Top-10 bedste restauranter i Blåvand - Spisesteder til hele familien

Per W. |

Top-10 bedste restauranter i Blåvand

Er du på jagt efter de gode spisesteder og restauranter i Blåvand? I så fald er du landet det rigtige sted. Vi har samlet en liste over de 10 bedste spisesteder, caféer og restauranter i Blåvand, som har en masse lækkert at byde på.

Listen indebærer flere forskellige typer spisesteder. Hvad end du er til dansk mad, asiatisk mad, italiensk mad eller noget helt fjerde, er der derfor en restaurant i Blåvand, der kan byde dig på et lækkert måltid.

Kilde: Høfde4

Ho Kro – landidyl og natur fra øverste hylde

Ikke langt fra Blåvand ligger den hyggelige lille by Ho. Her finder du Ho Kro midt i den skønneste natur. Her er der åbne vidder til alle sider. Er du til idyl og natur, er Ho Kro derfor den perfekte restaurant i nærheden af Blåvand.

Der er både mulighed for frokost og aftenservering. Anretningerne bærer præg af nordiske råvarer, hvor der er kræset for smagen. Derudover sørger de for en velakkompagneret menu med tilhørende vin, der passer perfekt til retterne.

Høfde4 – lækker gourmetmad nær Blåvand

Leder du efter en restaurant i Blåvand, hvor du kan komme helt ud til klitterne at sidde? I så fald er Høfde4 et rigtig godt valg. Restauranten er placeret i første klitrække kun et stenkast fra Vesterhavet. Omgivelserne fejler derfor ingenting.

Det samme kan siges om maden, der er i topklasse. Her er alle råvarer nøje udvalgte og gerne fra det lokale område. Retterne bærer præg af at være et sammensurium af det nordiske og franske køkken. Her er der for alvor spillet på de gastronomiske tangenter, hvor dine smagsløg bliver forkælet.

Kilde: Høfde4

Blåvand Fiskerestaurant – fisk og skaldyr i lange baner

Du kommer ikke til Blåvand og Vesterhavet uden at kigge forbi en fiskerestaurant. Området bugner af dem, så der er rigeligt at vælge imellem. En af de populære fiskerestauranter er Blåvand Fiskerestaurant. Det særlige ved denne restaurant er, at den også er kombineret med en fiskebutik. Du kan derfor nyde et lækkert måltid og tage fisk og skaldyr med hjem.

På menuen finder du mere end 40 forskellige fiskeretter. Derudover er der flere arrangementer, som fx sildebord, du kan få hver lørdag fra palmesøndag til og med uge 42.

Kilde: Blåvand Fiskerestaurant

Acqua Blu Pizzeria – en ægte italiensk restaurant

Leder du efter restauranter ved Blåvand, hvor du kan få en italiensk pizza? Så er Acqua Blu Pizzeria stedet, du skal besøge. Her er der tale om en ægte italiensk restaurant, der drives af to sicilianske brødre.

Alt laves fra bunden af gode råvarer. På menukortet finder du alle de klassiske italienske retter som pizza, pasta og andre italienske specialiteter. Der er en hyggelig atmosfære i restauranten. Er vejret godt, er der også mulighed for udeservering.

Café Pia – hyggeligt spisested i centrum

Er du til hyggelige omgivelser, er Café Pia et fantastisk sted at besøge. Caféen ligger i hjertet af Blåvand, der emmer af liv i højsæsonen. Er du et smut rundt i byen, er det perfekt at svinge ind forbi og nyde en lækker frokost, før turen går videre rundt.

På menukortet finder du en masse traditionelle caféretter. Der er både kolde og varme retter. Du kan blandt andet nyde lækre sandwich eller salater. Slut evt. frokosten af med en is for en ekstra god afslutning.

Steakhouse Asado – en kulinarisk madoplevelse

Vil du prøve noget kulinarisk og eksotisk, er der flere udmærkede restauranter i Blåvand. En af dem er blandt andet Steakhouse Asado. Det er familien Ataya, der driver restauranten, hvor de har fokus på hjemmelavede og veltilberedte retter.

Menukortet bugner af lækre retter, hvor der både er serveringer til frokost og til aften. Retterne er inspireret af specialiteter i Mexico og Argentina. Du får derfor en fantastisk og anderledes smagsoplevelse.

Dette spisested er yderst familievenligt. Der er en særlig børnemenu for de mindste. Derudover er der en hyggelig legeplads udenfor, hvor børnene kan boltre sig.

Blåvand Kro – et spisested med hyggelig atmosfære

Blåvand Kro er omringet af en masse skønne sommerhuse. Er du i sommerhus i området, er det derfor oplagt at kigge ind forbi Blåvand Kro til en bid mad. I lokalerne er der sørget for den hyggeligste stemning, hvor du kan læne dig tilbage og nyde atmosfæren.

Der er mulighed for traditionelle kroretter både til frokost og til aften. Har du for eksempel været på en lang gåtur rundt i klitterne for at nyde den skønne natur, kan du slutte turen af med et lækkert stjerneskud, en burger eller en lækker fiskesalat. Der er også mulighed for en lækker buffet, hvor der er noget for enhver smag.

Kilde: Høfde4

Taka Sushi – fisk med et asiatisk twist

Du kommer ikke uden om fisk, når du er i Blåvand og omegn. Der er derfor mange restauranter i Blåvand, hvor menuerne bugner af fiskeretter. Du behøver dog langt fra nøjes med de traditionelle, danske fiskeretter.

I Blåvand finder du også Taka Sushi, der byder på den lækreste sushi med gode råvarer. Der er mulighed for takeaway, således du kan nyde maden lige, hvor du har lyst. Det kan for eksempel være ved en bænk helt ud til vandet eller derhjemme i vante rammer.

Menukortet byder på alle de traditionelle sushiretter. Derudover er der også sammensat forskellige menuer, hvor du får en kombination af forskellige retter.

Restaurant Hvidbjerg Strand

Restaurant Hvidbjerg Strand ligger som en del af Hvidbjerg Strand Superior Camping & Resort. Der er derfor en masse oplevelser og ophold samlet et sted. Er du besøgende i resortet, er det derfor oplagt at få en bid mad i restauranten.

Restauranten er dog også oplagt, hvis du er på ferie et andet sted i området. Resortet befinder sig i fantastiske omgivelser, hvor du rigtigt kan nyde din mad. Menuen byder på lækre retter, der er lavet af friske råvarer og med kærlighed.

Der er blandt andet mulighed for stjerneskud, æggekage, burger, rejecocktail, wienerschnitzel og en masse andet. Der er derfor noget til enhver smag. Derudover er der også en børnemenu. Det er derfor et skønt sted for hele familien.

The Eatery Blåvand

The Eatery Blåvand er en hyggelig café, hvor du både kan nyde morgenmad, frokost og tidlig aftensmad. Der er sørget for en hyggelig atmosfære inde i caféen, men på gode dage er der også mulighed for udeservering.

Spisestedet byder på traditionel cafémad, hvor der både er mulighed for sandwich, salater, stjerneskud, fish’n’chips, burgere og meget andet. Der er derfor rig mulighed for at finde noget på kortet, der falder i din smag.