Om Cofman

Book din feriebolig hos én af Europas førende portaler

Med over 1 mio. tilfredse kunder siden år 2000 er Cofman blandt de mest succesrige feriehusformidlere på det europæiske marked. 

Vores filosofi er at gøre planlægningen og bookingen af ferien så let som mulig. Det gør vi ved at tilbyde de fleste og bedste muligheder. Dette gælder ved planlægning, søgning og bestilling af sommerhusferien online.

Takket være samarbejdet med såvel nationale som internationale feriehusudbydere, kan Cofman tilbyde mere end 200.000 ferieboliger i Europas mest attraktive ferieområder. Cofman er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening og findes på Trustpilot.

Firmaprofil

Cofman er 100 % danskejet, har hovedsæde i Herning og tilbyder ferieboliger i hele Europa. Ca. 30 ansatte fra 5 forskellige lande, arbejder for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig.

Har du kommentarer til vores service, ris/ros eller andre spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til info@cofman.com. Vore ferierådgivere sidder desuden klar til at betjene dig på tlf: +45 70203110 (mandag - fredag 9-17).