Ferie med hunden

Elias |
Pixabay.com

Alle elsker at holde ferie - også vores pelsede familiemedlemmer! Men det hyppige spørgsmål, der vender tilbage ferie efter ferie er: hvad gør vi med hunden? Det er et dilemma, de fleste familier med hunde står i, når ferien skal afholdes. Vi hos Cofman synes, at det er en fantastisk idé at tage sin hund med på ferie, da HELE familien skal samles! Og dette gælder uanset, om det er en miniferie med hund eller en længere ferie!

Pixabay.com

Hos Cofman kan du tage din hund med i næsten halvdelen af vores mange sommerhuse i Danmark, så I kan have kvalitetstid med hele familien! Om I ønsker at nyde ferien med lange gåture langs stranden i et feriehus med max. 300 meter til vandet, i et feriehus beliggende i skøn natur, eller I ønsker en afslappende ferie i et sommerhus med spa og sauna, er der rig mulighed for at tage jeres bedste, pelsede ven med. Vi hos Cofman vil også hellere end gerne være behjælpelige med at finde feriehuse, hvor grunden er indhegnet. Så kan hele familien nyde den friske luft og slappe af, uden at nogen af jer skal bekymre sig om, hvor jeres hund er, eller nødvendigvis sætte ekstra tid af til at lufte hunden. Og så kan jeres hund også nyde ferien uden at være i snor!

Pixabay.com

Uanset om man holder sin ferie i nord, syd, øst eller vest, har det dejlige, danske land mange seværdigheder og spændende aktiviteter at byde på, hvor dit kæledyr også er velkommen! Hvis turen går til Syddanmark, kan I tage en tur i Madsbyparken, hvor jeres hund er velkommen, blot den er i snor, og I rydder op efter den. Hvis ferien skal holdes i Midtjylland, kan I besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor jeres hund er velkommen i gaderne, men den må ikke komme med ind i husene. Lad feriens destination være Nordjylland, hvor Aalborg Zoo eksempelvis er en fantastisk attraktion! Der er visse områder, hvor hunden ikke er velkommen, men det meste af den zoologiske have byder dit kæledyr velkommen, så længe det er i snor, og der udvises respekt for andre besøgende.

Pixabay.com

Mange hundeejere nyder at tage sin bedste ven med til hundetræning og konkurrencer - og her kan et par overnatninger med hund eller en miniferie blive en nødvendighed - og vi hos Cofman står altid klar til at hjælpe med at finde det perfekte hus til jer og jeres kæledyr, så alles behov bliver opfyldt! Danmarks Civile Hundeførerforening har eksempelvis både hundetræning og konkurrencer i alle af landets fire hjørner - så der er rig muligheder for at smutte afsted på en forlænget weekend med hunden og opleve DCHs aktiviteter, uanset om den står på hundetræning eller konkurrencer!