Danskerne bliver hjemme og nyder den danske sommer  

Sommeren 2020 bliver ikke som danskerne havde forventet den skulle være. Sommerferien bliver for mange afholdt i udlandet, men i år er det helt andre destinationer, der ligger på tegnebrættet. Der ses nemlig en markant stigning i sommerhusleje hos danskerne, der vælger at blive inden for landets grænser i sommerferien, og det er der god grund til. For en ferie i et sommerhus giver plads til ro, afslapning og vaskeægte familietid.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør klar til en tur i sommerhus. For selvom det er skønt med det danske sommervejr, kan det godt betale sig at have sine gadgets i orden, så du kan forevige ferieminderne og få underholdning i topklasse. 

Rikke B. |

En smartphone, der kan det hele

Før i tiden var det nødvendigt med et separat kamera for at få nogle billeder, der var værd at beholde, men i dag ser det helt anderledes ud. I takt med den teknologiske udvikling er smartphones blevet udstyret med fantastiske kamerakvaliteter, der gør det nemt for dig at klare det hele på din smartphone.

Apple lancerer i år den nye iPhone SE, der på alle punkter vinder stort på sit kamera. Denne prisvenlige iPhone SE 2020 har et kamera, der rummer hele 12MP i sit hovedkamera og 7MP i sit frontkamera. Samtidig får du unikke muligheder for at optage video i 4K, der giver dig en professionel oplevelse hver gang. Og så er den spækket med en masse funktioner, såsom portrætmode, der giver dig en række indstillinger, som gør dine billeder endnu bedre.

En smartphone som iPhone SE er helt og aldeles god at have med i sommerhuset. Foruden de mange muligheder for at gemme de bedste øjeblikke, er der også et væld af apps, der kan sørge for mange timers underholdning. Det gælder blandt andet for streamingtjenester som Netflix og HBO. Og med telefonens superhurtige chip kan du se det i højeste kvalitet.

Sådan holder du ferie i Danmark under corona

Har du endnu ikke booket sommerferien, kan du med fordel gå på jagt efter det perfekte sommerhus til familien. Myndighederne har givet grønt lys for, at vi igen kan tage i sommerhus i Danmark, hvilket ikke er tilfældet med rejser ud af landet. Derfor er sommerhuset et sikkert valg til sommerferien.

Myndighederne har fremsat en række krav, som gælder for dig, når du skal i sommerhus. Her gælder det blandt andet, at du skal undgå at handle ofte samt at gøre brug af egen bil som transportmiddel. Du bør ligeledes undgå at få besøg af familie og venner, når du er i sommerhuset.

Du må gerne være flere end 10 personer

Et omdiskuteret forbud har været forsamlingsforbuddet, hvor vi i en lang periode ikke har måtte samles mere end ti personer. Når det kommer til sommerhuset, må I gerne samles flere end ti personer, idet der er tale om en privat bolig. Dog anbefales det på det kraftigste, at forbuddet også overholdes i private boliger. Det vil nemlig sikre dig og din familie bedst muligt, så I kan holde en sommerferie uden forstyrrelser og sygdom.