Sommerhuse på Rømø: En skøn ferie venter jer

Velkommen til Rømø, en perle af naturoplevelser, der venter på at blive udforsket af jer. I vil opleve den friske havluft i jeres lunger, mens I vandrer langs øens kyst. Lyden af bølgerne, der bryder mod kysten, og de mange fugle, der synger i harmoni, vil være som musik for jeres ører.

Rømøs vidtstrakte strande, frodige natur og unikke dyreliv er det perfekte sted for jer, hvis I elsker at være aktive og ude i det fri. Uanset om I foretrækker at cykle, vandre eller bare nyde naturen, er Rømø det perfekte sted for jer. Denne smukke ø er som perfekt til at skabe minder, som jeres familie vil huske for evigt.

Der er intet bedre end at slutte en aktiv dag af med at samles i jeres sommerhus. Her kan I hygge jer med brætspil, god mad og hinandens selskab. Jeres dage på Rømø vil være fyldt med kvalitetstid, grin og gode samtaler, og I vil hurtigt finde ud af, at det er de små ting, der gør en ferie på Rømø helt unik.

Vores ferietips

 • Rømø Strand: En af de bredeste sandstrande i Europa, som er ideel til en række strandaktiviteter som kitebuggying, sandboarding og ridning. Rømø Strand giver et indblik i den naturlige skønhed og det maritime liv på øen.
 • Kommandørgården: En historisk gård, der giver et indblik i det velstående liv, som skibs-kaptajnerne førte på Rømø i 1700-tallet. Her kan I opleve autentiske møbler, tekstiler og andre genstande fra datidens hverdag.
 • Naturcenter Tønnisgård: Et interaktivt center, der giver et indblik i Rømøs unikke natur og dyreliv. Her kan I deltage i guidede ture, workshops og andre aktiviteter, der bringer jer tættere på øens mangfoldige landskab.
 • Rømø Kirke: En smuk og historisk kirke fra det 13. århundrede, der er kendt for sin unikke altertavle og prædikestol. Rømø Kirke giver et indblik i øens religiøse historie og traditioner.
 • Lakolk Shoppingcenter: Et stort shoppingcenter på Rømø, hvor I kan købe alt fra tøj og legetøj til lokale delikatesser.
 • Sort Safari: En spændende tur, der tager jer ud i Vadehavet for at opleve det unikke dyreliv, inklusive sæler og fugle. Sort Safari giver et indblik i regionens rige biodiversitet.
 • Ribe, Danmarks ældste by: Under en times kørsel fra Rømø, kan I opleve Ribe's middelalderlige charme, smukke gamle huse, brostensbelagte gader og den imponerende Ribe Domkirke.
 • Mandø: En lille vadehavsø, der kan nås fra Rømø. Mandø giver et indblik i et roligt og autentisk ø-liv, med smukke naturoplevelser og mulighed for at se sæler.

Book dit sommerhus på Rømø nu

Lad ikke chancen glippe, book dit sommerhus på Rømø nu og oplev den betagende danske natur på tætteste hold.

Se alle ledige sommerhuse på Rømø her - eller gå på jagt i oversigten herunder.

Ferietips fra andre gæster

 • Naturskønt. God vandretur langs Vadehavet fra Hvalknoglehegnet til hovedvejen. Korte afstande rundt på øen - god ide at have cykel med.
 • Slagteren har noget fantastisk kød. Køb rigeligt med frisk fangede fisk, smag især de små rødmørejer, de smager fantastisk, men er dyre
 • Brug endelig pandekagehuset, god og venlig betjening, man føler sig hjemme der
 • Der er mange gode stier og man kan gå langs stranden til havneby ved lavvande kirken er godt besøgt og unikke gravsteder. Restauranten ved havneby, nede ved strandpromenaden har en super venlig betjening og man kan nyde maden på deres terrasse eller deres overdækket terrasse, og nyde udsigten over havet og se Syltfærgen sejle. der er mad til alle også børn , super sted.
 • Man kan købe nogle fantastiske fiskeplatter hos Holms fisk, som man kan tage med hjem i huset og spise. Slagteren på Rømø er et besøg værd. Cafe Hattenes laver noget godt kaffe og bager nogle gode kager og så sælger de også antik og gammelt, samt nye ting. En tur til Lakolk skal man heller ikke snyde sig selv for. Der er også gode muligheder for mange lange cykleture.
 • God gåtur rundt om den lille sø, kikke på heste. Lakolk butikscenter. Der er 2 forskellige strande, den ene kan man køre helt ned til. Hvis du har hund er der en rigtig god butik, hvor din hund må komme med ind.
 • Fiskebuffeten på Havneby kro er absolut en ting/oplevelse man bør prøve :-)
 • Super god buffet med helstegt pattegris på Havneby Kro, fantastisk service der, tur til Ribe osse et besøg værd, Lakolk Strand absolut skøn.
 • Fiskebuffet ved Holms røgeri, fru Dachs er gode steder at besøge. Gokart i Skærbæk, Blokart på stranden, ponyridning i Lakolk
 • Pizzarestauranten i Havneby var lige så god i år som sidste år, både m.h.t. maden, betjening og pris. Cykl en tur - afstandene er overkommelige og cykelstierne gode.

