Aktiviteter i Danmark for hele familien i januar

Dorte |
Pixabay.com

Efter al juleriet og nytårsfestlighederne kan man godt få brug for lidt frisk luft og nye oplevelser.

Januar er en måned, hvor vi igen kommer lidt ned i gear, og for de fleste betyder det, at man vil starte på en frisk. Hvorfor ikke starte året ud i selskab med familie og venner. Danmark har masser af spændende aktiviteter at byde på, selvom det stadig er mørkt og koldt.

Vi har i denne blog fundet nogle anderledes og spændende aktiviteter både indendørs og udendørs for både børn og voksne.

Find et feriehus tæt på alle de mange oplevelser i Danmark på vores hjemmeside.

Pixabay.com

Jylland

Særudstilling: Mændene på sygeplejeskolen, Dansk Sygeplejehistorisk Museum, Kolding

Har I fulgt med i TV Charlies tv-serie Sygeplejeskolen, er denne udstilling lige noget for jer. Få hele historien om de første mandlige sygeplejerske i Danmark, og besøg også resten af museet.

DR julekalenderen ”Theo & Den Magiske Talisman”, Museumscenter Karensminde, Billund Kommunes Museer, Grindsted

Se kulisser, lyd- og lyseffekter, kostumer og rekvisitter fra dette års julekalender på DR. Udstillingen er for hele familien, og museet byder også på skattejagt i Grindsted og en magisk tidsrejse.

På Djengis Khans Stepper - Mongoliets Nomader, Moesgaard Museum, Højbjerg

Kom helt tæt på den fascinerende historie om den mongolske khan, der var en helt for nomaderne. Se, hvordan folket har tilpasset sig og overlevet livet i stepperne, ørkenen og bjergområderne.

Pixabay.com

Fyn

Torvemarked i Bogense

Hver torsdag året rundt er der på Torvet i Bogense et dejligt marked, hvor du kan købe alverdens skønne sager. Det smukke torv er tilmed en af de mest velbevarede torvepladser i Danmark.

INTO THE UNKNOWN - EN REJSE GENNEM SCIENCE FICTION, Brandts, Odense

Er du interesseret i science fiction, er denne udstilling lige noget for dig! Gå på opdagelse i science fiction universet fra starten i slutningen af det 18. århundrede og til nutidens populærkultur.

Lej et sommerhus til ferien på Fyn.

Pixabay.com

Sjælland og øerne

Simon Spies – Helsingørdrengen, der fik vinger, Museerne Helsingør

Få hele historien og mere til på denne spændende udstilling om Danmarks vel nok mest kendte rejsekonge, der levede og åndede for at sælge og arrangere rejseoplevelser til det danske folk.

Historisk rundvisning på Dragsholm Slot

Tag med på en spændende rundvisning på slottet, hvor I kan høre om krige, nedbrændinger og spøgelser. Prøv også et ægte Michelin måltid på gourmet-restauranten, Slotkøkkenet.

Se vores huse i skønne i Nordsjælland.

Hold ferie i landlige omgivelser på Sydsjælland og øerne.

Pixabay.com