Et sommerhus kan også bruges udenfor sæsonen

Normalt forbinder du sikkert det med at leje sommerhus eller feriebolig som noget der hører sommeren til. Men faktisk kan det være rigtig praktisk at leje en feriebolig hele året – og ikke nødvendigvis kun til at holde ferie i.

Sommerhus! Alene navnet siger hvilken tid på året, de fleste har brug for en feriebolig. Men sommerhuset står der hele året, så hvorfor ikke udnytte det – ikke bare til årets andre ferier, men også til f.eks. årets højtider eller til, når der er brug for fordybelse eller arbejdsro?

I denne artikel har vi samlet nogle alternative anvendelsesmuligheder og -tidspunkter for ferieboligen, du kan bruge som inspiration. For hos Cofman har vi sommerhuse i alle størrelser, til alle tider og alle steder – både herhjemme og i udlandet. Så uanset om du bare er dig selv eller I er helt op til omkring 40 personer, så kan vi rumme jer og jeres behov hvor som helst i Europa.

Nytårsaften

Har du eller I brug for en stille nytårsaften eller kan jeres hjem ikke rumme alle de gæster, I har tænkt jer at invitere, kan en feriebolig være den anderledes løsning på nytårsaften. Det kan også være, at I har husdyr, der hverken tåler larmen fra fyrværkeriet eller den beroligende medicin, man oftest giver dyrene på denne aften. Så kan en feriebolig langt ude på landet være løsningen.

Er du bare dig selv eller er I bare jer, kan I få en smuk og romantisk nytårsaften langt fra det hele, hvor du kan nyde dit eget eller I kan nyde hinandens selskab. Spis en god nytårsmiddag og brug aftenen på at slappe af eller snakke sammen, gå en tur i naturen i den frostklare nat og se de nærtliggende byers fyrværkeri mod nattehimlen. Næste morgen kan I starte stille og roligt på det nye år med morgenmad på sengen.

Det kan også være, at I skal holde den helt store nytårsfest. Her har vi flere større ejendomme eller lejrskoler i vores udlejningsportefølje, der kan danne rammen om nytårsfesten og give mulighed for, at ingen behøver at skulle køre hjem efter festen. Her er en seng til alle.

Teambuilding med kollegaerne

Arbejdslivet rummer mange overgange til nye konstellationer og mangt en opstart på nye projekter. Det kræver tit, at I skal arbejde sammen på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger eller geografiske lokationer.

Her kan en feriebolig danne rammen om et par koncentrerede dage, hvor I får skudt det nye projekt eller den nye afdeling i gang, og får lært hinanden at kende. Eventuelt kan det hele garneres med forskellige teambuildingaktiviteter i den omkringliggende natur.

Igen kan I nyde godt af, at vi har ferieboliger i mange forskellige størrelser og på mange forskellige placeringer. Så uanset om det er et rent dansk eller måske et internationalt projekt eller team, I skal have rystet sammen, så kan I finde en egnet lokation et eller andet sted i Europa – lige fra Nordkap og til Sicilien.

Tid til fordybelse

Det kan også være, at du har brug for mere rolige rammer til at få skrevet dit speciale eller den bog færdig, som du arbejder på – eller at I er flere, der skal bruge ro til at få lukket et vigtigt projekt af. Her kan I nyde godt af muligheden for at trække stikket, komme lidt væk fra hverdagen og udnytte roen, stilheden og den omkringværende natur til at få samlet tankerne og afsluttet tingene.

Det kan også være, du har brug for roen til at få læst op til en vigtig eksamen eller for et par dage væk fra hverdagen, hvor du kan få tænkt over dit liv og lagt nye planer for fremtiden. Mulighederne er mange, og hos Cofman kan du finde det egnede sted.

Et par dage for jer selv til spotpris

Har I mulighed for det, kan det også være rart med et par dage for jer selv, en forlænget weekend eller et par opsparede feriedage, der kan lægges uden for højsæsonen.

Her kan I f.eks. udnytte vores last minute sommerhuse med rabat, som du finder ude til højre på forsiden af vores hjemmeside. Her har vi samlet de sommerhuse, der lejes billigt ud i en begrænset periode. Oftest er det nogle af de virkelig luksuriøse ferieboliger, der kan udlejes med en klækkelig rabat.

Så er ungerne fløjet fra reden, er I nyforelskede eller har I mulighed for lidt alenetid sammen af andre grunde, så har vi ferieboligen klar.

Årets andre ferier

Selvfølgelig skal vi da ikke glemme årets mange andre ferier. Efterårs- og vinterferie er f.eks. glimrende muligheder for at opleve naturen med helt andre klæder på end sommerens grønne kulører. Pak familien sammen og lej jer en feriebolig ude i naturen. Her har I rig mulighed for gåture i efterårets gyldne farver og legeindbydende bladbunker eller vinterens nøgne og måske snefyldte landskaber.

Det kan også være, at alt det der med regn, rusk, kulde og sne ikke lige er jeres kop te. Så kan en dejlig feriebolig et varmere sted i Europa være et prisbilligt alternativ til den traditionelle charterferie. Der har I mulighed for at slippe for alle turistfælderne og menneskemylderet og kan komme ud blandt de lokale og opleve livet som det virkelig leves.

Jul i ferieboligen

Vi slutter med årets måske nok største højtid – julen! Traditionelt holdes den jo i familiens skød, men nogle gange har familien med tiden vokset sig så stor, at der ikke er plads i jeres egen bolig og måske er den også blevet spredt for alle vinde.

Står du som arrangøren i år, kan du finde den praktiske løsning her hos os. Find en feriebolig der ligger centralt i forhold til de enkelte familiemedlemmers bopæl rundt om i landet og saml dem alle sammen under samme tag i en bolig, der kan rumme jer. Så er der ingen, der behøver at tage campingvogn med og sove i forhaven eller køre hjem efter julemiddagen.

Sommerhuse hele året

Som du kan se, kan vores ferieboliger bruges hele år. Så uanset anledningen, årstiden og hvor mange personer, I skal samles, så har vi ferieboligen, der kan rumme det!