En feriebolig Østrig - en god ferie hele året

Feriebolig Østrig - sommer, efterår, forår eller vinter... Uanset hvornår du vil holde din ferie Østrig, venter der altid masser af feriesjov og gode oplevelser i din feriebolig Østrig. Om sommeren viser de østrigske alper sig fra deres varme og solrige side. Og om vinteren er en feriebolig Østrig det perfekte sted at bo i forbindelse med årets skiferie.

Oplev Østrigs storslåede natur. Og bo midt i den - med en feriebolig Østrig. Brug din ferielejlighed Østrig til en ferie med lange vandreture, til en skiferie, til cykelture, eller prøv måske endda at bestige nogle af de lidt højere bjerge. Hvis du booker en feriebolig Østrig her hos os, står alle døre åbne til en fantastisk oplevelsesferie midt i naturen.

Cofman.com har siden starten i år 2000 været den førende feriehusportal inden for feriehuse i Danmark. Over 300.000 gæster har fundet et sommerhus blandt det store udvalg på Cofman.com. Nu tilbyder Cofman.com feriehuse i hele Europa, f.eks. en feriebolig Østrig.

Hos Cofman.com er filosofien, at bestillingen af en feriebolig Østrig skal være lige så nem og afslappende som selve ferien.

God ferie!

Vores foretrukne feriehuse i Østrig

Fra 6536 DKK
Schwendau 3 km fra Mayrhofen: Lille, børnevenligt...
Fra 8962 DKK
Enjoy an authentic winter holiday in "Last Christ...
Fra 5467 DKK
Cosy holiday home with ample privacy and just out...
Fra 4220 DKK
Come to Klippitztörl for a holiday in the clear f...
Fra 8365 DKK
At the edge of the famous ski resort of Kitzbühel...
Fra 8574 DKK
Fra 7513 DKK
You'll find this beautiful detached Chalet in the...
Fra 16102 DKK
Chalet Pihapperblick app. 300m2 is a fabulous cot...
Fra 10529 DKK
Dette hyggelige, store feriehus med smuk rustik i...
Fra 4048 DKK
Ramsau is situated 8 km. north-west of Schladming...