Lækre spa sommerhuse og wellness destinationer

Rikke L. |

Pixabay.com

Her i kulden er det rart med lidt afslapning til krop og sjæl. Og vi har givet vores bedste bud på feriehuse med spa og sauna til dig, så du og familien kan få lidt selvforkælelse væk fra stress og jag.

Vi har samlet inspiration til nogle lækre spaoplevelser i Danmark.

Så book dit feriehus i dag, og lad afslapningen begynde. Du kan se vores ledige feriehuse på vores hjemmeside.

Læs mere

Inspiration til feriedestinationer 2019

Dorte |

Sommerstening og havusigt ved Fjellerup på Djursland - Pixabay.com

Skal du nå at booke dit drømmehus til ferien, er det allerede nu en god ide at begynde at planlægge årets rejseoplevelser.

vores hjemmeside inder du mere end 200.000 ferieboliger i hele Europa, hvor du med garanti kan finde et hus, der passer netop til dine ferieønsker.

Vi har i denne blog samlet de mest populære destinationer og inspiration til din ferie i 2019.

God ferieplanlægning - og husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Dorte |

pixabay.com

Vinterferien er lige om hjørnet - og hvad kan man give sig til? Ferie sydpå, ferie med snegaranti, ferie i poolhus eller sjove aktiviteter derhjemme. Vi har samlet inspiration til din vinterferie i uge 7.

Vi har ferieboliger i stort set alle kroge af Danmark. Så book et hus, hvor du kan få en hyggelig vinterferie med familie og venner, og hvorfra I kan tage på eventyr. Se alle vores ledige huse i vinterferien på vores hjemmeside.

Læs mere

Aktiviteter i Danmark for hele familien i januar

Dorte |

Pixabay.com

 

Efter al juleriet og nytårsfestlighederne kan man godt få brug for lidt frisk luft og nye oplevelser.

Januar er en måned, hvor vi igen kommer lidt ned i gear, og for de fleste betyder det, at man vil starte på en frisk. Hvorfor ikke starte året ud i selskab med familie og venner. Danmark har masser af spændende aktiviteter at byde på, selvom det stadig er mørkt og koldt.

Vi har i denne blog fundet nogle anderledes og spændende aktiviteter både indendørs og udendørs for både børn og voksne.

Find et feriehus tæt på alle de mange oplevelser i Danmark på vores hjemmeside.

Læs mere

Huse til den store fest

Dorte |

Pixabay.com

Hos Cofman har vi ikke kun ferieboliger, der kan bruges til en dejlig sommerhustur i Danmark. Vi har også huse, hvor du kan invitere til den helt store fest eller sammenkomst – om det er til familieweekenden, lejrskolen, bryllupsfesten, den store runde fødselsdag eller den årlige tur med vennerne, har vi noget for alle.

Vi har her samlet de huse, der passer til alle større selskaber, så du nemt kan finde de perfekte rammer til den næste fest. Vi vil også give inspiration til seværdigheder og oplevelser i området omkring huset.

Læs mere

God jul og godt nytår for hund og kat i sommerhus

Dorte |

Pixabay.com

De fleste danskere glæder sig til at fejrer det nye år med en festlig aften hvor de nye års komme fejres med hygge, god mad og fyrværkeri.

For dem der ikke bryder sig om larm og krudt kan dette være en lang aften at komme igennem. Vi har her samlet gode råd til dyreejerne og destinationer, hvor du kan få en rolig aften.

Læs mere

Tips og tricks til julefrokosten!

Nadia |

Pixabay.com

Udover juleaften, gløgg og æbleskiver er december og tiden omkring lig med julefrokoster. Måske er familien eller vennekredsen blevet forøget i løbet af året, eller måske skal julefrokosten i 2018 være ekstraordinær - og i de tilfælde kan det være en idé at leje et feriehus. På den måde kan alle overnatte, mens slutrengøringen kan man betale sig fra. Hos Cofman har vi feriehuse i alle størrelser og over hele landet, lige fra Nordjylland til Bornholm og alt derimellem! Vi står klar til at hjælpe med at finde et feriehus til julefrokosten, og uanset hvor den holdes, kan disse tips og tricks bruges!

 

Pixabay.com 

At holde årets julefrokost i et af Cofmans feriehuse kan give mere plads til flere glade gæster og sjove aktiviteter. Hvis I vælger at udvide julefrokosten og tage to overnatninger i et feriehus, kan tømmermænd plejes og de lækre rester fra julefrokosten nydes i de dejlige omgivelser. En gåtur langs vandet, afslapning i spabad eller hygge foran brændeovnen er nogle af de mange aktiviteter, man kan lave dagen derpå. Hvis julebag og julemarkeder har jeres interesse, kan I læse mere om disse ting i vores blogindlæg Julehygge i feriehus. Det kan også være, at I gerne vil bruge dagen inden den store julefrokost til at hygge og lave mad sammen - en hjælpende hånd i køkkenet vil de fleste ikke takke nej til! At have et aktivitetsrum i feriehuset kan også uden tvivl være en fordel. Børn, unge og barnlige sjæle kan blive underholdt i timevis, mens der i fred og ro kan dækkes bord og laves mad og gøres klar.

Uanset hvor julefrokosten holdes, kan disse tips og tricks bruges!

