Tips og tricks til din sommerhusferie!

Elias G. |
Pixabay.com

Lige nu sidder du muligvis ligesom rigtig mange andre danskere og søger krakilsk efter det perfekte sommerhus til sommerferien. MEN: du er overrasket over, hvor mange huse der allerede er udsolgt. Kan det virkelig være rigtigt, at så mange danskere er i så god tid, at de allerede for flere måneder siden har booket sommerhus? Ja, det kan desværre være rigtigt. De mest populære uger - særligt uge 29 og 30 - er tæt på udsolgt.

Inden du dog, i ren og skær panik, booker et sommerhus, som nødvendigvis ikke lige passer på jeres kriterier, udelukkende på den baggrund, at det faktisk var ledigt, så skal du lige tage dig 5 minutter og læse med her, så guider vi dig igennem dit bookingforløb!

Pixabay.com

Hav dine kriterier klar!

Hvis du bare leder efter et sommerhus uden reelt at have nogle specifikke krav eller ønsker til dit hus, så kan det godt være usandsynligt uoverskueligt. Særligt hvis du kigger på Cofmans hjemmeside, hvor vi alene i Danmark har mere end 28.000 feriehuse.

Af denne årsag er det godt, hvis du har nogle kriterier klar, som kan barbere dette høje antal lidt ned!

Den første, der selvfølgelig lige dukker op i bevidstheden, er: hvornår skal I afsted?

Det er selvfølgelig vigtigt at have nogle datoer parat, så I allerede nu kan sortere de huse fra, som er booket af andre glade gæster.

Når du så sidder med opgaven om at finde et sommerhus til en bestemt periode, så er det også godt lige at have for øje, at de fleste sommerhuses bookingperioder går fra lørdag til lørdag.Det vil sige, at hvis I skal på ferie i uge 30, så er det faktisk datoen fra lørdag i uge 29, der skal vælges som ankomstdag!

Så har I måske nogle områder, der kunne være særligt interessant for jer at holde ferie i. Skal det være altid populære Skagen, vidunderlige Bornholm eller måske rolige Blokhus? Hvis det ikke skal være så specifikt, så kan du lige få et lille trick med på vejen her. Vores kort på hjemmesiden er interaktivt. Det betyder, at du kan trække i det, zoome ind og ud og på denne måde screene nogle større eller mindre områder til din næste sommerhusferie!

Derfra er der et væld af muligheder for skræddersy din kommende feriebolig! Skal det være tæt på vand, tæt på byliv eller hvad med tæt på en golfbane?

Alle disse kriterier er selvfølgelig noget du kan vælge hos Cofman.

Hvis du så alligevel har svært ved at finde det helt rigtige - måske er der for mange at vælge imellem, eller måske står du i modsatte problem, - så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at henvende dig til os på vores chatsystem, du finder på vores hjemmeside, hvor vores søde og kompetente personale klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du skulle brænde inde med!

Pixabay.com

Huset er fundet - hvad nu?

Nu har du fundet feriehuset, du gerne vil på ferie i. Du inviterer familien med, perioden er fundet, og I bor lige præcis imellem en dejlig strand og en spændende by. Hvad nu, hvad skal der så ske herfra?

Der kan være mange spørgsmål ,der her trænger sig på - hvorhenne henter man sin nøgle, hvornår skal man betale, og hvor er huset egentlig helt præcist beliggende?

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at alle de dejlige sommerhuse, vi har på vores hjemmeside, stort set alle sammen er ejet af private boligejere. Det er selvfølgelig vores ypperste opgave at udleje deres ejendomme, men lige så vigtigt er det at beskytte deres ejendom. Derfor er det ikke altid, at der står en eksakt adresse på hjemmesiden, og slet ikke hvor nøglen kan findes.

Derfor bliver disse oplysninger først tilgængelige, når sommerhuset er booket. Efter en booking er udført, vil du modtage et lejebevis og dertil alle oplysninger, du skal bruge. Adressen, nøgleafhentning og så videre kommer med dette.

Nu er næsten alt det praktiske på plads - der er bare lige det med betalinger og omkostninger.

Først og fremmest kan der selvfølgelig være nogle spørgsmål om, hvad der egentlig skal betales for. Skal man betale for el, vand og varme? Skal man betale for en rengøring efter endt ophold, eller skal man selv gøre rent, og hvis jeg nu skal bruge en barneseng, koster det så ekstra eller hvordan?

Vi forsøger altid at gøre din booking så overskuelig og nemt som muligt. Nogle gange skal man tilkøbe en slutrengøring, andre gange er det inkluderet i prisen. Vi har netop tilføjet en mulighed for at søge udelukkende på de feriehuse, hvor rengøring er en del af de samlede omkostninger.

På hvert enkelt hus på hjemmesiden er der ligeledes en fane, hvor du finder lejebetingelserne for det hus, du finder interessant. Der kan du se, om hvorvidt vand og varme er inkluderet i prisen på huset, eller om dette opgøres efter endt ophold - en slutopgørelse her vil ligeledes indeholde det forbrug af el, I har brugt under jeres ophold.

På dette lejebevis - og på selve bookingsiden - står der ligeledes, hvilke andre tilkøb der er mulige. Skal I have en barneseng eller barnestol, så kan dette ofte købes ved siden af, og hvis I ønsker at have jeres hund med, kan det tilkøbes ved feriehuse, der tillader husdyr - og oftest koster det ikke ekstra.

Pixabay.com

Nu er alt bestilt og betalt - men hvad hvis vi oplever problemer under ophold?

Nogle ferie kører desværre ikke altid på skinner. Som man også kender det fra sit eget hjem, kan der nogle gange opstå nogle huslige problemer, som kan skabe nogle irritationer for det, der ellers skulle være en uge med ren afslapning.

Hvis der imod al forventning skulle opstå nogle defekter, hvilket eksempelvis kan være opvaskemaskinen går i udu, eller internettet ikke lige dur, hvad gør man så? Først og fremmest skal det selvfølgelig nævnes, at det er yderst sjældent, at der opstår nævnte defekter, - men hvis nu uheldet alligevel skulle være ude, så frygt ej. Vi har over hele landet en masse søde og kompetente kollegaer siddende på lokalkontorer. I lejebeviset finder du ligeledes et telefonnummer til disse lokalkontorer, så hvis nu uheldet skulle være ude, er der hjælp at hente. Er der nogle andre spørgsmål, eller er nummeret blevet forlagt, kan du selvfølgelig altid ringe ind til vores hovednummer her hos Cofman, som du finder på hjemmesiden eller skrive en mail eller en chatbesked, så vil vores personale gøre alt for, at din ferie bliver reddet, og at opholdet går så gnidningsfrit som muligt!

Til sidst er der kun at nævne, at vi hos Cofman altid vil gøre alt for, at jeres ophold bliver en fornøjelse.

Hvis du, som nævnt, har andre spørgsmål, som du ikke lige har fået svar på, er du mere end velkommen til at ringe og spørge løs. Vi ønsker dig og dine gæster et fantastisk ophold og en rigtig god ferie!