Dejlige sommerhuse i Lønstrup - reservér en skøn ferie gennem Cofman.com

Lønstrup er en nordjysk ferieby, som vokser kraftigt i sommerhalvåret. I Lønstrup er der fantastiske muligheder for at finde et dejligt sommerhus til leje. I midten af byen finder man små hyggelige gader, som er fyldt med gallerier, butikker, barer og restauranter. Mange kunsthåndværkere har bosat sig i Lønstrup og derfor finder man også flere værksteder, glaspusterier og museer.

Stranden ved Lønstrup er en skøn sandstrand med Blåt Flag. Det specielle ved denne strand er at på den nordlige del af stranden, bliver bølgerne tæmmet af bølgebrydere. Det skaber nogle rolige laguner med lavt og børnevenligt vand. Perfekt til en afslappende ferie med god plads for hele familien. Stranden er afskærmet af Lønstrup Klint. Den 15 km lange Lønstrup Klint er ideelt til at paraglide fra. Det er et flot syn at se de farvestrålende dragter som flyver rundt over stranden. Hvis man mere er til action med benene plantet på jorden, kan man besøge Action House i Løkken. Bag de store bølgebryderne i havet, findes der gode muligheder for windsurfing. Området er derfor meget populært og tiltrækker windsurfere fra hele Europa, som lejer et sommerhus og surfer dagen lang. Der findes flere surfskoler ved Vesterhavet, hvis man har lyst til at prøve. Naturen ved Lønstrup er præget af strand, naturskønne og kuperede klitplantager. Naturen har også lavet en lille bæk som fører gennem byen. Den blev forårsaget af et stort skybrud helt tilbage i 1877. Syd for Lønstrup ligger den 15 km lange Lønstrup Klint.

Med et feriehus i området, kan I drage nytte af perfekte betingelser for lystfiskere, da her er mange forskellige fiskemuligheder. Man kan fiske direkte fra kysten eller en båd i havet, eller man kan besøge en af områdets mange Put & Take fiskesøer. Liver Å og Uggerby Å er også populære fiskesteder. 

For dem som har lyst til at spille golf, er der store muligheder omkring Lønstrup. Kombinér golfen med en dejlig feriebolig i Lønstrup og få fuldt udbytte af opholdet. I Vennebjerg finder man Nordjyllands største Pay & Play golfbane med 12 huller. Her er desuden en hyggelig fiskesø. Derudover findes der baner i Hjørring Golfklub, Løkken Golfklub og Hirtshals Golfklub. 

Ikke langt fra Lønstrup finder man Hirtshals, som er hjemsted for Nordsømuseet, der er Europas største saltvandsakvarium. Akvariet har over 4,5 mio. liter vand og ca. 60 forskellige fiskearter fra hele Nordsøen. Booker I sommerhus i Nordjylland, er der rig mulighed for aktiviteter af enhver art. I Hirtshals findes også et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig. Et par km syd for Lønstrup ligger Rudbjerg Knude, som er den højeste del af den ca. 15 km lange kystskrænt mellem Lønstrup og Løkken. Klitdannelsen har været hård ved Rubjerg Knude Fyr, hvor klitten efterhånden er lige så høj som selve fyret. Når man er på sommerhus ferie i Lønstrup, skal man ikke snyde sig selv for et besøg til Grenen, som er et af landets største turistattraktioner. Grenen er Danmarks nordligste punkt og her kan man ligge med benene i Vesterhavet og kroppen i Kattegat.

Find en god pris på sommerhusudlejning i Lønstrup herunder. Cofman har altid et stort udvalg af sommerhuse og ferieboliger, der kan matche jeres behov.

vis mere

vis mindre

Ferietips fra andre gæster

 • Man får en fantastisk betjening hos Karlsson i Lønstrup, hvad enten man skal nyde noget at drikke eller indtage noget af dejlige mad. Er man på bytur i Hjørring er et stop på Blomster Cafe med indgang fra Springvands Pladsen et must.
 • Der er mulighed for mange varierende gåture i området. En gåtur til Rubjerg Knude Fyr er et must, og en gåtur i Nr. Lyngby, hvor sommerhusene ligger faretruende nær vesterhavet kan også anbefales.
 • Gode restauranter - besøg Trip Trap nissemor i Moseby altid skønt at se, også selvom det er sommer.
 • Villa Vest kan anbefales, med en fantastisk udsigt. Biocafeen er også værd at besøge, hvor man kan købe lækker kage og kaffe. Mårup Kirke, eller de sørgelige rester, er også værd at besøge. Ligesom gåture ved vandet, uanset vejret, er dejlige.
 • At tage på geocaching i området, restaurant glashuset
 • Husk at besøge cafeen ved biografen, og ved Vennebjerg Mølle. Gå tur i klitterne og ved vandet. Besøg de arbejdende kunstværksteder.
 • Villa West restaurant er en unik oplevelse
 • Lønstrup har det hele - tag gåturen fra Måtup Kirke til Rubjerg Knude - den er skøn.
 • Købe fisk fra fiskerbådene på Løkken strand.
 • - Solnedgangen på en lille bænk - med et tæppe og et glas rødvin - hyggelig stemning og rigtig venlig personale på Bounty - En dejlig frisk gåtur langs kysten forbi mårup kirke og ud til Rubjergknude fyr.

