Efterårsferie på de danske øer

Elias |

Pixabay.com

Er det for tidligt at snakke efterårsferie? Måske, men det store spørgsmål ligger vel i, hvor god tid man skal være ude for at få drømme sommerhuset. For flere danskere er planlægning og booking af uge 42 allerede startet. Efterårsferien kan jo byde på sommerhus med pool, eller sommerhus med spa hvis familien skal forkæles lidt. Men vent ikke for længe da udvalget hurtigt bliver udsolgt. 

Læs mere

Fanø-ferie: En ferie du ikke vil hjem fra!

Merimeri.dk |

 

Denne blog er skrevet af den skønne blogger Line Schjelde, kendt fra hendes blog merimeri.dk
Hun har med sin familie, haft fornøjelsen af en dejlig ferie på Fanø og her har hun skrevet et blogindlæg om sin ferie på fantastiske Fanø. Dette er nummer 2 af 2 blogindlæg MeriMeri har srkevet om sit besøg påFanø i dette skønne sommerhus! 


Du kan læse hendes første indlæg lige her!

 

Jeg savner Fanø. Det simple ferieliv i sommerhuset. Den vilde natur. De sløve dage uden planer. Det hele. Og det har fået mig til at tænke lidt over, hvorfor en sommerhusferie er helt rigtig for os som familie, hvor vi er lige nu i vores liv.

Læs mere

Feriehilsen fra Fanø og tip om det fineste sommerhus

MeriMeri |

 

Denne blog er skrevet af den skønne blogger Line Schjelde, kendt fra hendes blog merimeri.dk
Hun har med sin familie, haft fornøjelsen af en dejlig ferie på Fanø og her har hun skrevet lidt om hendes første tanker og indtryk fra opholdet.

 

Bare 24 timer er det siden, vi kørte af færgen på Fanø, og allerede nu har feriefreden for alvor indfundet sig. I Aarhus havde vi travlt med at nå omkring så mange anbefalinger som muligt, og vi nåede ligesom aldrig rigtig ned i gear. Men på Fanø skal vi lige nøjagtig ikke nå noget som helst, og den plan plejer at gøre noget godt for fornemmelsen af ro.

Læs mere

Ferie med hunden

Elias |

Pixabay.com

 

 

Alle elsker at holde ferie - også vores pelsede familiemedlemmer! Men det hyppige spørgsmål, der vender tilbage ferie efter ferie er: hvad gør vi med hunden? Det er et dilemma, de fleste familier med hunde står i, når ferien skal afholdes. Vi hos Cofman synes, at det er en fantastisk idé at tage sin hund med på ferie, da HELE familien skal samles! Og dette gælder uanset, om det er en miniferie med hund eller en længere ferie!

Læs mere

Den danske sommer overrasker igen

Elias |

 

Pixabay.com

Sommeren 2018 afstedkom utallige varmerekorder, og det kunne virkelig ses på antallet af lejemål for sommerhuse Danmark over. Da foråret begyndte, og de første varme himmelstrøg virkelig satte ind landet over, ledte den ene dansker efter den anden panisk efter ledige sommerhuse, hvor rekordåret kunne nydes! 

Læs mere

Tips og tricks til din sommerhusferie!

Elias G. |

Pixabay.com

Lige nu sidder du muligvis ligesom rigtig mange andre danskere og søger krakilsk efter det perfekte sommerhus til sommerferien. MEN: du er overrasket over, hvor mange huse der allerede er udsolgt. Kan det virkelig være rigtigt, at så mange danskere er i så god tid, at de allerede for flere måneder siden har booket sommerhus? Ja, det kan desværre være rigtigt. De mest populære uger - særligt uge 29 og 30 - er tæt på udsolgt.

Inden du dog, i ren og skær panik, booker et sommerhus, som nødvendigvis ikke lige passer på jeres kriterier, udelukkende på den baggrund, at det faktisk var ledigt, så skal du lige tage dig 5 minutter og læse med her, så guider vi dig igennem dit bookingforløb! 

Læs mere

På ferie med de populære!

J.Holst |

Pixabay

 

De første varme forårs strejf har ramt Frejas sal de sidste par, uger og det kan virkelig ses på sommerferielysten!

Lige nu, river danskerne de sidste sommerhuse ned fra hylderne i forrygende fart.

Der er - selvfølgelig fristes man til at sige - nogle sommerhusområder, som stikker ud på popularitetsbarometeret. I denne uge kigger vi hos Cofman lidt nærmere på, hvilke 3 sommerhusområder som danskerne i år har dømt til at være “the place to be” og giver et bud på, hvorfor lige netop disse destinationer er særligt attraktive til din sommerferie!

Læs mere

3 skønne feriedestinationer i Italien

Andreas C. |

Pixabay.com

 

Det er snart tid til at holde ferie, hvilket i mange danskeres tilfælde betyder rejser til udlandet. En af de helt store favoritdestinationer, når det gælder danskernes ferie er Italien. Derfor vil vi i dette blogindlæg komme med 3 forslag til skønne steder i Italien, som altid er fantastiske at besøge.

Læs mere

Påskespecial

Jacob H. |

 

Billeder givet af Ringkøbing-Skjern Museum

 

Den vestjyske hovedstad

Langs den danske vestkyst ligger et utal af fantastiske oplevelser og venter! Vi starter fra den sydlige del af Vestkysten, hvor Rømø og Fanø med deres placering i Vadehavet er et besøg værd. Lidt længere nordpå findes Henne Strand, der for nyligt af CNN blev udnævnt som ét af de bedste steder at besøge i Europa. Fortsæt turen op langs vestkysten og stop, når Ringkøbing Fjord melder sin ankomst.

Læs mere