De 5 bedste tips til din feriehussøgning på mobil

Camilla |
Kilde: Cofman.com

Er du en af dem, der bruger din mobil til at søge efter feriehus? Så kommer der her Cofmans bedste tips til, nemt at søge efter din feriebolig på Cofman.com.

Tip 1: Søge efter husnummer

Cofmans første – og måske bedste tip er, at søge efter husnummeret på det hus, du har haft kig på. Har en fra din familie måske lige fortalt dig, at du skal se hus nummer 104208 kan du nemt på Cofman.com på forsiden. Hvis du scroller en smule ned, kommer dette felt frem og du kan indtaste husnummeret.

Det er derfor også et god tip altid at have husnummeret klar, hvis du har spørgsmål og ringer eller skriver ind til Cofman, da det er dette nummer, vi normalt kan finde husene på.

Kilde: Cofman.com

Tip 2: Huse med rabat

På Cofmans forside på mobilen kan du, hvis du scroller ned fra søgekriterierne og intet har søgt på endnu, se nogle af de mange huse med rabat.

Kilde: Cofman.com

Tip 3: Feltet med særlige ønsker

Mange af vores kunder kender ikke til vores felt kaldet ”Særlige ønsker”. Særlige ønsker er nemlig en god måde hvorpå du kan lave en mere specifik søgning.

Feltet med særlige ønsker kommer frem, hvis du retter dine søgekriterier efter du først har lavet en søgning på periode og antal personer og er som på computeren nede i bunden af alle kriterierne.

Her kan du for eksempel skrive, at feriehuset skal være handikapvenligt eller at der skal være adgang til badeland for børnene.

Den søger her på, hvad der står i beskrivelsen af husene og sørger for, at du får lige præcis de huse frem, der passer til dine særlige ønsker. Feltet finder du i bunden af menuen, under faciliteter.

Kilde: Cofman.com

Tip 4: Sortering i din søgning

Som der ses på ovenstående billede er der også en funktion på Cofmans hjemmeside på mobilen, hvor det er muligt at sortere i de viste huse. Efter du har søgt efter periode og antal personer, kommer denne funktion frem lige efter og står under ”ret søgekriterier”.

Herunder kan du bl.a. sortere, så de billigste huse, de nyeste huse eller de bedst anmeldte huse kommer frem som de øverste på siden, så du ikke skal kigge en masse huse igennem, for at finde det hus du ønsker.

Kilde: Cofman.com

Tip 5: Huskeliste

Cofman.com findes der en funktion kaldet ”huskelisten”. Her har du mulighed for at gemme de huse du har haft kig på til senere, hvis du finder ud af du gerne vil booke dem eller blot hvis du ønsker at vise dem til nogen i familien eller vennerne.

Finder du et hus, som du godt kan lide, trykker du på det grå hjerte, der ses i højre side af ovenstående billede. Du kan altid se din huskeliste ved at trykke øverst oppe på siden, hvor der ligeledes ses et hjerte hvor du kan klikke og se de huse, du har sat på huskelisten.

Cofman.com