Lej sommerhus i det smukke Skagen

Find et dejligt sommerhus til leje i Skagen. Skagen er den øverst beliggende by i Nordjylland og består af de 4 bydele Midtby, Nordby, Vesterby og Østerby. Skagen ligger ud til Kattegat, få km fra grenen som er Danmarks nordligste punkt. Byen er bl.a. berømt for at have mange sommerhusgæster om sommeren.

Få en skøn sommerferie i Skagen

Sommerhusområderne ved Skagen er spredt ud over et større område mellem Skagen og Gammel Skagen. Det er derfor nemt at finde et ledigt sommerhus nær Skagen - også i de yderst populære uger 28, 29 og 30. Her er aldrig langt til en strand, da alle sommerhuse både har Vesterhavet og Kattegat inden for 1 kilometers afstand. Området trækker hver sommer mange turister fra især Danmark og Tyskland. Der findes flere kulturelle seværdigheder i Skagen. Man kan få en rundvisning på Skagen Bryghus, som er et af Danmarks mindste mikrobryggerier. Et andet interessant sted man skal besøge, er frilandsmuseet Skagen by og egnsmuseum. Her kan man se spændende udstillinger om fiskeri og søfart. Naturen ved Skagen er præget af uspolerede hedearealer med skov og klitter. Her mødes det milde Kattegat med det barske Vesterhav. Ingen må snyde sig selv for en tur til Grenen, hvor man kan stå med et ben i Kattegat og et i Vesterhavet. Er der en ting som Skagen er kendt for, så er det alle de kendte malere, som har boet i byen. Der er flere gallerier og museer som f.eks. Michael og Anna Anchers hus, hvor man kan opleve, hvordan skagensmalere levede og arbejdede i gamle dage. En af de mest kendte Skagen malere er digteren og marinemaleren Holger Drachmann (1846-1908). I Drachmanns Hus "Villa Pax", får man et indblik i kunstneren og forfatterens liv. Her kan man komme på rundvisning og opleve specielle arrangementer med sang og musik.

Lej et sommerhus i Skagen

Når I lejer en feriebolig i Skagen, har I adgang til nogle af de bedste strande i Danmark. De 2 største er Damstederne Strand ved Vesterby, som er en børnevenlig Kattegatsstrand med lavt vand. 3 km mod nord ligger Skagen Sønderstrand, som har flere klitter og gryder. Begge strande har Blåt Flag. På den modsatte side i Nordjylland, ud til Vesterhavet ligger Gammel Skagen som er præget af de karakteristiske gule Skagenshuse med røde tegltage. Ved havnen ligger gallerier, et smykkeværksted samt flere caféer og restauranter. I højsæsonen er her liv til langt ud på aftenen. Ved GL. Skagen ligger Højen Strand, som er en dejlig bred Vesterhavsstrand. Her er sandet lidt grovere end på Kattegat siden. Stranden har Blåt Flag og det er ikke tilladt at køre i bil. Stranden trækker mange mennesker om aftenen, som vil se den flotte solnedgang. Hvis man er i feriehus i Skagen med børn, er her mange muligheder, selv når vejret er dårligt. Skagen Kultur og Fritidscenter har et stort svømmebassin med en sjov vandrutschebane. Så selvom det regner, bliver børnene ikke snydt for en tur i vandet.

