Danmarks mest populære feriebyer

Dorte |
Ferielandet Danmark er det skønneste sted - Pixabay.com

For mange danskere er ferieplanlægningen allerede godt i gang. Og endnu flere begynder så småt at tænke på, hvor ferien skal gå hen i år.

Med tanke på den dejlig lange og varme sommer sidste år er Danmark et oplagt land at holde ferien i. Vi hos Cofman synes altid, at Danmark er det skønneste ferieland til trods for til tider udfordrende vind og vejr. Få gode tips til ferie med børn i Danmark.

I dette indlæg har vi samlet inspiration til din ferie i Danmark 2021 baseret på vores gæsters yndlings-feriebyer.

Se alle vores feriehuse i Danmark på Cofman.com.

God ferieplanlægning!

Hold ferie i Blåvand i luksuriøse omgivelser og fantastisk udsigt i hus nr 1093583 - Cofman.com

Populære feriebyer i Danmark

Blåvand

Denne vestjyske perle er hvert eneste år et yderst populært feriemål for mange af vores gæster. Og her er også skønt med både hav, natur, by og fantastiske oplevelser i nærheden.

Følg linket, og se alle de skønne sommerhuse, der findes i Blåvand.

Bornholm

Solskinsøen over dem alle med flere solskinstimer end noget andet sted i Danmark. Øen byder på naturoplevelser og mad, som ikke findes andre steder i landet.

Se vores feriehuse på unikke Bornholm ved at klikke her.

Skagen

Den allernordligste del af Jylland har meget at byde på: 2 have der mødes, kunst i verdensklasse, et helt særligt lys, helt særlige huse. Og Skagen tiltrækker årligt mange tusinde turister fra hele verden.

Klik her og find sommerhuset til din næste ferie i Skagen.

Søndervig

Denne skønne by ved Vesterhavet har oplevelser og aktiviteter for enhver. Ud over stranden og havet er der en årlig Sandskulpturfestival, cykelture, segway, strandridning og meget andet.

Tag en tur i feriehus til Vesterhavet, og besøg Søndervig.

Marielyst

På Danmarks sydhavsøer findes den skønne ferieby, Marielyst. Udover nogle af landets bedste strande finder du her et væld af oplevelser lige fra safariparker til aktiviteter til vands og lands.

Se vores udvalg af sommerhuse i Marielyst ved at følge dette link.

Ebeltoft

Djursland har mange dejlige steder at byde på, og Ebeltoft er ingen undtagelse. Gå en tur i de brostensbelagte gader med bindingsværkshuse, opdag Mols Bjerge eller se Fregatten Jylland.

Se vores feriehuse i området ved charmerende Ebeltoft her.

Bork Havn

Bork Havn har noget for alle: dejlige strande og gode muligheder for at kaste sig ud i surfing og andre havaktiviteter. Besøg lystbåde-, fiske- og husbådhavnen, eller tag på eventyr på Vingehavnen.

Klik her og find et sommerhus nær Born Havn.

Blokhus

Et andet populært ferieområde i Nordjylland er Blokhus, som har nogle af Nordeuropas bedste badestrande og er placeret tæt på blandt andet Fårup Sommerland og Skulpturparken Blokhus.

Oplev Nordjylland - find sommerhuset til din næste ferie i Blokhus ved at følge dette link.

Vejers Strand

Det dejlige ferieområde nær Blåvand er særligt, da det er muligt at tage bilen med på stranden, og derfor er det helt perfekt til fx familier med små børn. Givskud Zoo og Esbjerg ligger ikke langt derfra.

Find sommerhuset til en skøn familieferie ved Vejers Strand ved at klikke her.

Lønstrup

Kunstens by Lønstrup er noget for sig. Lige fra den flotte udsigt ved Rubjerg Knude Fyr til ruinerne af Mårup Kirke. Oplev de vilde naturlandskaber fra hesteryg hos Saga Heste, eller tag i Nordsøen Oceanarium.

Se vores udvalg af dejlige feriehuse i Lønstrup via dette link.

Gå på opdagelse i de mange hyggelige, danske byer med brosten og bindingsværkshuse - Pixabay.com

Top 3 populære ferieområder i Danmark

Her kan du se de 3 mest populære områder i Danmark blandt vores gæster og få inspiration til, hvilken del af landet den næste ferie skal gå til.

Fælles for dem alle er, at der altid er store og små oplevelser for enhver - hvad enten man er til kunst og kultur, frisk luft på kinderne eller sjov for hele familien. Se vores huse i hele landet på cofman.com.

  • Nordsjælland
  • Djursland
  • Nordjylland
Hus 27351 i Klegod ved Søndervig er et af  populære poolhuse blandt vores gæster - Cofman.com

Poolhuse

Hvad enten du skal afsted med familien eller vennerne er en ferie i poolhus altid skønt! Om sommeren er det dejligt at kunne tage en forfriskende dukkert. Og når vinden blæser er det dejligt at kunne forkæle sig selv og få rørt kroppen. Mange af husene har også sauna og spa.

Se alle vores dejlige huse med pool på vores hjemmeside.

Den danske natur er altid dejlig at være ude i både for mennesker og dyr - Pixabay.com

Huse, hvor du må tage hund med

Det er altid dejligt at kunne have hunden med på ferie, og hos Cofman har vi et stort udvalg af huse, hvor det er tilladt at bringe et eller flere husdyr med.
Du kan se en oversigt over alle huse, hvor du må have din bedste ven med.