Vinterferie i Danmark 2020

Stinna B |

Kilde: Pixabay.com

 

Vinterferien er lige om hjørnet, og vi kommer her med vores bud på, hvad du kan bruge din ferie på i Danmark. Hvad enten du rejser sammen med din familie, din partner, din hund eller alene. 

Læs mere

Sådan får du styr på reglerne for sommerhusudlejning

Stinna B |

Er du den lykkelige ejer af et sommerhus, og vil du gerne tjene lidt ekstra penge til hverdagen såvel som ferien? I så fald går du måske med tankerne om at leje dit sommerhus ud til andre ferieglade danskere. Denne udlejningsløsning bliver mere og mere populær i Danmark i takt med, at flere og flere danskere vælger at blive i landet, når det bliver tid til at vælge sommerferiedestinationen. Og hos udlejningsbureauerne ser man generelt en større og større interesse for udlejning af private sommerhuse.

 

Læs mere

De mest besøgsværdige kirker i Danmark

Emma J. |

Kilde: Pixabay.com

 

I Danmark befinder man sig næsten altid tæt på en af de smukkeste kirker man nogensinde kommer til at se. Nogle gange er det arkitekturen som gør disse kirker smukke, andre gange er det simpelthen bare historien bag dem. Vi her hos Cofman synes ihvertfald bestemt at disse kirker vi lister herunder er et besøg værd ligemeget hvem man er.

Læs mere

Danmark 2020 – Bucketlist

Stinna B |

Kilde: Pixabay.com

 

Det nye år er lige om hjørnet, og det er tid til at planlægge oplevelserne for 2020. Derfor har vi lavet en busketliste for 2020, som vi håber, vil inspirere dig til nye oplevelser i 2020! Lad det nye år blive året hvor du måske oplever noget du aldrig har gjort før, noget du ikke troede havde interesse, eller oplev noget du har drømt om længe. 

Læs mere

Bornholm Bornholm Bornholm

Stinna B |

Kilde: Pixabay.com

 

Hos Cofman elsker vi at holde ferie i Danmark, og vi elsker især de danske øer. Derfor vil vi her give et bud på hvad Danmarks femtestørste ø, Bornholm, har at byde på. 

Læs mere

Oplev Rømø og dens mange seværdigheder

Stinna B. |

Kilde: Pixabay.com

 

Rømø er en af de danske Vadehavsøer beliggende i Vadehavet. Øen er 129 km2 stor, har en 12 km lang strand og er 3 km bred på det bredeste sted. Der bor cirka 850 fastboer på øen og hvert år kommer omkring 2 millioner gæster til øen og besøger standen. Rømø består af unik natur og du kan komme dertil via den 9,2 kilometer lange dæmning.

Læs mere

Ferie på Costa del Sol - kysten med 320 soldage om året

Kuluk G. |
 

Kilde: Pixabay.com

 200 km strand med kendte byer som Málaga og Marbella, samt små perler som Frigiliana, Nerja mm.

Costa del Sol er smækket med historie, betagende natur, og en fantastisk madkultur.

 

Kombiner ferien med by og strand 

Når du rejser til Málaga, hovedbyen i Costa del Sol, kan du kombinere din ferie med by og strand som du vil. Byen har en lang strandpromenade som ligger i forlængelse med havnepromenaden Muelle Uno, med en masse restauranter, caféer og butikker med en smuk udsigt hvor end du kigger hen. Derudover er der også den historiske centrum som er fyldt med historiske bygninger, butikker og restauranter, der summer af liv dag og nat. Derudover er der også en masse andre seværdigheder til enhver smag som Picasso museet, katedralen, borgen Alcazaba og Castillo Gibralfaro mm. 

Læs mere

Besøg Læsø og kom helt ned i gear

Stinna B. |

Kilde: pixabay.com 

 

Læsø er en ø der ligger i Kattegat, blot 90 minutter sejlads fra Frederikshavn i Nordjylland.  Her kan man tage på endagstur, forlænget weekend eller en uges ferie og mærke roen og komme helt ned i tempo. Der er masser af aktiviteter for hele familien, til par eller til dem som rejser alene.

Læs mere

Sommerhus i smukke Italien

Emma J. |

Kilde: Pixabay.com

 

Kendt for at være en af de smukkeste destinationer i Europa, er Italien det perfekte sted at tilbringe lidt tid i et skønt sommerhus her i november måned. Så hvad end du er ude på at tilbringe en sommerhusferie med henblik på mad, kultur eller betagende natur, har Italien altid noget at byde på til hver enkelt smag.

Læs mere

De bedste restauranter i Skagen!

Camilla K. |
 

Kilde: Pixabay.com

 

Har I fået lyst til at tage nordpå og besøge Skagen på jeres sommerhustur, vil I ikke blive skuffede. I kan opleve det betagende landskab i Skagen, men i Skagen tilbydes der også et væld af kulinariske lækkerier. Selvom I i sommerhuset har mulighed for at hygge derhjemme og selv lave mad, skal der også være plads til forkælelse. Og en perfekt måde at forkæle sig selv og sin familie er da at tage ud og spise noget lækkert mad! I de følgende afsnit kan I se vores bedste tips til, hvor I kan spise den bedste fisk, drikke den bedst kaffe - og øl - og nyde et stykke lækkert kage om eftermiddagen.

Læs mere