Forskellige måder at holde ferie på

MadsH |
(Kilde: pixabay.com)

Feriekan holdes på mange måder. Nogle ønsker at dase på stranden, mens andre foretrækker en aktiv ferie, hvor man kommer ud og oplever den skønne natur, som Danmark har at byde på. Denne uges blog er for jer, som ønsker at komme ud og oplevedet danske land.For jer, som er eventyrlystne.

Fem forslag til en aktiv ferie i Danmark

(kilde: pixabay.com)

Vandring

At vandre rundt i det danske sommerlandbliver stadig mere og mere populært. Udover at det er ganske gratis, så er det også en måde at koble HELT affra hverdagens stress og jag. På turen igennem det danske land er der rigelig tid til at samle sindetog bare nyde frihedenuden at skulle bekymre sig om hverdagsproblemer.

Vandring kan gøres på mange forskellige måder. Det kan være en dag i den omkringliggende natur, eller I kan pakke den store rygsækmed telt, soveposer osv. og begive jer ud på en længere tur. Det er en fantastisk måde at opleve dele af Danmark , som man ellers aldrig ville have stødt på ved en traditionel ferie.

Danmarker fyldt med gode ruter. Man kan vandre overalt i Danmark, fra Bornholms kyststi , som byder på meget skiftende landskaber med fantastisk udsigt, til Hærvejen, som strækker sig fra Padborg til Viborg op langs den jyske højderyg.

(Kilde: pixabay.com)

Mountainbike

Skal der derimod mere fart over feltet end tilfældet er ved en vandreferie, så er mountainbikeferiervirkelig i hastig vækst. Flere og flere familier investerer i mountainbikes, smider dem på taget af bilen og drager ud i det danske natur for at prøve kræftermed nogle af Danmarks mange mountainbikestier. Det er en fantastiskog anderledesmåde at være sammen med familie og venner på. Man får nogle helt fantastiske naturoplevelsersamtidig med, at man virkelig kommer hinanden ved.

Uanset hvor I ønsker at holde ferie, så er der er næsten altid en mountainbikerutei nærhedenaf jer. I det nordvestjyske har vi fx Svinkløv klitplantage . Længere sydpå har vi omkring Henne strand Blåbjerg klitplantage . Skal vi tættere på hovedstaden, har vi Hareskoven .

Læs mere om det om de bedste ruter samt gode råd til en mountainbikeferie her .

(Kilde: pixabay.com)

Kajak/kano

En anderledes måde at opleve det danske land er langs kysten. En kajak- eller kanoferie er en unik mådeat komme rundt i det danske land. Danmark er omringet af vand på alle sider, hvilket gør denne ferieform utrolig ligetil. Det er en fantastisk måde at være sammen på. Pak evt. jeres telte, soveposer osv., og gør stop for natten hvorend I er i landet. Det er en helt unik mådeat være sammen på som familie eller venner. Det er en mulighed for at koble helt fra og bare nyde naturenog hinandens selskab.

Det er en relativ billigferieform, da der findes utallige udlejningsforretninger, som stiller alle de nødvendige facilitetertil rådighed for jer. Så det er egentlig bare at pakke tasken og komme afsted. Det er helt sikkert en ferieform, som vinder popularitetrundt om i de danske stuer.

Skulle en af disse ferieformer være lige præcis det, som I leder efter, så husk, at Cofman har ferieboligen lige rundt om hjørnet, uanset hvor I er i landet .