Tour de France i Danmark

Nadia C. |
Pixabay.com

Tour de France kommer endelig til Danmark! Det bliver én af de største sportsbegivenheder på dansk jord nogensinde, og vi ønsker alle at deltage i festen. Flere hoteller har allerede fyldt værelserne - men hvad med at leje et feriehus i stedet? Hos Cofman har vi feriehuse i nærheden af hver af de tre Tour de France-starter i Danmark - og selvfølgelig også i nærheden af hver afslutning af de tre etaper.

At være ude i god tid

Det er februar, året er 2019, og det er netop blevet offentliggjort, at Danmark skal være værtsland for tre etaper af Tour de France. For mange er år 2021 et sted ude i fremtiden, som vi endnu ikke har tænkt meget over - særligt ikke, hvor sommerferien om to år skal afholdes. Men en storslået nyhed om, at verdens største cykelløb starter ud på dansk grund, har fået både danske og udenlandske cykelentusiaster ud af starthullerne, så de fleste hotelværelser i områderne allerede nu er reserveret til de gyldne datoer, 2., 3. og 4. juli 2021.

At leje et feriehus i nærheden for at kunne følge den store begivenhed på tæt hold er den oplagte mulighed for at undgå de overbookede og dyrere hotelværelser, og sommerhusene ligger placeret i bedste afstand til cykelløbet. Uanset om I ønsker at opleve stemningen og starten af en etape, at se de verdenskendte cykelryttere kæmpe om den gule førertrøje undervejs på etapen, eller om I ønsker at være dér, hvor de alle kører i mål og jubler, er en feriebolig den oplagte løsning.

Pixabay.com

Grand Départ i København

Grand Départ, som den første etape i et Tour de France-løb kaldes, skal i 2021 køres som en 13 kilometers enkeltstart i København. Den danske hovedstad har en upåklageligt velfungerende infrastruktur, hvor tog og bus vil give mulighed for at komme til cykelruten. Dette giver mulighed for at leje et sommerhus i Nordsjælland, mens et feriehus på den sydlige del af Sjælland ligeledes vil være en oplagt mulighed.

Pixabay.com

Anden etape - fra Sjælland til Fyn

Tourens anden etape skal startes i Roskilde, hvor den store Roskilde Festival vil være i fuld gang med den store festivalafslutning. Hvis startskuddet af anden etape skal opleves, vil vi anbefale at leje et feriehus i nærheden af Roskilde eller i det hele taget i Nordsjælland. Cykelrytterne vil køre fra festivalbyen over Storebæltsbroen og slutte i Nyborg på Fyn, hvor vi hos Cofman også har mange sommerhuse. Et ophold på Fyn vil ligeledes give mulighed for at besøge Restaurant Under Lindetræet, som både serverer en fabelagtig brunch, en frokosttallerken med danske specialiteter eller en eventyrlig oplevelse af et aftensmåltid.

Pixabay.com

Den sidste etape på dansk jord

Den tredje og sidste etape af Tour de France på dansk jord i 2021 starter i Vejle, hvor feriehuse i Midtøstjylland vil være inden for rækkevidde - både hvis man selv er i bil, om man ønsker at tage enten tog eller bus, eller om inspirationen fra cykelløbet er så stor, at man vil udfordre sig selv med en dejlig cykeltur i det flade, danske landskab. Etapen vil strække sig 170 kilometer sydpå, hvor cykelrytterne vil køre gennem Sydøstjylland og slutte i Sønderborg. På denne strækning har vi hos Cofman mange sommerhuse, som vil være i nærheden af cykelruten. Oplev etapestarten i Vejle og nyd efterfølgende en flot og farverig frokost i hjertet af Vejle, hvor det populære spisested, Onkel A, har hjemme.

Hvis I ønsker at opleve en enkelt etape af det danske Tour de France eller dem alle tre, står vi hos Cofman klar til at hjælpe jer med at reservere et sommerhus til den store sportsbegivenhed. Vi har feriehuse i alle størrelser, hvilket betyder, at uanset om I er 2, 8, 12 eller 20 personer, om I ønsker gåafstand til havet eller et luksus sommerhus med spa, sauna og pool, har vi den perfekte løsning til jer.