Mest populære legelande i Danmark for hele familien

Dorte |
Pixabay.com

Når vejret ikke er til strandture, leg og aktiviteter udenfor, kan man måske godt mangle ideer til, hvad man så skal bruge ferier og weekender på. Legelande skaber de perfekte rammer for en hyggestund, hvor man samtidig kan få rørt sig og brugt noget energi.

Vi har samlet nogle af de indendørs legelande, som findes rundt omkring i Danmark. De byder på mange timers sjov og aktiviteter for hele familien. Legelandene arrangerer også fødselsdage eller kan fungere som et anderledes indslag til den næste fest.

Pixabay.com

Baboon City, Herning, Midtjylland

Tag familien eller vennerne med til en dag fyldt med sjov i Baboon City. I legelandet er der masser af muligheder for at få udfordret kroppen og hjernen. Baboon City byder på 8 haller og et udendørsareal, hvor man kan slå sig løs med alle tænkelige aktiviteter. Kæmp mod dine venner i et Stjernetræf, hvor der dystes i elastikløb, mega bordfoldbold og rodeogris. Du kan bestille mad i legelandet, og ellers er du mere end velkommen til at tage en madkurv med hjemmefra.

Book din næste feriebolig nær Herning.

Bounceinc.dk

Bounceinc.dk

Bounce, København

Hvad enten du vil holde børnefødselsdag eller polterabend har Bounce de perfekte rammer til en sjov dag fyldt med tempo og aktiviteter. I denne trampolinpark kan selv den vildeste hoppetrang blive stillet. Prøv kræfter med Free Jump Area, Slam Dunk, High Performance, Big Bag, Dodgeball, X-Park, The Wall, Cliff Jump, Super Tramp og Freerun.

Er du ikke til hop? Du er velkommen i parkens café, hvor der er udsyn over trampolinerne.

Book din næste feriebolig nær København.

Pixabay.com

Bork Legeland, Hemmet, Vestjylland

Bork Legeland er 2.500 m2 fyldt med sjov for børn og barnlige sjæle. Legelandet har noget at byde på uanset alder og aktivitetsniveau: fodbold-pool, trampoliner, streethockey, hoppeborg, rodeotyr, cirkus. Spillemaskiner, sumodragter, udklædningshjørne og legeområder for de allermindste.

Vil du slippe for at smøre madpakker, kan du bestille bord eller købe mad i legelandets café.

Legelandet har også fødselsdagspakker, hvor der er sørget for mad og leg til børnefødselsdagen.

Book din næste feriebolig i Midtvestjylland.

Pixabay.com

Dinos Legeland, Fredericia, Sydjylland

Hold din næste fødselsdags- eller familiefest i en Dinohytte! Lyder det som en god ide? Det er lige det, du kan i Dinos Legeland. Legelandet har et gennemgående dinosaur-tema, hvilket gør det helt unikt. og der findes flere afdelinger rundt omkring i Danmark. Dinos Legeland byder på sjov og aktiviteter for hele familien, og man er mere end velkommen til at blive og lege hele dagen, når først entreen er betalt.

Book din næste feriebolig nær Fredericia.

Pixabay.com

Fun House, Frederikshavn, Nordjylland

Fun House har masser af sjov for alle aldersgrupper. Hop i boldhavet, prøv op til 14 meter høje rutsjebaner, gå på opdagelse i softplay-området, gå i barndom i arkadespilsområdet, lav seje stunts på trampolinerne, vind over dine venner på boldbanerne, eller se hvor god en skytte, du er med boldkanonerne. Trænger I til et lille hvil, har Fun House også en hyggelig café – du er selvfølgelig også velkommen til selv at medbringe mad.

Book din næste feriebolig nær Frederikshavn.

Pixabay.com
Pixabay.com

Dinos Legeland, Ishøj

Dinos Legeland i Ishøj er kåret til bedste legeland i 2017 og 2018 og er et af Nordeuropas største indendørs legelande. Legelandet har mange sjove aktiviteter bl.a. en klatrevulkan med 5 meter høj rutsjebane, en skydearena, 7 meter højt klatretårn, DougnutGlider, boldhav og en parkourbane.

Trænger du til et voksen-hvil har legelandet en forældrelounge, hvor du stadig kan holde øje med legelandet gennem store panoramavinduer. Det ikke er tilladt medbringe mad- og drikkevarer.

Book din næste feriebolig nær Ishøj.