Sommerhuse i Polari: En skøn ferie venter jer

Velkommen til Polari, en idyllisk perle, hvor jeres familie kan opleve en uforglemmelig sommerhusferie. Her indhylles I i ro og fred, langt væk fra byens larm og travlhed. Jeres dage her vil være fyldt med hyggelige stunder, der skaber varige minder.

Naturen i Polari er en oplevelse i sig selv. Her kan I vandre gennem frodige skove, opdage hemmelige stier og nyde synet af det omkringliggende landskab. Jeres børn vil elske at udforske det rige dyreliv i området, og I vil alle sætte pris på de friske luft og den smukke, uberørte natur.

Om aftenen kan I samles omkring bordet i jeres sommerhus til et hyggeligt måltid. Her kan I nyde hinandens selskab, dele historier fra dagen og lægge planer for morgendagens eventyr. Jeres sommerhusferie i Polari vil uden tvivl blive et højdepunkt, der vil være med til at styrke jeres families bånd og skabe minder, I vil værdsætte i mange år fremover.

Book dit sommerhus i Polari nu

Udforsk den skjulte skønhed og autentiske charme af Polari ved at booke dit sommerhus til ferien nu.

Se alle ledige sommerhuse i Polari her - eller gå på jagt i oversigten herunder.

Result

 • Emne nr.: 133-CLI661

  Polari - 52210 - Rovinj

  Smukke moderne Villa Antica er beliggende nær havet, i udkanten af den antikke by Rovinj. En af hendes mest fantastiske funktioner er en stor swimmingpool i haven. Den kan rumme op til syv gæster. Det består af to huse, hovedhuset og en studielejlighed.

  6 personer
  1 husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 300
  Indkøb 1500
  7 overnatninger
  Fra DKK 10.430,-
  Inkl. rengøring og forbrug

  Side 1 af 1