VI FYLDER RUNDT - MEN DU KAN FÅ GAVEN!

Kilde: Pixabay.com

Stinna B. |

 

Der er kølig hvidvin i glasset. Solen på vej ned i havet. Grillen er tændt, og ungerne leger sig trætte i haven. I sover godt i nat, og i morgen venter en ny, dejlig feriedag. 

Drømmen om at levere den perfekte ferie har drevet os i tyve år nu. Hver eneste dag står vi hos Cofman op for at sikre dig og dine kære den bedste mulige ferie i et af vores mange feriehuse i Danmark og resten af Europa

Mandag den 20. april 2020 kan vi fejre vores 20 års fødselsdag. Det er på en dyster baggrund - midt i den værste krise for rejsebranchen i de tyve år, vi har været et af danskernes foretrukne ferievalg. Men vi har besluttet, at vi vil fejre dagen alligevel.

Og gaven - den skal du måske have!

Vi udlodder en uges ophold i et af de lækreste feriehuse, vi nogensinde har udbudt hos Cofman. 200 kvm. nybygget luksushus i ferieparadiset Blåvand ved Vesterhavet. Netop Blåvand er et af de områder, I har været gladest for at besøge gennem alle årene, så det er naturligt for os at sende en familie på en fantastisk ferie netop hertil. 

Normalt koster en uge i huset omkring 20.000 kr. Men nu kan du og din familie altså komme afsted kvit og frit, hvis I er heldige. Gå ind på vores Facebook-side og deltag i konkurrencen lige her!

Hos Cofman ser vi fremad. På den anden side af coronakrisen venter en ny tid, hvor danskerne stadig vil på dejlige ferier. Flere fremtidsforskere har spået, at vi i en periode efter coronakrisen vil søge indad og i højere grad holde ferie i Danmark. Det vil være godt for den danske økonomi - og det vil være en spændende udfordring for os hos Cofman at sikre de bedste feriehuse til endnu flere danskere i de kommende år. 

Vi vil gøre vores yderste for, at vores trofaste kunder gennem tyve år fortsat vil være trygge ved at booke hos os. Samtidig vil vi glæde os til at byde velkommen til nye kunder, og selvfølgelig levere samme gode kundeservice, som vi har haft fokus på gennem alle årene. 

Vores erfarne medarbejdere er altid klar til at finde det helt rigtige feriehus - kontakt os bare på telefon, chat eller mail, så er I godt på vej mod en dejlig ferie.