Result

 • Emne nr.: 037-0371

  Sønder Frankel - Havneby - 6792 - Rømø

  5,0

  Sommerhus i Havneby, Vestjylland, med plads til 6 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til sauna og

  6 personer
  1 husdyr
  2 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 250
  Indkøb 250
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.050,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 037-0391

  Lyngvejen 45 B - Havneby - 6792 - Rømø

  4,5

  Sommerhus i Havneby, Vestjylland, med plads til 8 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine og opvaskemaskine i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til sauna og internet. Der er

  8 personer
  1 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 200
  Indkøb 500
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.740,-
  Inkl. rengøring, forsikring og forbrug
  8 personer
 • Emne nr.: 130-R10164

  J.Tagholmsvej - Kromose - 6792 - Rømø

  4,7

  Skab uforglemmelige strandminder og oplev uendelige vidder på smukke Rømø. Dette børnevenlige feriehus med spabad og sauna ligger ugenert for enden af en blind vej i Rømø Kirkeby. Den store delvist kuperede, lyngbevoksede naturgrund ligger kun 150 m fra

  10 personer
  2 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 150
  Indkøb 1500
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.696,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 121-29-2347

  Svenskestræde - Havneby - 6792 - Rømø

  4,7

  Dette hyggelige sommerhus med dejlige terrasser ligger i ferieområdet Havneby – ikke langt fra havneområdet. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 67 m² og er bygget i 1977. I 2019 gennemgik ferieboligen en delvis renovering.

  6 personer
  1 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 500
  Indkøb 500
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.080,-
 • Emne nr.: 160-A1005

  Rimmevej - Sønderstrand - 6792 - Rømø

  4,2

  Dette fantastiske luksussommerhus ligger i 1. række ved den dejlige Sønderstrand med brede, hvide, børnevenlige sandstrande. Øen Rømø i Vadehavet tilbyder alt hvad I kan ønske jer på ferien: brede, hvide, børnevenlige sandstrande med mulighed for at køre helt

  22 personer
  4 husdyr
  8 soveværelser
  4 badeværelser
  Vand 800
  Indkøb 2500
  7 overnatninger
  DKK 21.599,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 037-0384

  Nordre Havnevej - Havneby - 6792 - Rømø

  4,9

  Lejlighed i Havneby, Vestjylland, med plads til 2 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der er 2.000 meter til nærmeste

  2 personer
  Ingen husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 50
  Indkøb 25
  7 overnatninger
  Fra DKK 2.860,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 037-0236

  Havnebyvej 61 G - Kongsmark - 6792 - Rømø

  5,0

  Sommerhus i Kongsmark, Vestjylland, med plads til 6 voksne. Der er en hyggelig indretning, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til sauna og internet. Der er 3.000 meter til

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 25
  Indkøb 4300
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.020,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 037-0002

  Juvrevej - Toftum - 6792 - Rømø

  4,3

  Sommerhus i Toftum, Vestjylland, med plads til 6 voksne og 3 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet. Der

  6 personer
  3 husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 3500
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.850,-
  Inkl. rengøring, forsikring og forbrug
  6 personer
 • Emne nr.: 037-0227

  Kromosevej - Kromose - 6792 - Rømø

  4,3

  Sommerhus i Kromose, Vestjylland, med plads til 8 voksne og 1 husdyr. Der er en hyggelig indretning med bl.a. brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i boligen. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til sauna og

  8 personer
  1 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 4000
  Indkøb 2200
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.070,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  8 personer
 • Emne nr.: 130-R10405

  Råbjergvej - Kongsmark - 6792 - Rømø

  5,0

  Dejligt, charmerende feriehus med en god beliggenhed på en let kuperet naturgrund, for enden af en blind vej. Fra husets dejlige, store terrasse kan I slappe af midt i naturskønne omgivelser. Huset har to overdækkede terrasser og en udendørs bruser. I

  4 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 6500
  Indkøb 3000
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.403,-

  Side 1 af 148