Lej sommerhus i det smukke Skagen

Find et dejligt sommerhus til leje i Skagen. Skagen er den øverst beliggende by i Nordjylland og består af de 4 bydele Midtby, Nordby, Vesterby og Østerby. Skagen ligger ud til Kattegat, få km fra grenen som er Danmarks nordligste punkt. Byen er bl.a. berømt for at have mange sommerhusgæster om sommeren.

Få en skøn sommerferie i Skagen

Sommerhusområderne ved Skagen er spredt ud over et større område mellem Skagen og Gammel Skagen. Det er derfor nemt at finde et ledigt sommerhus nær Skagen - også i de yderst populære uger 28, 29 og 30. Her er aldrig langt til en strand, da alle sommerhuse både har Vesterhavet og Kattegat inden for 1 kilometers afstand. Området trækker hver sommer mange turister fra især Danmark og Tyskland. Der findes flere kulturelle seværdigheder i Skagen. Man kan få en rundvisning på Skagen Bryghus, som er et af Danmarks mindste mikrobryggerier. Et andet interessant sted man skal besøge, er frilandsmuseet Skagen by og egnsmuseum. Her kan man se spændende udstillinger om fiskeri og søfart. Naturen ved Skagen er præget af uspolerede hedearealer med skov og klitter. Her mødes det milde Kattegat med det barske Vesterhav. Ingen må snyde sig selv for en tur til Grenen, hvor man kan stå med et ben i Kattegat og et i Vesterhavet. Er der en ting som Skagen er kendt for, så er det alle de kendte malere, som har boet i byen. Der er flere gallerier og museer som f.eks. Michael og Anna Anchers hus, hvor man kan opleve, hvordan skagensmalere levede og arbejdede i gamle dage. En af de mest kendte Skagen malere er digteren og marinemaleren Holger Drachmann (1846-1908). I Drachmanns Hus "Villa Pax", får man et indblik i kunstneren og forfatterens liv. Her kan man komme på rundvisning og opleve specielle arrangementer med sang og musik.

Lej et sommerhus i Skagen

Når I lejer en feriebolig i Skagen, har I adgang til nogle af de bedste strande i Danmark. De 2 største er Damstederne Strand ved Vesterby, som er en børnevenlig Kattegatsstrand med lavt vand. 3 km mod nord ligger Skagen Sønderstrand, som har flere klitter og gryder. Begge strande har Blåt Flag. På den modsatte side i Nordjylland, ud til Vesterhavet ligger Gammel Skagen som er præget af de karakteristiske gule Skagenshuse med røde tegltage. Ved havnen ligger gallerier, et smykkeværksted samt flere caféer og restauranter. I højsæsonen er her liv til langt ud på aftenen. Ved GL. Skagen ligger Højen Strand, som er en dejlig bred Vesterhavsstrand. Her er sandet lidt grovere end på Kattegat siden. Stranden har Blåt Flag og det er ikke tilladt at køre i bil. Stranden trækker mange mennesker om aftenen, som vil se den flotte solnedgang. Hvis man er i feriehus i Skagen med børn, er her mange muligheder, selv når vejret er dårligt. Skagen Kultur og Fritidscenter har et stort svømmebassin med en sjov vandrutschebane. Så selvom det regner, bliver børnene ikke snydt for en tur i vandet.

Ferietips fra andre gæster

 • Bryghuset et besøg værd. Cykeltur til Råbjerg mile, spisestederne nede ved havnen. Benyt cykeludlejning ved banen, helt i top med service. Cykeltur til Gl. Skagen.
 • Bryghuset med levende musik. Køb en kombi billet til museet, Anchers hus og Drachmanns hus. (Gratis guidet rundvisning mandag.)
 • En kort gåtur til Skagen Bryghus hvor de laver en skøn frokost og ølsmagning. En tur til Kannestederne med kaffen og en tur i bølgen blå. Et besøg i Raabjerg Kirke. Onsdagssnegle fra Krages bageri.
 • En god middag på Hyttefadet i Gl. Skagen er ikke at kimse af, Grenen er et must og stemningen nede ved havnen under festivalen var suveræn.
 • Trav en tur langs vandet fra vandre turen ud til Grenen og herfra til Gl. Skagen og lad tankerne flyve. Tag til Aalbæk og besøg det bette ølhus. Er der et foredrag om Holger Drachmans i Drachmans hus så deltag - det er rigtig hyggeligt.
 • Kokkenes restaurant leverer et fantastisk måltid i den dyre ende, men alle pengene værd. Bodilles kro er stemningsfuld og et must for os første aften. Kunststuen laver de smukkeste spektakulære stearin og rav stager,som vi bruger som gaver.
 • Hvide Klit golfklub og solnedgang på toppen af klitten for enden af vejen.
 • Køb fisk tidligt og undgå kø. Vandreturen fra Raabjerg stene ad Hestestien til kysten og retur. Orgelkoncert i Skagen Kirke.
 • Spis hvor de lokale spiser. Gå langs med stranden fra havnen ud til Grenen. Nyd sortimentet i de lokale butikker, der ikke er medlem af landsdækkende kæder.
 • Hyttefadet og Ruths Hotels gourmet restaurant.
 • Alt hvad der bør ses, museum, kirke, fiske restaurant, Grenen m.m. vandreturer mod den tilsandede kirke.
 • Gå ud til Grenen ad Kattegat Stranden. Lej en cykel og tag til Nordstranden og til Gl Skagen. Brug supermarkederne og havnens fiskehandlere og lav selv mad.

