En feriebolig Østrig - en god ferie hele året

Feriebolig Østrig - sommer, efterår, forår eller vinter... Uanset hvornår du vil holde din ferie Østrig, venter der altid masser af feriesjov og gode oplevelser i din feriebolig Østrig. Om sommeren viser de østrigske alper sig fra deres varme og solrige side. Og om vinteren er en feriebolig Østrig det perfekte sted at bo i forbindelse med årets skiferie.

Oplev Østrigs storslåede natur. Og bo midt i den - med en feriebolig Østrig. Brug din ferielejlighed Østrig til en ferie med lange vandreture, til en skiferie, til cykelture, eller prøv måske endda at bestige nogle af de lidt højere bjerge. Hvis du booker en feriebolig Østrig her hos os, står alle døre åbne til en fantastisk oplevelsesferie midt i naturen.

Cofman.com har siden starten i år 2000 været den førende feriehusportal inden for feriehuse i Danmark. Over 300.000 gæster har fundet et sommerhus blandt det store udvalg på Cofman.com. Nu tilbyder Cofman.com feriehuse i hele Europa, f.eks. en feriebolig Østrig.

Hos Cofman.com er filosofien, at bestillingen af en feriebolig Østrig skal være lige så nem og afslappende som selve ferien.

God ferie!

Vores foretrukne feriehuse i Østrig

Fra 4908 DKK
Smuk, luksuriøse enfamiliehus "Casa Hubertus". I ...
Fra 3649 DKK
Kirchdorf 6 km fra St. Johann: Børnevenligt træhu...
Fra 7392 DKK
Aschau: Smuk, komfortabelt, lille lejlighedshus "...
Fra 9571 DKK
Flirsch 12 km fra St. Anton: Hyggeligt feriehytte...
Fra 9095 DKK
Moderne, hyggeligt hytte "Kreischberg". Rolig, so...
Fra 3405 DKK
The Baderhof Country House is on the outskirts of...
Fra 4204 DKK
The Franz Mansion, located in a sunny area in the...
Fra 9849 DKK
Product description: simple, but well-kept furn...