De bedste restauranter i Skagen!

Camilla K. |
 

Kilde: Pixabay.com

 

Har I fået lyst til at tage nordpå og besøge Skagen på jeres sommerhustur, vil I ikke blive skuffede. I kan opleve det betagende landskab i Skagen, men i Skagen tilbydes der også et væld af kulinariske lækkerier. Selvom I i sommerhuset har mulighed for at hygge derhjemme og selv lave mad, skal der også være plads til forkælelse. Og en perfekt måde at forkæle sig selv og sin familie er da at tage ud og spise noget lækkert mad! I de følgende afsnit kan I se vores bedste tips til, hvor I kan spise den bedste fisk, drikke den bedst kaffe - og øl - og nyde et stykke lækkert kage om eftermiddagen.

Læs mere

Halloweenaktiviteter i Danmark

Camilla K. |

 

Kilde: Pixabay.com

 

Fejringen af Halloween har vi efterhånden taget godt til os som en fast tradition hvert år i Danmark. Danskerne forbereder sig ligesom til fastelavn ved at købe slik til de tiggende børn, som banker på døren eller som forælder sender sit barn afsted med sine venner eller søskende, for at tigge efter slik. Hos Cofman er vi vilde med Halloween og vi vil her fortælle jer lidt mere om, hvor Halloween egentlig stammer fra og hvilke aktiviteter I kan lave på dagen for Halloween.

Læs mere

Vores favoritdestinationer - Redaktionen anbefaler!

Elias G. |

Kilde: Kundebillede

Hos Cofman har vi på redaktionen fundet frem til vores yndlingssteder, at holde ferien i, i Danmark. Vi har haft meget forskellige meninger om hvor turen skulle gå hen og med hvem. Om ferien skal holdes i sommerhus med vennerne, familien, eller som en romantisk getaway med kæresten. Cofman har sommerhuse fordelt i hele Danmark, så om turen går nordpå, syd, øst eller vest kan du altid finde et hus hos os!

Vi har i nedenstående alle valgt vores yndlingsby i Danmark at holde ferie i, og givet jer et bud på nogle lækre huse i området, vi godt kunne tænke os, at tage på tur i sommerhus i. 

Læs mere

De mest populære seværdigheder og aktiviteter på Mallorca

Camilla K. |

 

Kilde: Pixabay.com

 

Mallorca er en af de mest populære destinationer i Europa for danskerne. Og forstår man ikke godt det? De lækre sandstrande, det fantastiske vejr, afslapning og en bred vifte af en masse aktiviteter og oplevelser. Her har vi hos Cofman samlet nogle af de mest populære aktiviteter og seværdigheder på Mallorca.

Læs mere

Hvad kan man lave i Søndervig?

Camilla K. |

Pixabay.com

 

I Søndervig og omegn er der et væld af muligheder for aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Søndervig er en af de mest populære destinationer blandt danskerne, når de skal på sommerhustur i eget land. 

Læs mere

Sommerhusferie i vores naboland - Sverige!

Natalie P. |

Kilde: Pixabay.com

 

Vores naboland Sverige er et sted, som vi sjældent besøger, men som har mange spændende ting at byde på. Hvis I har lyst til en anderledes ferie, så er et sommerhus i Sverige en oplagt mulighed for eksempelvis en kør-selv-ferie for hele familien, en smuttur med vennerne eller en naturskøn get-away for dig og din partner. Cofman kan både hjælpe dig med leje af det perfekte feriehus samt med tips til en dejlige ferie under nye himmelstrøg. Pak tasken og gå ikke glip af denne chance for fantastiske oplevelser med dem du har kær.

Læs mere

Sommerhusferie på Sjælland

Elias G. |

Pixabay.com

 

 

Sjælland har masser af oplevelser og seværdigheder, som er klar til at blive udforsket. Oplev nogle af Danmarks bedste sandstrande og den skønne natur, øen byder på. Der er nemlig masser af plads til afslapning og til at finde ens indre ro. Sjælland byder ikke kun på afslapning. Her kan du også opleve historiske bygninger og slotte. Det er nemlig stor mulighed for at være kulturel og besøge de forskellige seværdigheder.

Hos Cofman har vi masser af skønne sommerhuse placeret rundt på Sjælland. Nordsjælland er et særlig populært sted at holde ferien. Nordsjælland byder nemlig på mange hyggelige bade- og fiskerbyer. Byerne ligger som perler på en snor langs nordkysten, såsom Tisvilde, Rågeleje, Smidstrup, Gilleleje, Hornbæk. 

Læs mere

Hvad skal vi lave på vores sommerhustur til Vestjylland?

Camilla K. |

Pixabay.com

 

Skal I på ferie til Vestjylland, eller overvejer I at tage en tur i sommerhus ved f.eks. Henne Strand, Blåvand eller Søndervig? Så læs med her, og se, hvilke spændende oplevelser Vestjylland byder på.

Mange danskere elsker at tage i sommerhus til Vestkysten, da Vestkysten først og fremmest byder på en masse sommerhusområder, naturområder, der er perfekte til lange gåture, klitter og smukke sandstrande. Vestkysten byder ligeledes på en masse kulturelle og historiske oplevelser for både store og små.

Området i Vestjylland er meget populært blandt danskerne, og hos Cofman har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af sommerhuse i disse områder. Du kan her se vores udvalg i Vestjylland. 

Læs mere

Opdag Jyllands spændende dyreliv på din sommerhustur

Camilla K. |

Kilde: Pixabay.com

 

 

Har I planlagt en familietur eller en tur med vennerne til Jylland i sommerhus, findes der et hav af aktiviteter, I kan begive jer ud i. Udover at slappe af og nyde hinandens selskab i sommerhus, er der også en lang række muligheder for udendørs aktiviteter. Er I vilde med dyr og ønsker I at opleve Danmarks rige dyreliv i mere naturlige omgivelser, så er nedenstående forslag lige noget for jer!

Læs mere

Sommer i Jylland - Undgå sommerferiefælden

Natalie |

 

Kilde: Pixabay.com

 

Sommeren er dejlig - især i det danske. Folk strømmer til fra ind- og udland for at nyde den danske sommer med sol, smil, familie, venner, en kold øl og duften af pølser på grillen. Hvad mere kan man ønske sig? For mange er dette den optimale sommerferie, hvorfor sommerhuse til denne sommer allerede blev revet væk i sommeren sidste år. Folk genbooker de huse og destinationer, som de er glade for, lige så snart de kommer hjem fra deres sommerferie, og derfor ses det allerede nu, at en hel del sommerhuse til sommeren 2020 er lejet ud. 

Læs mere