Sommerhus i smukke Italien

Emma J. |
Kilde: Pixabay.com

Kendt for at være en af de smukkeste destinationer i Europa, er Italien det perfekte sted at tilbringe lidt tid i et skønt sommerhus her i november måned. Så hvad end du er ude på at tilbringe en sommerhusferie med henblik på mad, kultur eller betagende natur, har Italien altid noget at byde på til hver enkelt smag.

November måned i Italien er det perfekte tidspunkt at nyde stilheden og livets glæder i dit helt eget tempo, da turismen ikke længere bugner på dette tidspunkt. Udover den større ro der er at finde i landet på dette tidspunkt, er priserne faktisk også betydeligt lavere, så muligheden for at skaffe nogle gode deals på mad og shopping er bestemt større.

Italiensk mad på ferien

Det er ingen hemmelighed at Italien er kendt for sin ekstravagante madkultur.

I November måned er Nord- og Centralitalien kendt for at afholde events med henblik på mad og vin, og dette er helt klart noget man burde drage nytte af for virkelig at opleve italiensk cuisine på den helt rigtige måde. Selvfølgelig er lækre pastaretter noget man altid sætter i forbindelse med Italien, men i Norditalien er de, udover også selvfølgelig at lave traditionel, italiensk mad, kendte for deres risotto, da den stammer herfra. Book et sommerhus i Norditalien og gør dig bekendt med en ægte, italiensk risotto, og det vil være en oplevelse du sent vil glemme.

Kilde: Pixabay.com

De skønneste steder

Hvert eneste sted i Italien har selvfølgelig sin unikhed og charme, men der er alligevel nogle steder der bare er et must at besøge ifølge Cofman Team.

Cinque Terre er helt klart et sted enhver vil nyde. Omgivet af bjerge og havet er Cinque Terre et syn for Guder, og der er mulighed for at bo i sommerhus lige ved siden af i byen Levanto. Interessant ved Levanto er også, at H.C. Andersen opholdt sig her i en periode, og bugten er derfor blevet opkaldt efter forfatteren, og har nu navnet “Eventyrbugten”. Cinque Terre er også listet på UNESCO’s verdensarvsliste og besøges hvert år af folk fra alle verdens kroge, udelukkende baseret på dens skønhed. I Cinque Terre kan du også dyrke kærligheden og gå på smukke stier fx. den famøse Via dell’Amore (Kærlighedsstien).

Kilde: Pixabay.com

Sicilien er et andet bud på hvor sommerhusferien kan gå hen. I byen Marsala siges det af de lokale, at man virkelig får den ægte sicilianske oplevelse med den gamle bymidtes labyrintiske gader, og den gode mad og vin, da Marsala som bekendt jo også er navnet på Siciliens mest kendte vin. Selvom man hjemme i Danmark allerede har fundet vintertøjet frem, er der i november måned i Marsala stadig rig mulighed for at slikke lidt af årets sidste solstråler på de dejlige nærliggende badestrande, da temperaturen nede sydpå stadig rammer de omkring 20 grader.

Kilde: Pixabay.com

Italien vil give dig oplevelser du aldrig glemmer, så find og book et sommerhus allerede nu at tilbringe lidt tid i her i november måned, og du vil takke dig selv resten af livet.