3 fantastiske feriedestinationer i Danmark

cofmanuser |
Pixabay.com

Der er så småt ved at komme forår i luften, hvilket betyder, at vi går en lysere tid i møde, og der ikke går længe, før det er sommer. Sidste år havde vi en fantastisk sommer hjemme i Danmark, og det håber vi på gentager sig. Derfor vil vi i dette indlæg komme med forslag til sommerhuse, som ligger i de mest populære ferieområder i Danmark. Derudover vil vi også komme med eksempler på spændende attraktioner og sjove ting, man kan foretage sig i områderne. Se alle vores feriehuse på Cofman.com.

Pixabay.com

Bornholm

Hvis du vil væk fra den travle hverdag, så er solskinsøen Bornholm altid et populært valg. Her kan du nyde din ferie sammen med dine nærmeste i smukke og rolige omgivelser. Tag ud og se nogle af Bornholms mange spændende attraktioner, som f.eks. Hammershus, som altid er en flot fornøjelse, specielt på en dejlig solskinsdag. En anden fantastisk attraktion er Helligdomsklipperne. Her har brændingen nedslidt klippekysten og skabt dybe kløfter i fjeldet. Dertil kan du opleve den bornholmske grotteedderkop - og den sjældne klippeørn, der lever ved Helligdomsklipperne.

Bornholm er kendt for retten Sol over Gudhjem. Derfor er det også en selvfølge at smage denne specialitet, når man befinder sig på Bornholm. Hos Aarsdale Silderøgeri går de stolte traditioner hele tre generationer tilbage, og kvaliteten er derfor helt i top. Her har man røget den ægte Bornholmersild siden begyndelsen af 1900-tallet og er derfor altid et besøg hver. Se vores top 10 over spisesteder på Bornholm.

Hvis børnene skal forkæles lidt med en is, så ville en god idé være at tage forbi Sandvig Is Kalas, som altid laver lækker og hjemmelavet is fra bunden.

Se alle feriehuse fra Bornholm her.

Pixabay.com

Blåvand

En anden dejlig by at besøge om sommeren er Blåvand. Her er dejlige omgivelser både for børn og voksne. Nyd den flotte natur på hyggelige vandreture, eller tag ud og oplev nogle af Blåvands mange spændende attraktioner. Tag f.eks. familien med ud til Blåvand Bolsjer (LINK). Her kan I selv lave jeres egne bolsjer og slikkepinde. En anden hyggelig ting at foretage sig med hele familien kunne være at tage af sted alle sammen på ravjagt. Ved Blåvand strand kan man nemlig være heldig at finde sit eget rav. Hvis du vil være helt sikker på at opleve rav, så er en mulighed også at besøge Ravsliberen. Her kan du se det spændende ravmuseum, gamle smykker, insekter i rav, store ravfund, og forsteninger, bl. a. 3 forstenede dinosauræg.

Hvis børnene skal underholdes, er en sikker vinder altid Blåvand Zoo. Her er der over 400 dyr og legepladser, der nok skal sørge for en hyggelig familiedag.

Noget andet, der selvfølgelig skal opleves i Blåvand, specielt om sommeren, er Blåvand Strand. En dejlig strand, hvor der både er gode bademuligheder og en flot strand, man enten kan sole sig på eller gå nogle hyggelige ture på.

Se alle vores ledige feriehuse i Blåvand her.

Pixabay.com

Skagen

Den tredje dejlige ferieby i Danmark, som altid er hyggelig at besøge, er Skagen. Skagen er også en by med en masse spændende og flotte attraktioner. Her er noget af det mest specielle man kan opleve, nemlig Kattegat og Skagerrak, der mødes på Grenen. Udover at se den fascinerende kamp mellem de to have, kan man også være heldig at se sæler, som kan ligge langs strandkanten midt i folkevrimlen.

En anden fantastisk attraktion at opleve i Skagen er Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit. Her kan hele familien gå en dejlig tur over den 1 km lange og 1 km bredde sandbanke, som blev dannet for mere end 300 år siden – og som stadig forandrer sig. Dette er et af Danmarks naturvidundere, som er værd at opleve.

En tredje hyggelig ting at opleve i Skagen er Den Tilsandede Kirke. Dette er også en ting, man er nødt til at opleve, hvis man besøger Skagen. Her kan du gå en tur i dejligt solskin og komme helt tæt på og opleve kirken, som man i 1795 blev nødt til at lukke, fordi sandflugten lagde sig hen over den.

Hvis I vil prøve noget mere alternativt, samtidig med børnene kan blive underholdt, så kan en tur forbi Skagens Bamse Museum anbefales. Her kan I se den flotte bamsekunst af diverse kunstnere.

Se alle vores ledige feriehuse fra Skagen her.