Inspiration til feriedestinationer 2021

Dorte |
Sommerstening og havusigt ved Fjellerup på Djursland - Pixabay.com

Skal du nå at booke dit drømmehus til ferien, er det allerede nu en god ide at begynde at planlægge årets rejseoplevelser.

vores hjemmeside inder du mere end 200.000 ferieboliger i hele Europa, hvor du med garanti kan finde et hus, der passer netop til dine ferieønsker.

Vi har i denne blog samlet de mest populære destinationer og inspiration til din ferie i 2021.
God ferieplanlægning - og husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Blåvandshuk Fyr ved Blåvand - Pixabay.com

Populære destinationer i Danmark

Blåvand

Blåvand er et af vores mest populære destinationer - og med god grund. Med udsigt over det imponerende Vesterhav byder området også på smukke naturlandskaber og oplevelser for enhver. Tæt ved Blåvand finder man nemlig Blåvand Zoo, museet Tirpitz, Legoland, Blåvand Fyr, Varde Miniby, Ribe Domkirke og den årlige Sandskulpturfestival i Søndervig.

Bornholm

Fantastiske Bornholm er placeret smukt i Østersøen og er et meget populært rejsemål for dem, der gerne vil have en anderledes rejseoplevelse i Danmark. Øen byder både på fortidslevn, dybe kløfter og unik mad, der kun findes netop dér. Hammershus, rundkirkerne og Opalsøen er bestemt et besøg værd. Forkæl også dine smagsløg og sanser med en middag på Kadeau med smuk udsigt over Østersøen.

Skagen

Har man sagt Skagen, har man også sagt Grenen, hvor du kan få en naturoplevelse ud over det sædvanlige, da det er her Skagerrak og Kattegat mødes. Er du kunst- og kulturinteresseret et Skagen den perfekte by at besøge. Besøg Skagen Bamsemuseum, Ørnereservatet, Skagens Museum, Naturhistorisk Museum - Skagen Naturcenter, Skagen Grå Fyr - Center for trækfugle og Anchers Hus.

Har du mod på at opdage nye dele af fantastiske Danmark som ferieland, kan vi anbefale disse steder, som hvert år er blandt gæsternes absolut top destinationer:

  • Marielyst
  • Søndervig
  • Ebeltoft
  • Bork Havn
  • Blokhus

Hvor skal ferien gå hen i år? Se vores udvalg af huse i Danmark.

De ikoniske huse fra Bullerby-filmene ligger i Sevedstorp i Småland - Pixabay.com

De ikoniske huse fra Bullerby-filmene ligger i Sevedstorp i Småland - Pixabay.com

Populære destinationer i Europa

Sverige – Småland

Hvert år har mange af vores gæster en skøn ferie i nabolandet, Sverige, der byder på mange dejlige og spændende oplevelser. For eksempel kan du i Älmhult besøge IKEA museet, som har til huse i bygningerne, hvor verdens første IKEA butik så dagens lys i 1958. I Småland finder du også wild west parken High Chaparral i HILLERSTORP og Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby.

Tyskland

Tyskland er et yndet rejsemål for danskerne, og her er masser af spændende oplevelser i det store land syd for den danske grænse. Kør selv ferie til Tyskland er en oplagt mulighed for at opleve landet på nærmeste hold. De mest populære attraktioner er Miniatur Wunderland Hamburg, Europa-Park i Rust, Neuschwanstein Castle i Schwangau og Lake Constance ved Mainau Island and Monastic Island of Reichenau.

Italien – Gardasøen

Charmerende Italien - og ikke mindst den populære rejsedestination Gardasøen - er bestemt et besøg værd. Her er både plads til livsnyderne og dem, der gerne vil opleve en masse. Området omkring søen byder på aktiviteter for enhver smag: vandreruter, mountainbiking, windsurfing, paragliding, Gardaland, Parco Natura Viva, Sigurtà og Monte Baldo skal du have på to-do listen.

Der er selvfølgelig mange andre spændende lande at udforske, og vores gæster besøger hvert år disse destinationer, der også ligger højt på popularitetslisten:

  • Norge
  • Kroatien
  • Frankrig
  • Østrig
  • Spanien

Prøv noget nyt - se vores huse i Europa.

Cofman byder velkommen til spændende rejseeventyr i 2021!

Pixabay.com