Den danske sommer overrasker igen

Elias |
Pixabay.com

Sommeren 2018 afstedkom utallige varmerekorder, og det kunne virkelig ses på antallet af lejemål for sommerhuse Danmark over. Da foråret begyndte, og de første varme himmelstrøg virkelig satte ind landet over, ledte den ene dansker efter den anden panisk efter ledige sommerhuse, hvor rekordåret kunne nydes!

Den panik har et utal af danskere ville undgå til denne sommer, og derfor har mange valgt at være ude i god tid i år. Netop af denne årsag svandt antallet af ledige feriehuse hurtigt ind, hvorfor udvalget i den absolutte højsæson var begrænset, da sommerferiens sidste planlægning over middagsbordet i de danske hjem fandt sted. Men det er ikke kun danskerne, der har fået øjnene op for, hvilken udsøgt fornøjelse det er at holde ferie i Danmark, når vejret virkelig spiller. Vores kære, sydlige naboer i Tyskland fik også virkelig hurtigt gang i bestillingerne på sommerhuse, hvor særligt Jylland har interesse. Og særligt to uger i højsæsonen meldes næsten helt udsolgt!

Herunder kan du se et udklip af vores kort over ledige huse sat i forhold til de mere end 28.000 sommerhuse, vi normalt udbyder.

Cofman.com - Uge 29
Cofman.com - Uge 30
Cofman.com

Som billederne viser, er udvalget af sommerhuse svundet ind til det minimale. Hos Cofman har vi størstedelen af alle de sommerhuse, som udlejes online i Danmark. Derfor er dette tæt på et fuldt overblik over, hvilke sommerhuse der stadig kan udlejes i uge 29 og 30! Netop på grund af den kanon høje efterspørgsel på feriehuse i det pragtfulde danske land, kan det kun anbefales, at sommerferien planlægges i god tid, hvis denne skal afholdes i et feriehus i Danmark. Hvis turen går sydpå eller til vores gode, skandinaviske venner, er vi hos Cofman - med vores sortiment på mere end 200.000 feriehuse fordelt over hele Europa - klar til at hjælpe jer, hvis jeres ferie skal holdes i de to absolut mest populære ferieuger.

Uge 31

Flere og flere glade sommerhusgæster - både danske såvel som tyske, norske og svenske - har valgt at rykke ferien til uge 31, hvor udvalget igen bliver en smule større. I skrivende stund - og vi skriver “ i skrivende stund,” fordi dette hurtig kan ændre sig - har vi hos Cofman omkring 900 ledige feriehuse i hele Danmark, hvoraf en tredjedel af sommerhusene endda er nedsat med rabat. Det betyder altså, at hvis ferien kan rykkes til uden for uge 29 og 30, er der både et større udvalg OG penge at spare!

Uge 32

For at se så tæt på et fyldt katalog som muligt, skal fokus rettes mod de sidste uger af sommerferien. Den sidste uge af sommerferien, uge 32, er den periode, hvor vi ligeledes stadig har mange ferieboliger, som kun venter på dig som gæst. Hvis I kan vente med at tage i sommerhus til den sidste uge af den længste skoleferie på året, så venter der jer en masse spændende oplevelser rundt omkring i landet! Særligt to steder i Danmark har vi stadig et rigt udvalg af sommerhuse.

Midtvestjylland er kendt for mange ting - Vesterhavet, Vadehavet og smukke Ringkøbing Fjord. I skrivende stund er der lige over 2.000 ledige huse i uge 32, som er beliggende på den vestjyske hede.

Den sidste uge af sommerferien er ligeledes den uge i sommeren, hvor der faktisk er gode muligheder for at udforske Hammershus, klatre i Vang Granitbrud eller nyde den verdenskendte Krølle Bølle-is. Du har nok gættet det. Solskinsøen, klippeøen Bornholm har stadig nogle ledige huse, hvor I med sikkerhed kan få en på opleveren!