Result

 • Emne nr.: 123-LN798

  Fuglegræsvej - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  5,0

  Sommerhus i Lønstrup Strand og By, Nordjylland, med plads til 4 voksne, 2 børn og 2 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du

  6 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 720
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.386,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  4 voksne 2 børn
 • Emne nr.: 123-LN1238

  Klitmøllervej - Skallerup Klit - 9800 - Hjørring

  4,7

  Sommerhus i Skallerup Klit, Nordjylland, med plads til 6 voksne og 2 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til

  6 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 300
  Indkøb 1100
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.640,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  6 personer
 • Emne nr.: 121-11-0370

  Klitbakkevej - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  4,7

  Højtbeliggende og rummeligt sommerhus med udsigt til Vesterhavet og området fra såvel hus som grund. Huset ligger i et kuperet område nær vandet på en åben grund delvist omgivet af klitter og hybenroser. Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer samt

  4 personer
  1 husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 200
  Indkøb 200
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.840,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 090-04763

  Udemarken - Nørlev - 9800 - Hjørring

  4,7

  I det eftertragtede sommerhusområde Nørlev Strand, nord for Skallerup Klit og Lønstrup, ligger dette fantastiske sommerhus med spabad og helt unik og kystnær beliggenhed blot et stenkast fra stranden og Vesterhavet bare ca. 50 meter fra huset. Der er flot

  8 personer
  2 husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 50
  Indkøb 1200
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.433,-
 • Emne nr.: 123-LN1723

  Morgenvej - Nørlev - 9800 - Hjørring

  5,0

  Sommerhus i Nørlev Strand, Nordjylland, med plads til 5 voksne og 2 husdyr. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden opvaskemaskine i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 15 meter til nærmeste strand og 550

  5 personer
  2 husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 25
  Indkøb 550
  7 overnatninger
  Fra DKK 7.380,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  5 personer
 • Emne nr.: 123-LN949

  Strandvejen 85 Lejl. 9, 1. sal - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  4,3

  Sommerhus i Lønstrup Strand og By, Nordjylland, med plads til 5 voksne. Der er en hyggelig indretning. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 270 meter til nærmeste strand og 25 meter til nærmeste indkøbsmuligheder. Boligen er på

  5 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 270
  Indkøb 25
  7 overnatninger
  Fra DKK 2.970,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  5 personer
 • Emne nr.: 130-A06478

  Harrerenden - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  4,7

  Dette område er et spændende bekendtskab året rundt. Hver årstid sin charme. Efter en god efterårsstorm kan I være heldige at finde rav i det våde sand. Der findes også et utal af smukke natursten, som kan bearbejdes til de flotteste smykker. Området byder på

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 350
  Indkøb 1500
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.008,-
 • Emne nr.: 130-A06591

  Pramvej - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  5,0

  Dette flotte og hyggelige træhus med spabad ligger på en skøn naturgrund i et dejligt feriehuskvarter i den gamle, velholdte fiskerby Lønstrup. Huset er rummeligt indrettet med bl.a. meget god spiseplads i det lækre køkken, som rummer utallige faciliteter.

  8 personer
  2 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 975
  Indkøb 500
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.123,-
 • Emne nr.: 123-LN76376

  Vesterklit - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  4,8

  Sommerhus i Lønstrup Strand og By, Nordjylland, med plads til 2 voksne. Der er en hyggelig indretning. Der er 75 meter til nærmeste strand og 200 meter til nærmeste indkøbsmuligheder. Boligen er på 43 m² og ligger på en 500 m² stor grund.

  2 personer
  Ingen husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 75
  Indkøb 200
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.036,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  2 personer
 • Emne nr.: 123-LN1359

  Skovrenden - Lønstrup - 9800 - Hjørring

  4,7

  Sommerhus i Lønstrup Strand og By, Nordjylland, med plads til 4 voksne. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden opvaskemaskine i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 50 meter til nærmeste

  4 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 50
  Indkøb 700
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.432,-
  Inkl. rengøring og forsikring

  Side 1 af 71