De bedste restauranter i Skagen!

Camilla K. |
Kilde: Pixabay.com

Har I fået lyst til at tage nordpå og besøge Skagen på jeres sommerhustur, vil I ikke blive skuffede. I kan opleve det betagende landskab i Skagen, men i Skagen tilbydes der også et væld af kulinariske lækkerier. Selvom I i sommerhuset har mulighed for at hygge derhjemme og selv lave mad, skal der også være plads til forkælelse. Og en perfekt måde at forkæle sig selv og sin familie er da at tage ud og spise noget lækkert mad! I de følgende afsnit kan I se vores bedste tips til, hvor I kan spise den bedste fisk, drikke den bedst kaffe - og øl - og nyde et stykke lækkert kage om eftermiddagen.

Cafe Knuth

Et af de mest populære steder i Skagen er Cafe Knuth. Her er ikke kun kaffe og kage, men også friske fiskeretter, burgere og sommersalater. Alt dette kan nydes i en moderne restaurant, hvor enhver gæst er velkommen. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at restauranten kun er åben på fredage, lørdage og søndage.

Kilde: Pixabay.com

Skagen Bryghus’ Restaurant

At nyde en kold øl er altid lækkert - specielt om sommeren! Hos Skagens mest populære bryggeri kaldet Skagen Bryghus' Restaurant, kan du nyde en masse forskellige slags øl. Til de friske øl serveres en masse lækker mad. Her kan I bestille alt fra frisk fisk til gode kødretter. Selv for vegetarer er der et udvalg, så ingen behøver at gå sultne hjem.

Jakobs Café & Bar

Uanset om det er brunch, afslappet frokost eller elegant middag - i Jakobs Café & Bar finder alle noget til at tilfredsstille deres sult. Når solen er gået ned, kan I ofte finde livekoncerter på baren og hele familien kan få svinget hofterne! Derudover kan I nyde en kaffe og eller nogle lækre cocktails når som helst på dagen.

Kilde: Pixabay.com

Cafe & Restaurant Kokkenes

Er du ekstra sulten? Så er Kokkenes det rigtige for dig! Den prisvindende restaurant er kendt for sine store og generøse portioner. Cafeen ligger i centrum af Skagen og er perfekt til et stop efter en gåtur til Danmarks nordligste punkt, Grenen. Foruden bøf, traditionel dansk mad og skaldyr serveres også vegetariske retter.

Skagen Fiskerestaurant

Hvis I leder efter en traditionel, dansk fiskerestaurant og I er vilde med fisk, er Skagen Fiskerestaurant det helt rette sted for jer. Foruden et stort udvalg af fisk og skaldyr imponerer restauranten med sin beliggenhed på havnen og dens atmosfære.

Planlægger du stadig din ferie? Hos Cofman finder du de smukkeste sommerhuse med garanteret bedste pris.