- og naturparadis. 

 

Kilde: Unsplash

Læs mere

Rømø (guide): Tag på en dejlig ferie til Vadehavets perle!

Claus Christensen |

Rømø er sol, strand, vand – og får.  Velkommen til Vadehavets perle!

Et får på Lakolk Strand på Rømø

 

Læs mere

Ferie med børn i Danmark | Guide til den perfekte familieferie

Søren C. |

Ferie med børn i Danmark – sådan skaber du gyldne ferieminder for hele familien

Den årlige ferieplanlægning kan være en sand hovedpine. De mindste børn vil bruge hele sommeren på den lokale legeplads. Teenagedatteren vil bruge hele sommeren ved stranden for at blive skadeligt solbrun. Og den ældste søn vil ned til Sunny Beach for at komme på en ferie, som han underspillet beskriver som en stille og rolig tur med gutterne. 

Som forældre må man indse, at det er umuligt at gøre alle tilfredse i den situation. Næsten umuligt. Den lokale legeplads kan sagtens skiftes ud. Solen skinner også til tider i løbet af den danske sommer. Og selvom din søns tur til den berygtede festdestination er svær at erstatte, har han måske godt af at vente et par år og prioritere samværet med familien – ellers er der altid Skagen i uge 29.

Læs mere

Ferie i Danmark - Guide til uforglemmelige ferieoplevelser hele året

Søren C. |

Ferie i Danmark - et land spækket med uforglemmelige ferieoplevelser hele året

Hvor skal turen gå hen, når den står på ferie i Danmark? Vi bor i det skønneste land, hvor der er et hav af muligheder, når du skal planlægge ferie - og der er endda noget for hele familien. Læs guiden her på siden, hvor vi har samlet en masse inspiration, således du kan planlægge en uforglemmelig ferie i Danmark. 

Du danske sommer - få en fantastisk sommerferie i Danmark

Ferie i Danmark

Skal du holde sommerferie i Danmark, er der mange muligheder. Det er oplagt at dele ferien op til forskellige destinationer, således du kan suge mest muligt til dig rundt om i landet.

Læs mere

Cofmans Sommerhus-Barometer

Claus Christensen |

Udviklingen i ledige sommerhuse i Danmark fra lige før statsministerens pressemøde fredag den 29/5 og indtil i dag.

 

 

TÆT PÅ UDSOLGT I JULI!

De danske sommerhuse bliver revet væk lige nu. Siden Mette Frederiksen i sidste uge gjorde det klart, at danskerne i stort omgang må blive i Danmark denne sommer, har vi haft travlt som sjældent før hos Cofman.com.

I løbet af pinsen har vi fået så mange bestillinger, at det langt overstiger noget, vi har set tidligere på markedet for sommerhusudlejning.

Det er selvfølgeligt dejligt for de danske familier, der har sikret sig en god ferie i et dejligt sommerhus. Men vi vil så nødigt skuffe vores trofaste kunder. Så anbefalingen herfra er nok engang: Find et hus nu, hvis du og familien skal nyde en dejlig, dansk sommer i et lækkert sommerhus.

Vi har oprettet et "Sommerhus-Barometer" på Cofman.com, hvor du kan følge med i, hvornår der er ledige huse hen over sommeren. Lige nu er ugerne 28, 29 og 30 stort set udsolgt - og det går hurtigt med bookingerne i de øvrige uger i skoleferien.

Situationen er jo helt ekstraordinær. Derfor også en opfordring til sommerhusejere, der ikke allerede lejer huset ud gennem et af landets udlejningsbureauer: Overvej, om I skal prøve det i år. Huset bliver næsten med garanti udlejet, og der er gode penge at tjene. Samtidig kan I være med til at sikre andre familier en dejlig ferie i år. Kontakt et udlejningsbureau, hvis I er interesseret. Eller giv os et kald her på Cofman.com, så kan vi hjælpe med kontakten til et godt bureau, der vil sørge for alt det praktiske omkring udlejningen.

Tak for den store tillid I viser os ved at booke ferien gennem Cofman.com - vi glæder os til at sørge for, at I får en dejlig ferie i Danmark!

Danskerne bliver hjemme i sommerferien

Rikke B. |

Danskerne bliver hjemme og nyder den danske sommer  

Sommeren 2020 bliver ikke som danskerne havde forventet den skulle være. Sommerferien bliver for mange afholdt i udlandet, men i år er det helt andre destinationer, der ligger på tegnebrættet. Der ses nemlig en markant stigning i sommerhusleje hos danskerne, der vælger at blive inden for landets grænser i sommerferien, og det er der god grund til. For en ferie i et sommerhus giver plads til ro, afslapning og vaskeægte familietid.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør klar til en tur i sommerhus. For selvom det er skønt med det danske sommervejr, kan det godt betale sig at have sine gadgets i orden, så du kan forevige ferieminderne og få underholdning i topklasse. 

Læs mere

En tur i sommerhus som gaveidé

Rikke |

Er der snart en fødselsdag i kalenderen, og har du svært ved at finde på den perfekte gave? Det er ikke altid nemt at udtænke den perfekte gave, selvom man har alle de bedste intentioner om at give noget, der har betydning og viser omtanke. Her er en hyggelig oplevelse sammen i form af en sommerhustur et oplagt valg.

Læs mere