Endnu en varmerekord er blevet sat i Danmark!

Jacob H. |

Pixabay.com

Endnu en varmerekord er blevet sat i Danmark!

Efter sidste års sommer, der brød alle danske rekorder, lyder ovenstående måske ikke længere særligt overraskende. Det gør det dog ikke mindre sandt! Hvis den varmeste vinterdag i Danmark, siden vi begyndte at datere dette, kan bruges som indikation på, hvad vi har i vente til sommer, så kan vi godt se frem til glade dage ved stranden, pølser på grillen og uendelig meget sommerhygge!

Læs mere

3 fantastiske feriedestinationer i Danmark

cofmanuser |

Pixabay.com

 

Der er så småt ved at komme forår i luften, hvilket betyder, at vi går en lysere tid i møde, og der ikke går længe, før det er sommer. Sidste år havde vi en fantastisk sommer hjemme i Danmark, og det håber vi på gentager sig. Derfor vil vi i dette indlæg komme med forslag til sommerhuse, som ligger i de mest populære ferieområder i Danmark. Derudover vil vi også komme med eksempler på spændende attraktioner og sjove ting, man kan foretage sig i områderne. Se alle vores feriehuse på Cofman.com.

Læs mere

Tour de France i Danmark

Nadia C. |

Pixabay.com 

Tour de France kommer endelig til Danmark! Det bliver én af de største sportsbegivenheder på dansk jord nogensinde, og vi ønsker alle at deltage i festen. Flere hoteller har allerede fyldt værelserne - men hvad med at leje et feriehus i stedet? Hos Cofman har vi feriehuse i nærheden af hver af de tre Tour de France-starter i Danmark - og selvfølgelig også i nærheden af hver afslutning af de tre etaper.

 

Læs mere

Top destinationer til din sommerferie!

Rikke L. |

Pixabay.com

Nu nærmer tiden sig til, at man skal begynde at booke sin sommerferie, men hvor er det lige, man skal tage hen? Vi har givet vores bud på de bedste destinationer til din sommerferie. Uanset, om man vil være i Danmark eller gerne vil ud over landets grænser.

 

Læs mere

Topdestinationer til din vinterferie

Andreas Christiansen |

pixarbay.com

 

Vinterferien er lige rundt om hjørnet, og derfor har vi hos Cofman samlet inspiration til din næste ferie, baseret på vores gæsters yndlings feriedestinationer både i Danmark og i udlandet.

Derudover er det snart Valentinsdag, så derfor vil vi i dette indlæg også komme med forslag til en romantisk miniferie, som du kan overraske den, du elsker, med.

Se alle vores feriehuse på cofman.com.

 

Læs mere

Tips og tricks til bilferien/den lange køretur

Rikke L. |

Pixabay.com

 

Skal I også på bilferie? Eller har I bare en lang køretur foran jer? Så følg med her, for vi har nemlig samlet de bedste tips og tricks til køreturen.  

Her er nogle tips, så køreturen ikke føles så lang.

Læs mere

Danmarks mest populære feriebyer

Dorte |

Ferielandet Danmark er det skønneste sted - Pixabay.com

For mange danskere er ferieplanlægningen allerede godt i gang. Og endnu flere begynder så småt at tænke på, hvor ferien skal gå hen i år.

Med tanke på den dejlig lange og varme sommer sidste år er Danmark et oplagt land at holde ferien i. Vi hos Cofman synes altid, at Danmark er det skønneste ferieland til trods for til tider udfordrende vind og vejr.

I dette indlæg har vi samlet inspiration til din ferie i Danmark 2019 baseret på vores gæsters yndlings-feriebyer.

Se alle vores feriehuse i Danmark på Cofman.com.

God ferieplanlægning!

Læs mere

Top 5 populære feriedestinationer i Danmark 2019

Dorte |

Pixabay.com

Hvert år sender vi mange glade gæster afsted på ferie i et af vores mange feriehuse i Danmark.

Vil du prøve noget nyt, eller mangler du inspiration til din ferie i 2019, har vi har på vores blog samlet en top 5 oversigt over de mest populære destinationer på Cofman.com.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og er klar til at hjælpe med at finde sommerhuset til din næste ferie på telefon, mail og chat.

God ferieplanlægning!

Læs mere

Lækre spa sommerhuse og wellness destinationer

Rikke L. |

Pixabay.com

Her i kulden er det rart med lidt afslapning til krop og sjæl. Og vi har givet vores bedste bud på feriehuse med spa og sauna til dig, så du og familien kan få lidt selvforkælelse væk fra stress og jag.

Vi har samlet inspiration til nogle lækre spaoplevelser i Danmark.

Så book dit feriehus i dag, og lad afslapningen begynde. Du kan se vores ledige feriehuse på vores hjemmeside.

Læs mere