Sommerhuse i Zlosane: En skøn ferie venter jer

Velkommen til Zlosane, den perfekte destination for en uforglemmelig sommerhusferie for jer som familie. Denne idylliske landsby byder på en overflod af naturskønne oplevelser, der vil fylde jeres dage med eventyr og efterlade jer med mindeværdige oplevelser. Tag en dyb indånding af den friske luft og mærk, hvordan hverdagens stress straks forsvinder.

Hvis I er naturelskere, vil I finde Zlosane som et paradis. Områdets frodige skove og blomstrende enge tilbyder utallige vandreture, der kan nydes i jeres eget tempo. Når I vandrer gennem landskabet, vil I opleve en intens følelse af ro og fornyet energi. I kan også tage på cykelture og udforske de små, hyggelige landsbyer i nærheden.

Efter en aktiv dag i naturen, kan I samles i jeres sommerhus og nyde hyggen. Lav en lækker middag sammen, brætspil, eller læs gode bøger. I kan også nyde de lune sommeraftener på terrassen, hvor I kan lytte til nattens lyde og nyde hinandens selskab. En sommerhusferie i Zlosane er den perfekte kombination af hygge og naturoplevelser.

Book dit sommerhus i Zlosane nu

Gå ikke glip af muligheden for at opleve det autentiske Kroatien, book dit sommerhus i Zlosane nu!

Se alle ledige sommerhuse i Zlosane her - eller gå på jagt i oversigten herunder.

Result

 • Emne nr.: 133-CDA925

  7.Domobranske pukovnije - Zadar-Sukosan - 23206 - Sukosan

  Moderne lejlighed nær stranden. Denne dejlige ferielejlighed ligger i stueetagen i et moderne hus med to lejligheder. Den er komfortabel og udstyret med alt hvad I behøver til et afslappende familieophold. Den private have er forbeholdt lejlighedens gæster.

  5 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 400
  Indkøb 300
  7 overnatninger
  DKK 4.999,-
  Inkl. rengøring og forbrug
 • Emne nr.: 133-CDA085

  7.Domobranske pukovnije - Zadar-Sukosan - 23206 - Sukosan

  Denne ferielejlighed ligger i Sukošan, med sin marina i nærheden af en kiesstrand og sandstranden Djecji raj (oversat ‚børneparadiset‘) og er ideel til familier med børn, her er lavt vand og alle muligheder for at tumle på stranden og i vandkanten. I

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 200
  Indkøb 200
  7 overnatninger
  DKK 2.840,-
  Inkl. rengøring og forbrug
 • Emne nr.: 359-HR-23206-11

  23206 - Sukosan

  Autentisk stenhus med privat have, tagterrasse, grill, 80m fra havet Bolig: Dette smukke nybyggede feriehus ligger i Sukosan, kun 5 km fra Zadar. Bygget i traditionel dalmatisk stil giver det en perfekt indkvartering til op til 6 personer. Dit hus består af

  6 personer
  2 husdyr
  2 soveværelser
  2 badeværelser
  7 overnatninger
  Fra DKK 10.328,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 359-HR-00011-19

  23206 - Sukosan

  Charmerende dalmatiske villa med smuk overdækket terrasse, grill, 80m fra havet Bolig: Denne smukke nybyggede villa er beliggende i Sukosan, kun 5 km fra Zadar. Bygget i traditionel dalmatisk stil giver det en perfekt indkvartering til op til 7 personer.

  6 personer
  2 husdyr
  2 soveværelser
  2 badeværelser
  7 overnatninger
  Fra DKK 11.768,-
  Inkl. rengøring

  Side 1 af 1