Stort udvalg af herlige ferieboliger i Treviso kan bookes hos Cofman

Her kan du finde akkurat det feriehus i Treviso, der passer til dig og hele familien. Hvorfor? Fordi udvalget af ferieboliger er så stort. Lige nu er der 54 feriehuse til leje, så du kan helt sikkert finde et hus, der giver jer et dejligt ophold med mange fantastiske oplevelser i området. Det gælder uanset om I skal på en længere ferie, en miniferie eller for eksempel et weekendophold. Brug muligheden for at søge feriehuse, der opfylder dine behov – eller kig for neden på siden, hvor du finder hele udbuddet af sommerhuse til leje i Treviso. Derfra klikker du dig videre til alle de oplysninger, du har brug for.

Result

 • Emne nr.: 140-IVC206

  Via Bredariol - San Biagio Di Callalta - 31048 - S. B. Di Callalta Tv

  Kun 10 km fra Treviso, med sine smukke bygninger med gamle kalkmalerier og dens små kanaler, lige uden for byen San Biagio di Callalta ligger denne del af et gammelt landsted med en stor fælles have, grill, legeplads. Feriehuset ligger perfekt til udflugter:

  7 personer
  2 husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 10000
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 8.354,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 140-IVC215

  Via S. Giovanni, - Treviso - 31057 - Silea (Tv)

  Elegant ferielejlighed i et tofamilieshus nær Silea (6 km) i provinsen Treviso, omgivet af grønne områder, nær floden Sile. Det store udendørsområde ligger på en indhegnet grund med grill og en overdækket terrasse med bord og stole. Langs floden Sile kan I

  5 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 8000
  Indkøb 2000
  7 overnatninger
  Fra DKK 7.410,-
  Inkl. rengøring og forbrug

  Side 1 af 1