Ferie ved Vesterhavet!

Rikke L. |
Pixabay.com

Ønsker man at tage på ferie tæt på vandet, er det Vesterhavet, man skal tage til. Ved dette brusende hav kan man opleve nogle af Danmarks bedste badestrande og nogle af de hyggeligste havne- og badebyer. Der er aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne ved Vesterhavet.

Cold Hawaii

Hvis man elsker vandet og surfe, men budgettet ikke helt rækker til en tur til Hawaii - så skal man tage til den lille by Klitmøller, der ligger langs Vesterhavet mellem Agger og Hanstholm. Dette er Nordens Hawaii og deraf navnet Cold Hawaii. Cold Hawaii er et paradis for surfere, og hvert år bliver der afholdt et hav af surfkonkurrencer.

Selvom man måske ikke får sig vovet ud på et surfbræt, er der stadig masser af aktiviteter langs Vesterhavet og i Klitmøller. Der er bl.a. mulighed for at tage ud og se kunst og kultur, da der er mange museer i Thy området. Har man lyst til at opleve noget dansk kultur og historie, så har Museum Thy et fantastisk udvalg. Her er alt fra bunkermuseum i Hanstholm til Fiskerhuset i Agger.

Her finder I vores feriehuse i Klitmøller.

Pixabay.com

Danmarks bedste strande

Er det en badeferie man ønsker, byder Vesterhavet på nogle helt fantastiske strande. Her er plads til lange gåture langs vandkanten, solbadning på de brede sandstrande eller en god svømmetur i det forfriskende hav.

Ønsker man at kombinere sin badeferie med et godt byliv, så skal man tage til nogle af Danmarks mest populære badebyer. I den nordlige del af Danmark kan Skagen, Løkken og Blokhus anbefales til at holde ferie i. Vil man mere syd på, kan Søndervig, Blåvand og Henne være nogle fantastiske bud. Der er et hav af forskellige aktiviteter i disse badebyer - her er fest, farver og højt humør. Her finder I vores feriehuse i Skagen, Løkken og Blokhus.

Er man mere interesseret i den mere sydlige del af Danmark, så finder i vores feriehuse i Søndervig, Blåvand og Henne her.

Pixabay.com

Naturen ved Vesterhavet

Vadehavet:

Ikke nok med at vandet er helt fantastisk, så byder kysten på en meget smuk og utrolig natur. Ved Vesterhavet finder man fænomenet tidevand. To gange dagligt blotlægger og oversvømmer tidevandet havbunden. Ved ebbe er der rig mulighed for at høste skaldyr og ormegravning til fiskeri. Læs mere om Vadehavet her.

Ønsker I at opleve Vadehavet, så finder I vores feriehuse ved Vadehavet her.

Nationalpark Thy:

Tag et smut i Danmarks største naturpark, Nationalpark Thy. Nationalparken strækker sig over et stort areal, som starter helt ude ved Vesterhavet og forsætter ind over klitterne, klithederne, søerne, de åbne landskaber samt de store skovområder. I Nationalpark Thy får man en helt enestående naturoplevelse. Vil I læse mere om, hvad Nationalpark Thy kan tilbyde, så se her.

Kunne I godt tænke jer at komme helt tæt på naturen i Thy, så finder I vores feriehuse her.

Naturpark Vesterhavet:

Lad dig blive betaget af naturen, landskabet og vandet her i Naturpark Vesterhavet. Naturpark Vesterhavet strækker sig langs kystlinjen mellem Blåvandshuk Fyr og Nymindegab. Her finder I vores huse i dette område.

I kalenderen her kan I finde alle de kommende arrangementer i Naturpark Vesterhavet.