 

  • Lav en dresscode

Lav en dresscode for jeres julefrokost. Det kunne for eksempel være, at alle skal have mindst én juleinspireret beklædningsdel på, som nissehue eller julemandsskæg - mulighederne er mange!

 

  • Udvid pakkespilslegen!

Pakkespil med de sædvanlige “slå en 6’er, stjæl en pakke”-regler vil aldrig være det samme igen, når I først har spillet med udvidede regler! Tilføj regler ved alle tal på terningen. Eksempelvis kan 3’eren betyde, at vedkommende skal rejse sig og råbe: “GLÆDELIG JUL”, mens 5’eren kan betyde, at man skal løbe en tur rundt om bordet. Og slår man en 4’er, skal man frivilligt aflevere en gave til dén, der sidder til højre for én selv. Det er kun fantasien, der sætter grænserne!

Pixabay.com

  • Den hemmelige seddel

Læg en seddel under hver gæsts tallerken med en ting, han eller hun skal gøre i løbet af aftenen - uden at fortælle om opgaven til nogen! Læn dig tilbage og se, hvordan dine gæster klarer de sjove udfordringer!

 

  • Playlisten!

At have både nye og gamle julehits på musikanlægget sikrer både jule- og feststemningen!

 

  • Lav din egen snaps

Aalborg Akvavit fik vakt interessen for at lade kreativiteten få frit spil og lade en hjemmelavet snaps pryde julefrokostbordet. På kryddersnapse.dk har den hjemmelavede snaps været på menuen længe, og der findes et hav af forskellige opskrifter på hjemmesiden, så der er noget for enhver smag.

Pixabay.com

Her kan alle være med! I førnævnte blogindlæg findes der inspiration til julebag, mens at lave konfekt mest begrænses af… Tålmodighed. Vi har alle siddet med en marcipanrose, der gik i stykker. Men selv de runde marcipankugler med nougat smager godt! Hvis stemningen er til det, kan I også øge sværhedsgraden på årets konfekt og lave fyldte chokolader, pebermyntepastiller - eller lave nougat og marcipan selv!

 

  • De festlige indslag

Du kan med fordel bede alle julefrokostens gæster om at stå for et festligt indslag! Det kan være alt fra en fællessang, en fællesdans, et skuespil eller et lille standup-show. Måske en sjov tale om sidste års julefrokost?

 

  • Og muligvis det vigtigste… Maden!

Uanset om man vil lave maden til julefrokosten selv, eller om man vælger at bestille den, er der uanede muligheder! Både når det kommer til menuen, hvor maden skal bestilles, eller hvem af gæsterne, der skal lave den.

Hvis maden skal være hjemmelavet, kan du bede hvert par/familie om at medbringe en ret - og for at gøre det ekstra sjovt kan du give dem ét overordnet ord, som de skal arbejde ud fra. Eksempelvis kan én få ordet “fisk” og må så medbringe det, han eller hun tænker på, når “fisk” og “julefrokost” sættes i forbindelse. Det kan være alt fra fiskefilet og fiskefrikadeller til lakseroulade eller torskerogn. Dét bestemmer gæsten selv. En anden gæst kan få ordet “ris” og medbringer så en ret med ris - det kan være risengrød eller risalamande, som de fleste tænker på i denne sammenhæng. Men du kan aldrig vide dig sikker; måske kommer gæsten med risotto? Sådan kan årets julemenu blive noget, der snakkes om i LANG tid!

Hvis maden skal bestilles, kan det være en god idé at være ude i god tid - og få kigget på de mange muligheder, der er! Uanset om julefrokostens menu skal være gourmet, vegansk eller økologisk, findes der et cateringfirma, der kan hjælpe - også uanset om julefrokosten holdes på Nordsjælland, Fyn eller midt på Vestkysten!

Pixabay.com

Mest populære legelande i Danmark for hele familien

Dorte |

Pixabay.com

 Når vejret ikke er til strandture, leg og aktiviteter udenfor, kan man måske godt mangle ideer til, hvad man så skal bruge ferier og weekender på. Legelande skaber de perfekte rammer for en hyggestund, hvor man samtidig kan få rørt sig og brugt noget energi.

Vi har samlet nogle af de indendørs legelande, som findes rundt omkring i Danmark. De byder på mange timers sjov og aktiviteter for hele familien. Legelandene arrangerer også fødselsdage eller kan fungere som et anderledes indslag til den næste fest.

Læs mere

Unikke feriehuse og sommerhuse i Danmark

Dorte |

Husnr. 436815 - Cofman.com

Du behøver ikke tage uden for den danske grænse for at få en ordentlig én på ferieopleveren, hvis du vil bo i noget helt unikt. Faktisk har vi masser af spændende, specielle og luksuriøse ferieboliger og sommerhuse i Danmark. Vi har fundet nogle af de mest spektakulære huse, du kan leje. Og de fleste af dem har endda plads til den store fest, hvor det skal være noget helt særligt.

Læs mere

Julehygge i feriehus

Nadia |

Pixabay.com  

Julen er hjerternes, familiens og hyggens tid. De dejlige helligdage lægger op til kvalitetstid med vores kære, varm kakao, gløgg og hjemmebag. Traditionerne i denne højtid er mange og forskellige. Juletiden i gode, gamle Danmark er fantastisk, og hos Cofman har vi feriehuse i alle størrelser og prisklasser, så de perfekte rammer for juletiden kan skabes!

Læs mere