Huse til den store fest

Dorte |
Pixabay.com

Hos Cofman har vi ikke kun ferieboliger, der kan bruges til en dejlig sommerhustur i Danmark. Vi har også huse, hvor du kan invitere til den helt store fest eller sammenkomst – om det er til familieweekenden, lejrskolen, bryllupsfesten, den store runde fødselsdag eller den årlige tur med vennerne, har vi noget for alle.

Vi har her samlet de huse, der passer til alle større selskaber, så du nemt kan finde de perfekte rammer til den næste fest. Vi vil også give inspiration til seværdigheder og oplevelser i området omkring huset.

Pixabay.com

Brøns, 80 personer, Sydvestjylland, Hus nr 1417840

Det absolut største hus på vores hjemmeside med en stor spisestue, hvor der er mulighed for opdækning til 120 personer og et stort køkken. Huset er renoveret i 2017 og har internet (wifi), fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, sandkasse og en 3000 kvm stor naturgrund.

Se alle vores huse i Sydvestjylland.

Pixabay.com

Henne Strand, Axelgaard, 50 personer, Midtvestjylland, Hus nr 1195463

Huset har alt, hvad man kunne ønske sig til en hyggelig sammenkomst: 200 kvm stort poolområde med fitnessrum, vippe, trampolin, spa og en underjordisk poolbar. I aktivitetsrummet kan I dyste mod hinanden i pool, bordfodbold, dart og X-box spillemaskine. Eller udforsk den 6 ha store skov.

Se flere ferieboliger i Midtvestjylland.

Sønderjylland er lig med et særegent lokalsprog, storindkøb ved den tyske grænse og selvfølgelig Sønderjysk Kaffebord.

Besøg historiske Gram Slot, hvor der en gang om måneden inviteres på overdådigt kaffebord. Husk at sikre dig billet til kagebuffeten. Der er også rundvisning på slottet næsten hver lørdag – se datoer på Gram Slots hjemmeside.

Efter kaffebordet kan I tage ud til vestkysten og opleve Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Er du ved Vadehavet, kan det forunderlige fænomen Sort Sol opleves hvert forår og efterår, som opstår når stærene samler sig i en stor sky på himlen for at gøre klar til at flyve nordpå eller sydpå.

Langs hele Jyllands vestkyst er der rig mulighed for at udfordre dig selv og dine gæster med en omgang windsurfing. Hos West Wind Cold Water Surfing kan du prøve kræfter med windsurf, kitesurf, stand up paddle og surfing kurser for alle.

WOW-Park ved Skjern har aktiviteter for hele familien; klatring, labyrint, troldehule og klappe-geder.

I kan også hygge jer med at lave popcorn og snobrød over bål. Kan købes i parkens cafe.

Pixabay.com

Skåstrup Strand, Fyn, 30 personer, Hus-nr. 1396208

Dette dejlige luksussummerhus har pool med modstrømsanlæg, sauna, spa og ligger tæt på Skåstrup Strand, som er tildelt det Blå Flag. Huset har et aktivitetsrum, hvor der garanti findes underholdning for enhver smag. I opholdsrummet findes en projekter, så der er lagt op til hygge i dette hus.

Se vores udvalg af huse på Fyn.

Fyn er den dejlig ø lige midt i smørhullet af Danmark, som har givet os både Rynkeby og Odense Marcipan. Øen har også masser af spændende ting at byde på for både børn og voksne.

I kan for eksempel tage en tur i Odense Zoo, som er kåret til Europas bedste zoo i 2013 og 2015. Her kan I nemlig komme helt tæt på dyrene og føle, at I er eksotiske steder i verden, hvor dyrene hører hjemme.

Tag den hyggelige tur på Odense Å med Odense Aafart, som sejler fra Munke Mose og til Odense Zoo.

Pixabay.com

Marielyst, Falster, 32 personer, Hus-nr. 304572

Dette luksushus har et poolområde med en stor pool, børnepool, spa med undervandsmassage og sauna. Husets køkken er indrettet til madlavning til den store fest og ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen. I kan underholde jer med billardbord og en udendørs privat minigolfbane.

Se flere ledige huse på Sydsjælland.

Hvad enten det er en familiesammenkomst eller venner, der samles, er der masser af sjove ting at tage sig til på Falster og naboøen Lolland. På Falster kan børn og barnlige sjæle more sig i Marielyst Gokart & Paintball Center. Er I mere til noget med dyr og store oplevelser er Knuthenborg Safaripark altid et sikkert hit!

Pixabay.com