Ferietips fra andre gæster

 • Bryghuset et besøg værd. Cykeltur til Råbjerg mile, spisestederne nede ved havnen. Benyt cykeludlejning ved banen, helt i top med service. Cykeltur til Gl. Skagen.
 • Bryghuset med levende musik. Køb en kombi billet til museet, Anchers hus og Drachmanns hus. (Gratis guidet rundvisning mandag.)
 • En kort gåtur til Skagen Bryghus hvor de laver en skøn frokost og ølsmagning. En tur til Kannestederne med kaffen og en tur i bølgen blå. Et besøg i Raabjerg Kirke. Onsdagssnegle fra Krages bageri.
 • En god middag på Hyttefadet i Gl. Skagen er ikke at kimse af, Grenen er et must og stemningen nede ved havnen under festivalen var suveræn.
 • Trav en tur langs vandet fra vandre turen ud til Grenen og herfra til Gl. Skagen og lad tankerne flyve. Tag til Aalbæk og besøg det bette ølhus. Er der et foredrag om Holger Drachmans i Drachmans hus så deltag - det er rigtig hyggeligt.
 • Kokkenes restaurant leverer et fantastisk måltid i den dyre ende, men alle pengene værd. Bodilles kro er stemningsfuld og et must for os første aften. Kunststuen laver de smukkeste spektakulære stearin og rav stager,som vi bruger som gaver.
 • Hvide Klit golfklub og solnedgang på toppen af klitten for enden af vejen.
 • Køb fisk tidligt og undgå kø. Vandreturen fra Raabjerg stene ad Hestestien til kysten og retur. Orgelkoncert i Skagen Kirke.
 • Spis hvor de lokale spiser. Gå langs med stranden fra havnen ud til Grenen. Nyd sortimentet i de lokale butikker, der ikke er medlem af landsdækkende kæder.
 • Hyttefadet og Ruths Hotels gourmet restaurant.
 • Alt hvad der bør ses, museum, kirke, fiske restaurant, Grenen m.m. vandreturer mod den tilsandede kirke.
 • Gå ud til Grenen ad Kattegat Stranden. Lej en cykel og tag til Nordstranden og til Gl Skagen. Brug supermarkederne og havnens fiskehandlere og lav selv mad.

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

 • Hvor mange sommerhuse har Cofman til udlejning i Skagen? Cofman har mere end 350 sommerhuse i Skagen.
 • Kan jeg få gourmetoplevelser i Skagen? Ja, du kan blandt andet tage til Ruths Gourmet eller det historiske Brøndums Hotel og få gourmetoplevelser.
 • Er det muligt at vinterbade på min ferie til Skagen? Ja, du kan sagtens vinterbade på din ferie i Skagen. Du kan tage hen til den lokale vinterbadeklub, Isbryderen, eller deltage i den årlige vinterbaderfestival.
 • Kan jeg tage min cykel med på min ferie til Skagen? Skagen er en oplagt destination at medbringe din cykel til, da der er mange cykelruter rundt omkring i byen og naturen omkring. Du kan ligeledes komme steder hen, hvor det ikke er muligt med bil.
 • Emne nr.: 130-A01821

  Skagavej - 9990 - Skagen

  4,5

  I den nordlige del af Skagen by nær Skagen Sønderstrand, og lige ved det gamle hvide fyr ligger dette unikke enderækkehus. Sommerhuset er udstyret og indrettet med lækre møbler i høj og gedigen kvalitet. Foruden den hyggelige stue har de to store soverum hver

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 400
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 14.290,-
  Inkl. rengøring
 • Emne nr.: 121-10-0602

  Krøyersvej - Skagen, Vesterby - 9990 - Skagen

  4,4

  Særdeles hyggeligt og smukt Skagenshus med en unik beliggenhed i første klitrække. Havudsigten fra 1. sal er vidunderlig. Til huset hører lille have og gårdhave med havemøbler. Huset er lavloftet og hyggeligt indrettet. Stejl trappe til 1. sal. Vaskemaskine

  4 personer
  1 husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 50
  Indkøb 800
  7 overnatninger
  Fra DKK 6.460,-
 • Emne nr.: 332-020157

  Nordstjernevej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,8

  Bo tæt på Grenen i Skagen. Fantastisk hus til familieferie i skønne omgivelser. Charmerende, smukt og meget velholdt sort træhus bygget i 2004 og senest renoveret i 2018. Absolut fantastisk beliggenhed tæt på strandene, klitplantage og centrum af

