Hvad skal vi lave på vores sommerhustur til Vestjylland?

Camilla K. |

Pixabay.com

 

Skal I på ferie til Vestjylland, eller overvejer I at tage en tur i sommerhus ved f.eks. Henne Strand, Blåvand eller Søndervig? Så læs med her, og se, hvilke spændende oplevelser Vestjylland byder på.

Mange danskere elsker at tage i sommerhus til Vestkysten, da Vestkysten først og fremmest byder på en masse sommerhusområder, naturområder, der er perfekte til lange gåture, klitter og smukke sandstrande. Vestkysten byder ligeledes på en masse kulturelle og historiske oplevelser for både store og små.

Området i Vestjylland er meget populært blandt danskerne, og hos Cofman har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af sommerhuse i disse områder. Du kan her se vores udvalg i Vestjylland. 

Læs mere

Opdag Jyllands spændende dyreliv på din sommerhustur

Camilla K. |

Kilde: Pixabay.com

 

 

Har I planlagt en familietur eller en tur med vennerne til Jylland i sommerhus, findes der et hav af aktiviteter, I kan begive jer ud i. Udover at slappe af og nyde hinandens selskab i sommerhus, er der også en lang række muligheder for udendørs aktiviteter. Er I vilde med dyr og ønsker I at opleve Danmarks rige dyreliv i mere naturlige omgivelser, så er nedenstående forslag lige noget for jer!

Læs mere

Sommer i Jylland - Undgå sommerferiefælden

Natalie |

 

Kilde: Pixabay.com

 

Sommeren er dejlig - især i det danske. Folk strømmer til fra ind- og udland for at nyde den danske sommer med sol, smil, familie, venner, en kold øl og duften af pølser på grillen. Hvad mere kan man ønske sig? For mange er dette den optimale sommerferie, hvorfor sommerhuse til denne sommer allerede blev revet væk i sommeren sidste år. Folk genbooker de huse og destinationer, som de er glade for, lige så snart de kommer hjem fra deres sommerferie, og derfor ses det allerede nu, at en hel del sommerhuse til sommeren 2020 er lejet ud. 

Læs mere

Efterårsferie på de danske øer

Elias |

Pixabay.com

Er det for tidligt at snakke efterårsferie? Måske, men det store spørgsmål ligger vel i, hvor god tid man skal være ude for at få drømme sommerhuset. For flere danskere er planlægning og booking af uge 42 allerede startet. Efterårsferien kan jo byde på sommerhus med pool, eller sommerhus med spa hvis familien skal forkæles lidt. Men vent ikke for længe da udvalget hurtigt bliver udsolgt. 

Læs mere

Fanø-ferie: En ferie du ikke vil hjem fra!

Merimeri.dk |

 

Denne blog er skrevet af den skønne blogger Line Schjelde, kendt fra hendes blog merimeri.dk
Hun har med sin familie, haft fornøjelsen af en dejlig ferie på Fanø og her har hun skrevet et blogindlæg om sin ferie på fantastiske Fanø. Dette er nummer 2 af 2 blogindlæg MeriMeri har srkevet om sit besøg påFanø i dette skønne sommerhus! 


Du kan læse hendes første indlæg lige her!

 

Jeg savner Fanø. Det simple ferieliv i sommerhuset. Den vilde natur. De sløve dage uden planer. Det hele. Og det har fået mig til at tænke lidt over, hvorfor en sommerhusferie er helt rigtig for os som familie, hvor vi er lige nu i vores liv.

Læs mere

Feriehilsen fra Fanø og tip om det fineste sommerhus

MeriMeri |

 

Denne blog er skrevet af den skønne blogger Line Schjelde, kendt fra hendes blog merimeri.dk
Hun har med sin familie, haft fornøjelsen af en dejlig ferie på Fanø og her har hun skrevet lidt om hendes første tanker og indtryk fra opholdet.

 

Bare 24 timer er det siden, vi kørte af færgen på Fanø, og allerede nu har feriefreden for alvor indfundet sig. I Aarhus havde vi travlt med at nå omkring så mange anbefalinger som muligt, og vi nåede ligesom aldrig rigtig ned i gear. Men på Fanø skal vi lige nøjagtig ikke nå noget som helst, og den plan plejer at gøre noget godt for fornemmelsen af ro.

Læs mere

Ferie med hunden

Elias |

Pixabay.com

 

 

Alle elsker at holde ferie - også vores pelsede familiemedlemmer! Men det hyppige spørgsmål, der vender tilbage ferie efter ferie er: hvad gør vi med hunden? Det er et dilemma, de fleste familier med hunde står i, når ferien skal afholdes. Vi hos Cofman synes, at det er en fantastisk idé at tage sin hund med på ferie, da HELE familien skal samles! Og dette gælder uanset, om det er en miniferie med hund eller en længere ferie!

Læs mere

Den danske sommer overrasker igen

Elias |

 

Pixabay.com

Sommeren 2018 afstedkom utallige varmerekorder, og det kunne virkelig ses på antallet af lejemål for sommerhuse Danmark over. Da foråret begyndte, og de første varme himmelstrøg virkelig satte ind landet over, ledte den ene dansker efter den anden panisk efter ledige sommerhuse, hvor rekordåret kunne nydes! 

Læs mere

Tips og tricks til din sommerhusferie!

Elias G. |

Pixabay.com

Lige nu sidder du muligvis ligesom rigtig mange andre danskere og søger krakilsk efter det perfekte sommerhus til sommerferien. MEN: du er overrasket over, hvor mange huse der allerede er udsolgt. Kan det virkelig være rigtigt, at så mange danskere er i så god tid, at de allerede for flere måneder siden har booket sommerhus? Ja, det kan desværre være rigtigt. De mest populære uger - særligt uge 29 og 30 - er tæt på udsolgt.

Inden du dog, i ren og skær panik, booker et sommerhus, som nødvendigvis ikke lige passer på jeres kriterier, udelukkende på den baggrund, at det faktisk var ledigt, så skal du lige tage dig 5 minutter og læse med her, så guider vi dig igennem dit bookingforløb! 

Læs mere

På ferie med de populære!

J.Holst |

Pixabay

 

De første varme forårs strejf har ramt Frejas sal de sidste par, uger og det kan virkelig ses på sommerferielysten!

Lige nu, river danskerne de sidste sommerhuse ned fra hylderne i forrygende fart.

Der er - selvfølgelig fristes man til at sige - nogle sommerhusområder, som stikker ud på popularitetsbarometeret. I denne uge kigger vi hos Cofman lidt nærmere på, hvilke 3 sommerhusområder som danskerne i år har dømt til at være “the place to be” og giver et bud på, hvorfor lige netop disse destinationer er særligt attraktive til din sommerferie!

Læs mere