Cofmans Sommerhus-Barometer

Claus Christensen |
Udviklingen i ledige sommerhuse i Danmark fra lige før statsministerens pressemøde fredag den 29/5 og indtil i dag.

TÆT PÅ UDSOLGT I JULI!

De danske sommerhuse bliver revet væk lige nu. Siden Mette Frederiksen i sidste uge gjorde det klart, at danskerne i stort omgang må blive i Danmark denne sommer, har vi haft travlt som sjældent før hos Cofman.com.

I løbet af pinsen har vi fået så mange bestillinger, at det langt overstiger noget, vi har set tidligere på markedet for sommerhusudlejning.

Det er selvfølgeligt dejligt for de danske familier, der har sikret sig en god ferie i et dejligt sommerhus. Men vi vil så nødigt skuffe vores trofaste kunder. Så anbefalingen herfra er nok engang: Find et hus nu, hvis du og familien skal nyde en dejlig, dansk sommer i et lækkert sommerhus.

Vi har oprettet et "Sommerhus-Barometer" på Cofman.com, hvor du kan følge med i, hvornår der er ledige huse hen over sommeren. Lige nu er ugerne 28, 29 og 30 stort set udsolgt - og det går hurtigt med bookingerne i de øvrige uger i skoleferien.

Situationen er jo helt ekstraordinær. Derfor også en opfordring til sommerhusejere, der ikke allerede lejer huset ud gennem et af landets udlejningsbureauer: Overvej, om I skal prøve det i år. Huset bliver næsten med garanti udlejet, og der er gode penge at tjene. Samtidig kan I være med til at sikre andre familier en dejlig ferie i år. Kontakt et udlejningsbureau, hvis I er interesseret. Eller giv os et kald her på Cofman.com, så kan vi hjælpe med kontakten til et godt bureau, der vil sørge for alt det praktiske omkring udlejningen.

Tak for den store tillid I viser os ved at booke ferien gennem Cofman.com - vi glæder os til at sørge for, at I får en dejlig ferie i Danmark!