  8 personer
  Ingen husdyr
  4 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 1000
  7 overnatninger
  Fra DKK 6.826,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 090-65983

  Markvej - 9990 - Skagen

  4,4

  I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse alligevel i rolige omgivelser. Lyst og indbydende sommerhus indrettet med spændende møbler i smukke farver. I stueplan findes køkken med et amerikansk

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 400
  Indkøb 900
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.322,-
 • Emne nr.: 332-020182

  Mosegårdsvej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,0

  Rigtig fin og velholdt 4-personers ferielejlighed med to store dobbeltværelser, beliggende tæt på Skagens Museum og Anchers Hus. Ferielejligheden, på skønne 68 m2, ligger på stille villavej i midten af Skagen. Boligen er indrettet med to flotte

  4 personer
  1 husdyr
  2 soveværelser
  0 badeværelser
  Vand 800
  Indkøb 300
  7 overnatninger
  Fra DKK 3.538,-
  Inkl. forsikring
  4 personer
 • Emne nr.: 332-020177

  Skovvej 5 A (New Yorker stil) - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,6

  Meget charmerende ferielejlighed med lækker beliggenhed midt i centrum af Skagen med kort afstand til det hele. Boligen er indrettet i ét stort rum og de 65 m2 er opdelt i mindre afdelinger med skønne, smarte skillevægge og reoler på hjul. Spændende

  5 personer
  1 husdyr
  1 soveværelse
  1 badeværelse
  Vand 1000
  Indkøb 270
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.726,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  5 personer
 • Emne nr.: 332-020196

  Mosegårdsvej - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,3

  Bo midt i Skagen i lækker, stor villa, i sydlandsk inspireret byggestil. Skøn gårdhave, 2 badeværelser og 3 soveværelser. Smart og meget moderne indrettet. Perfekt valg til dig og familien der ønsker lidt ekstra. Udendørs forkæler ferieboligen med spændende

  6 personer
  Ingen husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 1800
  Indkøb 300
  7 overnatninger
  Fra DKK 9.051,-
  Inkl. rengøring og forsikring
  6 personer
 • Emne nr.: 121-10-0217

  Remisen - 9990 - Skagen

  4,7

  Remisen nr. 1 er et fantastisk charmerende byhus, bygget 2006, renoveret i 2015, i gl. Skagensstil. Nr. 1 har bebyggelsens største grund, med utrolig dejlig og fuldstændig lukket have - velegnet til små børn og en hund. Der findes syd-, øst- og vestvendte

  6 personer
  1 husdyr
  3 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 700
  Indkøb 400
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.945,-
 • Emne nr.: 332-020185

  Sct. Laurentii vej 143 F - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,7

  Dejlig, 4-personers feriebolig i ét plan, i Vesterby i Skagen. 2 soveværelser, stor ugeneret gårdhave, tæt på strand, indkøb og spændende seværdigheder. I fin og rolig "lomme" med klyngehuse finder I denne dejlige feriebolig. Udendørs forkæler ferieboligen

  4 personer
  Ingen husdyr
  2 soveværelser
  1 badeværelse
  Vand 300
  Indkøb 600
  7 overnatninger
  Fra DKK 4.555,-
  Inkl. rengøring og forsikring
 • Emne nr.: 332-020231

  Skovbrynet - 9990 Skagen By - 9990 - Skagen

  4,6

  Helt ny 8-personers ferielejlighed i Skagen. Skøn feriebolig til den store familie. 4 soveværelser, 2 badeværelser samt stor overdækket terrasse med grill og havemøbler. Super skønne omgivelser indrettet i dejlige, lyse farver, hvor et fantastisk lysindfald

  8 personer
  Ingen husdyr
  4 soveværelser
  2 badeværelser
  Vand 800
  Indkøb 600
  7 overnatninger
  Fra DKK 5.696,-
  Inkl. forsikring
  8 personer

  Side 1 af 35