Sol og badeferie i Kroatien

Her er sommerhus ferien i Kroatien. - ved solkysterne. Book en af de mange ferielejligheder

Frankrig - ferie med stil

Book et af de mange smukke sommerhuse, som vi tilbyder på vores Frankrig

Sommerhuse i Italien

Her finder du det bedste overblik over sommerhusudlejning i Italien.
 

Sommerhus Europa - en ferie lige der, hvor du vil hen...

Det udvalg over sommerhuse i Europa, som du finder hos Cofman.com, giver dig helt fantastiske muligheder for at holde en dejlig sommerhusferie – lige der, hvor du vil hen! Er du vild med den storslåede skandinaviske natur, så klik dig ind på vores sider om Sverige eller Norge. Er du mere til solferie i syden, så venter der mange flotte sommerhuse i Italien, Kroatien, Sydfrankrig og Spanien. Og hvis du ikke vil rejse helt så langt, byder også Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz på et hav af muligheder – f.eks. ved kysterne eller i bjergene.

Du har selvfølgelig også mulighed for at blive hjemme og tage på sommerhusferie i Danmark. Og uanset hvor du rejser hen, venter der uforglemmelige oplevelser og nogle hyggelige og afslappende dage i et sommerhus på dig. Klik dig ind på dit favoritland, og se vores store udvalg. Hos Cofman.com får du det bedste overblik over din sommerhusferie i Europa.

Cofman.com har siden starten i år 2000 været den førende feriehusportal inden for feriehuse i Danmark. Over 300.000 gæster har fundet et sommerhus blandt det store udvalg på Cofman.com. Nu tilbyder Cofman.com feriehuse i hele Europa.

Hos Cofman.com er filosofien, at bestillingen af et sommerhus skal være lige så nem og afslappende som selve ferien.

God ferie!

Flere end 200.000 sommerhuse og ferieboliger i Europa