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

 • Hvor mange sommerhuse har Cofman til udlejning i Skagen? Cofman har mere end 350 sommerhuse i Skagen.
 • Kan jeg få gourmetoplevelser i Skagen? Ja, du kan blandt andet tage til Ruths Gourmet eller det historiske Brøndums Hotel og få gourmetoplevelser.
 • Er det muligt at vinterbade på min ferie til Skagen? Ja, du kan sagtens vinterbade på din ferie i Skagen. Du kan tage hen til den lokale vinterbadeklub, Isbryderen, eller deltage i den årlige vinterbaderfestival.
 • Kan jeg tage min cykel med på min ferie til Skagen? Skagen er en oplagt destination at medbringe din cykel til, da der er mange cykelruter rundt omkring i byen og naturen omkring. Du kan ligeledes komme steder hen, hvor det ikke er muligt med bil.

Result

 • Emne nr.: 130-A01821

  Skagavej - 9990 - Skagen

  4,8

  I den nordlige del af Skagen by nær Skagen Sønderstrand, og lige ved det gamle hvide fyr ligger dette unikke enderækkehus. Sommerhuset er udstyret og indrettet med lækre møbler i høj og gedigen kvalitet. Foruden den hyggelige stue har de to store soverum hver

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 400
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 8.079,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020199

  Oddevej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,8

  Meget lækker, luksuriøs, 3-etages feriebolig med altan, terrasse og kæmpe have. Perfekt stor feriebolig til jer der ønsker noget ekstra. 5 soveværelser, 3 badeværelser, spa, brændeovn og fantastisk beliggenhed med kort afstand til den populære badestrand

  12 personer
  Ingen husdyr
  5 soveværelser
  3 badeværelser
  Vand 600
  Indkøb 600
  7 overnatninger
  Fra DKK 14.235,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020157

  Nordstjernevej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,8

  Bo tæt på Grenen i Skagen. Fantastisk hus til familieferie i skønne omgivelser.Charmerende, smukt og meget velholdt sort træhus bygget i 2004 og senest renoveret i 2022. Absolut fantastisk beliggenhed tæt på strandene, klitplantage og centrum af

  8 personer
  Ingen husdyr
  4 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 6.394,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020104

  Sct. Laurentii Vej 6A, - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,7

  Lækker og velholdt ferielejlighed med dejlig tagterrasse. Super beliggenhed tæt på Skagens Museum og Anchers Hus.Med direkte udgang til hovedgaden, Sct. Laurentii Vej, der løber gennem hele Skagen, ligger ferielejligheden med kort afstand til det meste. Tæt

  4 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 50
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.513,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020229

  Drachmannsvej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,6

  Skønt Skagenshus specielt til jer, der ikke forventer luksus og elsker det enkle liv - næsten ligesom i gamle dage. Huset ligger ugeneret bagved et rødt stakit - her er fred og ro på den hyggelige naturgrund. Meget specielle og meget charmerende 82 m2

  2 personer
  2 husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 850
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.077,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020147

  Sct. Laurentii Vej 108B, st. th. - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,8

  Fantastisk, charmerende, lille feriebolig indrettet i originalt Skagenhus. Lækker indretning, fin, lille terrasse og skøn gårdhave med havemøbler og grill.Perfekte rammer for et par på byferie i skønne Skagen.Dejlig beliggenhed i anden husrække på Sct.

  4 personer
  Ingen husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 300
  Indkøb 200
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.693,-
 • Emne nr.: 332-020454

  Højensvej 32 K, 1. sal, Krøyers - 9990 Gl. Skagen - 9990 - Skagen

  4,5

  Bo på Krøyer's i Gl. Skagen. Tag din kæreste med på ferie i skønne omgivelser, tæt på stranden. Dejlig ferielejlighed med pejs og adgang til sauna, pool og spa i wellnessbygning. Lækker nymalet, 48 m2s ferielejlighed på Krøyer´s i Gl. Skagen. Ferieboligen

  2 personer
  Ingen husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 500
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.057,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 332-020111

  Smøgen - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,8

  Flot og velholdt 1.sals lejlighed i Skagen centrum. Perfekt til byferie i skønne Skagen. Plads til 4 personer. Privat parkeringsplads, stor tagterrasse, 2 soveværelser, badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine.Hold din ferie i skøn ferielejlighed i

  4 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 750
  Indkøb 100
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.252,-
 • Emne nr.: 332-020238

  Skovbrynet 14, - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  5,0

  Dejlig ferielejlighed midt i Skagen. Fin plads til 2 voksne og 3 børn. 1-sals lejlighed med direkte adgang. 2 flotte, lyse soveværelser, badeværelse med brus, stor terrasse/altan med havemøbler og grill.Super, skønne kvadratmeter og godt indrettet til

  5 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 800
  Indkøb 600
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.033,-
 • Emne nr.: 332-020136

  Krøyersvej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,6

  Havudsigt og mindre end 20 meter til strandkanten.Fantastisk og meget sjælden udlejningsejendom i Skagen, unik beliggenhed direkte ved havet i Skagenbydelen Vesterby, med udsigt til Klitgården Refugium, eller Kongevillaen, som den kaldes af mange. Perfekt

  4 personer
  Ingen husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 20
  Indkøb 800
  7 overnatninger
  Fra DKK 8.357,-
  Inkl. rengøring

  Side 1 af 42