Aktiviteter i vinterferien

Dorte |
pixabay.com

Vinterferien er lige om hjørnet - og hvad kan man give sig til? Ferie sydpå, ferie med snegaranti, ferie i poolhus eller sjove aktiviteter derhjemme. Vi har samlet inspiration til din vinterferie i uge 7.

Vi har ferieboliger i stort set alle kroge af Danmark. Så book et hus, hvor du kan få en hyggelig vinterferie med familie og venner, og hvorfra I kan tage på eventyr. Se alle vores ledige huse i vinterferien på vores hjemmeside.

Ægte Siciliensk feriestemning i hus nr 1206733 på cofman.com

Sydhavsferie

Har man fået nok af det skandinaviske klima, kan man søge mod varmere himmelstrøg.

Vores mest populære destinationer med sol og varme i vinterferien er Italien, Kroatien og Spanien.

Se ferieboliger i vores vinterferie topdestination Italien.

Nordisk stemning ad libitum med vildmarksbad og svensk charme i hus nr 51454 på cofman.com

Skiferie

Er man til aktiv ferie, kulde og rigtig meget sne, er skiferien det perfekte valg. Rigtig mange danskere tager hvert år afsted til udlandet for at stå på ski, snowboard og meget andet. Danskernes yndlings- destinationer med snegaranti er Sverige, Norge og Østrig.

Se ferieboliger i vores vinterferie topdestination Sverige.

Pool, aktivitetsrum og plads til 14 personer ved Hostrup Strand i feriehus nr 35782 på cofman.com

Poolhus i Danmark

Et hyggeligt sommerhus med pool er også en god løsning, hvis man gerne vil blive i Danmark og blot nyde en rolig ferie med familie og venner. Hos Cofman har vi poolhuse for enhver smag. Mange af dem har også spa og sauna, så I rigtig kan blive forkælede i vinterkulden.

Se ferieboliger i Danmark.

pixabay.com

Tag en tur på skøjtebanen

I flere byer kan du indtil slutningen af februar være heldig at finde en åben skøjtebane, hvor I kan tilbringe et par hyggelige timer. Bagefter kan I gå en tur rundt i byen med en kop varm kakao.

pixabay.com

Kultur for hele familien

I vinterferien byder mange museer, teatre og attraktioner på særlige arrangementer for børn og voksne. Tag for eksempel på rundvisning på Dragsholm Slot, gå i teatret og se Junglebogen, gå på skattejagt i Køge, oplev julen i Den Gamle By i Aarhus, se fortidsminder på Moesgaard Museum ved Aarhus, se kunst på ARoS, se Kronborg Slot eller få en unik naturoplevelse på Stevns Klint.

pixabay.com

Bag en kage, eller lav hjemmelavet varm kakao

Leg tv-køkken eller bagedysten. De fleste børn og unge synes, det er både spændende og sjovt at være med i køkkenet. Find en nem opskrift, og mål ingredienser af, hvis du laver mad med mindre børn. Forbered alt, og få sværhedsgraden ned i øjenhøjde med barnet. Så er I klar til at gå i gang og hygge jer med et lækkert og smagfuldt fællesprojekt.

Disse kager fra DitteJulie er meget børnevenlige og nemme at lave. Se opskrifterne her.

Vinterferie er lig med hygge og hygge er lig med varm kakao. Hjemmelavet varm kakao er nem at lave og kan pyntes med alt fra flødeskum til krymmel og skumfiduser.

Mambeno har på deres hjemmeside en nem opskrift på varm kakao.

pixabay.com

Attraktioner for børn og voksne

Danmark er fyldt med timevis af underholdning for store og små. Nogle af de mest populære for børn og barnlige sjæle er Tivoli, Dyrehavsbakken, Legoland, Zoologisk Have, Den Blå Planet, Experimentarium, Rundetårn, Randers Regnskov - eller få en vild oplevelse i Ree Park Safari.

pixabay.com

Fastelavns forberedelser

Fastelavn er en hyggelig dansk tradition, hvor børn klæder sig fantasifuldt ud og går på rasletur i nabolaget.

Synes du og dit barn, at det er sjovt, er dette en oplagt mulighed for at lave et kostume selv – kun fantasien sætter grænser, og ofte har man det meste af kostumet hjemme i skuffer og skabe.

I kan også lave et fastelavnsris, som er et bundt birkegrene pyntet med udklippede figurer fx masker og katte, og strimler af farvet rispapir.

Få masser af gode ideer til fastelavnskostumer og andre kreative projekter, og køb alt, hvad du har brug for på Creative Companys hjemmeside.

pixabay.com