Sommerhuse ved Limfjorden: En skøn ferie venter jer

En sommerhusferie ved Limfjorden vil være en uforglemmelig oplevelse. I vil befinde jer i hjertet af Danmarks naturskønne omgivelser, hvor det frodige landskab og det glitrende vand vil danne rammen for jeres perfekte ferie. Her er hygge og afslapning i højsædet, og I vil hurtigt mærke, hvordan hverdagens stress og jag forsvinder, så snart I træder ind i jeres sommerhus.

Limfjorden byder på en rigdom af naturoplevelser, der vil begejstre jer alle. I kan tage på lange vandreture langs fjordens bredder, hvor I vil opleve en enestående flora og fauna. Her kan I nyde synet af fugle, der stiger til vejrs, og høre bølgernes blide skvulp mod kysten. Og efter dagens eventyr kan I samles omkring et hyggeligt brætspil eller blot nyde stilheden og roen i hinandens selskab.

Når mørket falder på, kan I trække jer tilbage til jeres sommerhus og nyde en hyggelig aften med god mad og dejligt selskab. Uden for vinduerne vil I kunne opleve nattens stille ro, mens I indenfor kan hygge jer med at fortælle historier, spille spil eller bare nyde en stille stund sammen. En sommerhusferie ved Limfjorden er ikke bare en ferie - det er en mulighed for at skabe minder for livet.

Vores ferietips

 • Aalborg Zoo: Beliggende i Aalborg, kun en kort køretur fra Limfjorden, giver denne zoologiske have et indblik i et mangfoldigt dyreliv, lige fra isbjørne til elefanter. Det er et underholdende og lærerigt sted for både børn og voksne.
 • Jens Bangs Stenhus: Dette er et af de mest bemærkelsesværdige renæssancehuse i Danmark. Huset, der ligger i Aalborg, giver et indblik i byens historie og arkitektur.
 • Limfjorden Museum: Her kan I lære om fjordens historie og natur. Museet er beliggende i Løgstør, en hyggelig by ved Limfjorden.
 • Jesperhus Blomsterpark: Denne blomsterpark er Nordeuropas største og er en skøn oplevelse for alle aldersgrupper. Den ligger på øen Mors i Limfjorden og giver et indblik i et utroligt udvalg af blomster og planter.
 • Fur Bryghus: For de ølinteresserede, er Fur Bryghus et besøg værd. Bryggeriet ligger på øen Fur i Limfjorden og giver et indblik i brygprocessen af deres unikke øl.
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum: Dette museum giver et indblik i, hvordan livet i Danmark udviklede sig fra 1600-tallet til 1900-tallet. Det ligger i Skive, som er let at nå fra Limfjorden.
 • Ranum Efterskole: Efterskolen er beliggende ved Ranum, en lille by ved Limfjorden. Den er kendt for sit brede udvalg af faglige og kreative tilbud til unge.
 • Morsø Golfklub: For golfentusiaster, er Morsø Golfklub et must. Den smukke 18-huls golfbane er beliggende i Nykøbing Mors, med udsigt over Limfjorden.

Book dit sommerhus ved Limfjorden nu

Tøv ikke længere, book dit drømme sommerhus ved Limfjorden nu og oplev en uforglemmelig ferie i naturskønne omgivelser.

Se alle ledige sommerhuse ved Limfjorden her - eller gå på jagt i oversigten herunder.

Ferietips fra andre gæster

 • Jeg synes de skal starte med at hente Turistaviserne for området, de er guld værd hvis ikke man er kendt. Men ellers er der Bjergbanen i Lemvig, I øvrigt dejlig by masser af lækre restauranter. Thyborøn, Malamukken dejligt spisested. Tag færgen over følg margeritruten tilbage over Thyholm med afstikkere. I kan også besøge Jesperhus Blomsterpark. Desuden er der masser af kulturoplevelser i området, der er også fiske og skaldyrsdage med smagsoplevelser. Og for naturfolk er der Klosterheden men utallige vandre muligheder, desuden kan man opleve bæverne, det er bedst i tidsrummet 22.30.til 7.00,da de er natdyr.Jeg kunne blive ved, området byder på så mange ting både i by og på landet glemte hel Nationalparken. Det er et sted jeg vil vende tilbage til.
 • En superlækker restaurant - Restaurant Gyldendal i Gyldendal Havn. Super betjening, fremragende mad og en fantastisk udsigt
 • Der er små stier mellem de forskellige veje. Disse stier er ikke afmærket på kortet, men man kan gå i hele området uden at gå ud på vejen. Fiskerestauranten i Lemvig er et besøg værd.
 • Restaurant Limfjordens Hus i Glyngøre - både a la carte og deres "Vandkantsbuffet" søndag fra kl. 12-14. Limfjordsbrænderiet i Sillerslev på Sydmors. Turistgolf i Morsø Golfklub (kun i juli).
 • Fur Kaffe & The har en salgs logik, som kan hæve et hvert humør til skyerne, Café På Herrens Mark serverer pandekager, som får englene til at synge og alle veje fører til smukke udsigter. Skønt at cykle langs kysten fra Den gamle havn til Fur Bryghus.
 • Humlum fiskeleje. - På den anden side af Hovedvejen til Thisted, men meget hyggeligt sted. Stranden/skrænten ved Toftum Bjerge og "Danmarks mindste galleri" Købmanden i Humlum har alt. Handel lokalt!
 • Strande ved Bulbjerg er fantastisk. Istidslandskab, strand og klinten med mågefuglene (rider) som suser rundt og har reder i klinten. Havet er fantastisk, smukt, men kan blive vildt hvis det blæser, så badning med omtanke. Smukke sten at samle på stranden.
 • Dejlig legeplads ved campingpladsen. Trampolin i haven. Dejlig natur tæt på.
 • Mønsted kalkgruber. Gåtur ved Løgstør kanalen. Blæst i håret ved Bulbjerg.
 • Vejlerne, især skjulet ved Han Vejle, hvor der er gangsti ud i sivskoven. En tur til Det gamle Røgeri i Hanstholm, hvor man kan få serveret et fantastisk stjerneskud til en overkommelig pris. En tur til kæmpevindmøllerne ved Øsrerild er også en god oplevelse.
 • En gåtur igennem klitterne til skoven, Klitmøller Strand er et besøg værd og det mener min kæreste også at bunkermuseet er!

