Posts

Cofmans gæster er vilde med at fotografere!

C. Christensen |

Send os dit bedste feriebillede og vind 5.000 kr.! Sådan lød opfordringen fra os hos Cofman til vores gæster denne sommer. Her er nogle af jeres allerbedste skud fra dejlige ferier i Danmark:

Læs mere

Top-10 bedste restauranter i Blåvand - Spisesteder til hele familien

Per W. |

Top-10 bedste restauranter i Blåvand

Er du på jagt efter de gode spisesteder og restauranter i Blåvand? I så fald er du landet det rigtige sted. Vi har samlet en liste over de 10 bedste spisesteder, caféer og restauranter i Blåvand, som har en masse lækkert at byde på.

Listen indebærer flere forskellige typer spisesteder. Hvad end du er til dansk mad, asiatisk mad, italiensk mad eller noget helt fjerde, er der derfor en restaurant i Blåvand, der kan byde dig på et lækkert måltid.

Kilde: Høfde4
Læs mere

Spisesteder i Blokhus | Få den ultimative guide her

Per W. |

12 gode spisesteder i Blokhus

Har du en feriebolig i Nordjylland nær Blokhus, eller påtænker du og familien at leje et sommerhus i Blokhus? I så fald er det tid til at kigge nærmere på mulige spisesteder i Blokhus og omegn. Madoplevelser er for os danskere en stor del af definitionen på ferie, og derfor er det også vigtigt at kende til de gode spisesteder ved Blokhus, så det også bliver en kulinarisk fornøjelse at gå på ferie.

Men hvordan finder du frem til de bedste restauranter, caféer, kroer eller lignende restaurationer nær Blokhus? Læs med i dette blogindlæg, hvor vi giver dig 12 kvalificerede bud på gode spisesteder i Blokhus – uanset om du er til kød, fugl, fisk eller noget helt fjerde.

Kilde: Restaurant Salino
Læs mere

Top 10 over spisesteder på Bornholm

Søren C. |

Top 10-spisesteder på Bornholm - fantastiske smagsoplevelser på solskinsøen

Bornholm. Solskinsøen uden sammenligning. Glade dage, hyggelig stemning og en dialekt ud over det sædvanlige. Desuden er det vigtigt, at vi ikke glemmer de bornholmske spisesteder. Som små perler spredt ud over øen ligger de bornholmske restauranter. Her finder du specialiteter fra øverste skuffe.

Kilde: Restaurant Nordlandet
Læs mere

Seværdigheder i Nordjylland | Find inspiration her

Søren C. |

Sjove og spændende seværdigheder i Nordjylland for hele familien

Overvejer du en ferie i Nordjylland, men ved du ikke, hvad du skal bruge ferien på? Nordjylland er spækket med de skønneste områder, hvor der er alverdens attraktioner og seværdigheder. Der er noget for hele familien.

Vi har i dette indlæg samlet en masse inspiration til et hav af seværdigheder i Nordjylland. Her falder du helt sikkert over nogle steder, du bare må opleve. Find spændende seværdigheder, du skal opleve på din ferie i Nordjylland her.

Kilde kundebillede
Læs mere

Spisesteder i Ebeltoft | Guide til 11 steder med lækker mad

Søren C. |

Guide: 11 spisesteder i Ebeltoft, du skal opleve

Ebeltoft er og bliver en fantastisk by. Især i højsæsonen summer byen af turister, der nyder de mange oplevelser og den hyggelige stemning, byen har at byde på. De mange oplevelser kan dog også gøre dig en smule sulten.

Leder du efter spisesteder i Ebeltoft, hvor du kan få stillet sulten i hyggelige omgivelser? Der er heldigvis rigtig mange muligheder i Ebeltoft, når du skal have et måltid mad. Vi har samlet en guide, hvor vi har fundet nogle af de bedste restauranter, caféer og spisesteder i Ebeltoft, der er et besøg værd.

Der er noget til ethvert budget og enhver smag. Du finder derfor helt sikkert det helt rigtige sted, der tiltaler dine smagsløg og pengepung. Tjek guiden ud her, og få inspiration til, hvor du skal spise i Ebeltoft.

Kilde: Langhoff&Juul
Læs mere

Top 10-seværdigheder på Bornholm

Søren C. |

Top 10-seværdigheder på Bornholm – oplev de bedste attraktioner på Solskinsøen

Året rundt strømmer turister fra nær og fjern til Bornholm. Men hvorfor vil nogen slæbe hele familien med til en lille ø ude i Østersøen?

Bornholms evne til at tiltrække turister er mildest talt imponerende. Turismen tager udgangspunkt i det enorme potentiale og de mange seværdigheder, som solskinsøen bruger til at lokke nysgerrige feriegæster til den charmerende ø. Du får strand. Du får god mad. Du får tilbuddet om at opleve spændende og unikke seværdigheder.

Det kommer forhåbentlig ikke bag på nogen, at Bornholm har langt mere at byde på end det årlige folkemøde og bornholmere med en karismatisk dialekt. Det smukke stykke af Danmark har både historie, natur og en helt unik stemning.

For at slå ovenstående fast laver vi en top 10 over de mest tillokkende attraktioner på Bornholm. Disse seværdigheder bør du kraftigt overveje at putte ind i din ferieplanlægning, når du får fat på en feriebolig eller et sommerhus i det bornholmske historie- og naturparadis.

Kilde: Unsplash
Læs mere

Rømø (guide): Tag på en dejlig ferie til Vadehavets perle!

Claus Christensen |
Et får på Lakolk Strand på Rømø

Rømø er sol, strand, vand – og får. Velkommen til Vadehavets perle!

Læs mere

Ferie med børn i Danmark | Guide til den perfekte familieferie

Søren C. |

Ferie med børn i Danmark – sådan skaber du gyldne ferieminder for hele familien

Den årlige ferieplanlægning kan være en sand hovedpine. De mindste børn vil bruge hele sommeren på den lokale legeplads. Teenagedatteren vil bruge hele sommeren ved stranden for at blive skadeligt solbrun. Og den ældste søn vil ned til Sunny Beach for at komme på en ferie, som han underspillet beskriver som en stille og rolig tur med gutterne.

Som forældre må man indse, at det er umuligt at gøre alle tilfredse i den situation. Næsten umuligt. Den lokale legeplads kan sagtens skiftes ud. Solen skinner også til tider i løbet af den danske sommer. Og selvom din søns tur til den berygtede festdestination er svær at erstatte, har han måske godt af at vente et par år og prioritere samværet med familien – ellers er der altid Skagen i uge 29.

Læs mere

Ferie i Danmark - Guide til uforglemmelige ferieoplevelser hele året

Søren C. |

Ferie i Danmark - et land spækket med uforglemmelige ferieoplevelser hele året

Hvor skal turen gå hen, når den står på ferie i Danmark? Vi bor i det skønneste land, hvor der er et hav af muligheder, når du skal planlægge ferie - og der er endda noget for hele familien. Læs guiden her på siden, hvor vi har samlet en masse inspiration, således du kan planlægge en uforglemmelig ferie i Danmark.

Du danske sommer - få en fantastisk sommerferie i Danmark

Skal du holde sommerferie i Danmark, er der mange muligheder. Det er oplagt at dele ferien op til forskellige destinationer, således du kan suge mest muligt til dig rundt om i landet.

Læs mere