På ferie med de populære!

J.Holst |

Pixabay

 

De første varme forårs strejf har ramt Frejas sal de sidste par, uger og det kan virkelig ses på sommerferielysten!

Lige nu, river danskerne de sidste sommerhuse ned fra hylderne i forrygende fart.

Der er - selvfølgelig fristes man til at sige - nogle sommerhusområder, som stikker ud på popularitetsbarometeret. I denne uge kigger vi hos Cofman lidt nærmere på, hvilke 3 sommerhusområder som danskerne i år har dømt til at være “the place to be” og giver et bud på, hvorfor lige netop disse destinationer er særligt attraktive til din sommerferie!

Læs mere

3 skønne feriedestinationer i Italien

Andreas C. |

Pixabay.com

 

Det er snart tid til at holde ferie, hvilket i mange danskeres tilfælde betyder rejser til udlandet. En af de helt store favoritdestinationer, når det gælder danskernes ferie er Italien. Derfor vil vi i dette blogindlæg komme med 3 forslag til skønne steder i Italien, som altid er fantastiske at besøge.

Læs mere

Påskespecial

Jacob H. |

 

Billeder givet af Ringkøbing-Skjern Museum

 

Den vestjyske hovedstad

Langs den danske vestkyst ligger et utal af fantastiske oplevelser og venter! Vi starter fra den sydlige del af Vestkysten, hvor Rømø og Fanø med deres placering i Vadehavet er et besøg værd. Lidt længere nordpå findes Henne Strand, der for nyligt af CNN blev udnævnt som ét af de bedste steder at besøge i Europa. Fortsæt turen op langs vestkysten og stop, når Ringkøbing Fjord melder sin ankomst.

Læs mere

Ferie ved Vesterhavet!

Rikke L. |

Pixabay.com

 

Ønsker man at tage på ferie tæt på vandet, er det Vesterhavet, man skal tage til. Ved dette brusende hav kan man opleve nogle af Danmarks bedste badestrande og nogle af de hyggeligste havne- og badebyer. Der er aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne ved Vesterhavet.

 

Læs mere

Gækkebreve, “sjov med æg” og… Astrid Lindgren?

Jacob H. |

Pixabay.com

 

Hvis man skulle påpege dét ene tegn, der betyder, at foråret er på vej og fortæller, at lysere tider er forude, at udendørssjov atter kan nydes, uden at vinteranorakken skal trækkes over hovedet, og at vi igen kan begynde at se frem til hyggelige traditioner – ja, så må det være påskeliljen! Påskeliljen er en af de første blomster, som springer ud på dansk jord og er et af vores mest yndede tegn på, at foråret er lige om hjørnet.

Læs mere

Endnu en varmerekord er blevet sat i Danmark!

Jacob H. |

Pixabay.com

Endnu en varmerekord er blevet sat i Danmark!

Efter sidste års sommer, der brød alle danske rekorder, lyder ovenstående måske ikke længere særligt overraskende. Det gør det dog ikke mindre sandt! Hvis den varmeste vinterdag i Danmark, siden vi begyndte at datere dette, kan bruges som indikation på, hvad vi har i vente til sommer, så kan vi godt se frem til glade dage ved stranden, pølser på grillen og uendelig meget sommerhygge!

Læs mere

3 fantastiske feriedestinationer i Danmark

cofmanuser |

Pixabay.com

 

Der er så småt ved at komme forår i luften, hvilket betyder, at vi går en lysere tid i møde, og der ikke går længe, før det er sommer. Sidste år havde vi en fantastisk sommer hjemme i Danmark, og det håber vi på gentager sig. Derfor vil vi i dette indlæg komme med forslag til sommerhuse, som ligger i de mest populære ferieområder i Danmark. Derudover vil vi også komme med eksempler på spændende attraktioner og sjove ting, man kan foretage sig i områderne. Se alle vores feriehuse på Cofman.com.

Læs mere

Tour de France i Danmark

Nadia C. |

Pixabay.com 

Tour de France kommer endelig til Danmark! Det bliver én af de største sportsbegivenheder på dansk jord nogensinde, og vi ønsker alle at deltage i festen. Flere hoteller har allerede fyldt værelserne - men hvad med at leje et feriehus i stedet? Hos Cofman har vi feriehuse i nærheden af hver af de tre Tour de France-starter i Danmark - og selvfølgelig også i nærheden af hver afslutning af de tre etaper.

 

Læs mere