Result

 • Emne nr.: 130-L50402

  Elisesvej - Trend - 9670 - Løgstør

  5,0

  Ferie er lig med tid til at gøre, lige hvad I har lyst til og her i den skønne natur ved Limfjordens vande er der et væld af muligheder. Kom tæt på naturen og nyd lyngen, når den blomstrer i august på den storslåede Kongenshus Hede, stilheden ved den dybe

  4 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 400
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 1.663,-
 • Emne nr.: 344-014

  Grydhøjvej - Gullerup - 7950 - Erslev

  4,9

  70m2 skøn feriehus kun 20 m fra Limfjorden og med enestående udsigt til Hanklit. Huset er beregnet til 4 personer og der er 2 værelser. En med dobbeltseng og en med 2 enkeltsenge. Stor lys stue med flot udsigt og udgang til sydvendt terrasse med havemøbler.

  4 personer
  1 husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 25
  Indkøb 6500
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.975,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 344-146

  Grønnegade - Nykøbing Mors - 7900 - Nykøbing M.

  4,7

  Skønt hus i Nykøbing M., midt i centrum med gåafstand til det hele. Huset er i 2 planer og der er en skøn gårdhave. 3 værelser på 1. sal. En med 1 dobbeltseng, en med 2 senge og en med en 3/4 db. seng. (140 x 200). For at komme ind på det ene værelse, skal

  6 personer
  1 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 400
  Indkøb 150
  7 overnatninger
  Fra DKK 6.095,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 339-70053

  Illeris - Vesthimmerland - 9640 - Farsø

  4,8

  Ny-istandsat (2021) feriehus, hvor alt fremstår lyst og lækkert, i et hyggeligt sommerhusområde kun 150 meter fra Limfjorden. Når I kommer til huset, er der både sengelinned og håndklæder. Det er en ekstra luksus, og det sparer plads i bagagen - og så er det

  8 personer
  2 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 150
  Indkøb 1500
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.039,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 090-17067

  Skallevej - Mors - 7990 - Øster Assels

  4,7

  Sommerhus beliggende på grund direkte til Sallingsund med en pragtfuld udsigt over fjorden og til Salling. Huset mangler intet i udstyr, der er bl.a. sauna og stort spabad. Huset er lyst indrettet med store vinduespartier og synlige bjælker. Skulle vejret

  7 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 50
  Indkøb 4800
  7 overnatninger
  DKK 5.367,-
 • Emne nr.: 090-13151

  Myntevej - Gjellerodde - 7620 - Lemvig

  4,7

  Velholdt sommerhus beliggende på grund med græsplæne, hvor der er kig til vandet. Huset har kombineret køkken/alrum med brændeovn og 9 m² udestue. Der er en dobbeltseng, en enkeltseng og et værelse med 2 køjesenge til 4 personer. Der er barneseng og højstol

  5 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 250
  Indkøb 250
  7 overnatninger
  Fra DKK 2.495,-
 • Emne nr.: 160-B5406

  Klintevej - Gjellerodde - 7620 - Lemvig

  4,7

  Glæd jer til en herlig ferie i dette indbydende sommerhus med adgang til fællesarealer, som byder på masser af aktiviteter.Huset har flotte store vinduespartier i opholdsstuen, hvilket lukker en masse lys ind i rummene. Feriehuset ser således lyst og

  8 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 1
  Indkøb 400
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.537,-
 • Emne nr.: 090-94137

  Osbornsvej - 9370 - Hals

  4,4

  Rummeligt sommerhus beliggende i anden klitrække til fin, hvidsandet badestrand. Huset har internationale tv-kanaler. Der er billardbord, som kan ændres til bordtennisbord, opstillet i separat rum, som kan adskilles fra stuen ved hjælp af skydedør. Hemsen har

  9 personer
  Ingen husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 100
  Indkøb 3100
  7 overnatninger
  Fra DKK 6.620,-
 • Emne nr.: 090-04524

  Lynderup Strand - Lynderup - 8832 - Skals

  4,7

  Velindrettet sommerhus med spabad og sauna beliggende med flot panoramaudsigt samt direkte adgang til Limfjorden ved Lynderup. Sommerhuset er moderne og smagfuldt møbleret og fremtræder meget rummeligt og lyst pga. de store vinduespartier. I stuen er der

  8 personer
  2 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 500
  Indkøb 5000
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.119,-
 • Emne nr.: 121-32-6018

  Thøgersvej - 7884 - Fur

  4,3

  Med udsigt over Limfjorden ligger dette flotte sommerhus på den hyggelige ø Fur. Til huset hører et stort og flot, til dels overdækket terrasseareal, som inviterer til udendørs hygge. Bemærk, at færgen til og fra øen sejler hele døgnet. Indretning

  8 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 200
  Indkøb 3000
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.080,-

  Side 1 af 252