Lækre spa sommerhuse og wellness destinationer

Rikke L. |
Pixabay.com

Her i kulden er det rart med lidt afslapning til krop og sjæl. Og vi har givet vores bedste bud på feriehuse med spa og sauna til dig, så du og familien kan få lidt selvforkælelse væk fra stress og jag.

Vi har samlet inspiration til nogle lækre spaoplevelser i Danmark.

Så book dit feriehus i dag, og lad afslapningen begynde. Du kan se vores ledige feriehuse på vores hjemmeside.

Cofman.com

Hus-nr. 31037

Nyd ferien i Blåvand i et af Danmarks flotteste sommerhuse nr. 31037 med udsigt ud over vandet. Tag hele familien med til et sommerhus, som egner sig både til voksne og børn. I huset er der et stort strandvandsspabad, swimmingpool og børneswimmingpool samt en sauna.

Se vores store udvalg af huse i Blåvand.

Cofman.com

Hus-nr. 55004

Tag familien med en tur til Vibæk Strand ved Ebeltoft. Der er plads til at hele familien kan boltre sig både udendørs og indendørs. Hus nr. 55004 har en swimmingpool med tilhørende vandrutsjebane og spabad, hvor man kan nyde en skøn undervandsmassage. Derudover er der også en lækker sauna og et stort aktivitetsrum, hvor man bl.a. kan udfordre familien til et slag bordfodbold.

Se ledige huse på Djursland.

Cofman.com

Hus-nr. 286253

Mellem klitterne ved Henne Strand finder du dette hyggelige poolhus nr. 286253, hvor der er udsigt og gåafstand til Vesterhavet. Der er spabad og sauna i huset, så man kan slappe af i krop og sjæl efter en dag i klitterne. Ved huset er der også aktiviteter til de mindste i form af sandkasse og gynger.

Se alle vores huse ved Henne Strand.

Pixabay.com

Water & Wellness Randers

Tag familien med en tur til Water & Wellness i Randers, så får I en unik vandoplevelse. Her finder du alt fra badeland til dampbad og massagebehandlinger. Der er aktiviteter for de mindste og til dem, der trænger til at slappe lidt af. I wellnessafdelingen finder du også loungecaféen, hvor du kan nyde nogle lækre forfriskninger under dit ophold.

Pixabay.com

Copenhagen Spa & Wellness

Inviter en du elsker med til Copenhagen Spa & Wellness, og få en fantastisk spaoplevelse. Et hav af forskellige massager - med alt fra chokolademassage til kropspeeling og afslapning i den boblende jacuzzi.

Pixabay.com

Dagna Spa & Wellness

Trænger du til at slappe af for en stund og mærke roen i dig? Så er Dagna Spa & Wellness på Frederiksberg et besøg værd. Dagna Spa & Wellness er en ny eksklusiv spa, hvor de har nogle lækre spafaciliteter og behandlinger for krop og sjæl. Prøv f.eks. mudderbadet, varmtvandsbassinerne og meget mere. De har kompetente behandlere som hjælper og sammensætter de bedste behandlinger til lige netop dig.