Topdestinationer til din vinterferie

Andreas Christiansen |
pixarbay.com

Vinterferien er lige rundt om hjørnet, og derfor har vi hos Cofman samlet inspiration til din næste ferie, baseret på vores gæsters yndlings feriedestinationer både i Danmark og i udlandet.

Derudover er det snart Valentinsdag, så derfor vil vi i dette indlæg også komme med forslag til en romantisk miniferie, som du kan overraske den, du elsker, med.

Se alle vores feriehuse på cofman.com.

Sommerhuse i Danmark

Smuk panoramaudsigt over havet i hus nr. 1419167 ved Svallerup Strand - Cofman.com

Vil du væk fra den travle hverdag, kan du tilbringe din vinterferie i et af vores mange sommerhuse i Danmark. Her får du rig mulighed for at stresse af og nyde den smukke danske natur. I kan gå en tur langs stranden, tage en vinterdukkert og derefter hoppe ind i saunaen, som der er i huset. Hvis I ikke er til det kolde vand, så er der også spabad, som I kan slappe af i. Huset ligger få kilometer fra Kalundborg, hvor I kan tage ind og opleve den charmerende by ”Højbyen” eller bare gå end tur og nyde godt af de moderne shopping- og cafémuligheder. Du kan også tage hele familien ud og prøve Kragerup Go-Highs hele 6 kilometer lange klatrebane, hvor hele familien kan prøve kræfter med en af Danmarks største klatreparker. Her får I mulighed for både at se den flotte natur og få et godt adrenalinsus.

Se boliger fra vores vinterferie topdestination Danmark her.

Sommerhuse i Tyskland

Hyggelig tysk stemning i hus nr. 66347 som ligger i Kleinhettstedt - Cofman.com

Er man til flot natur og hyggeligt byliv, så finder du helt sikkert et hus, der tiltaler dig i Tyskland, som er en af danskernes fortrukne feriesteder i vinterferien. Huset her ligger i et roligt område med flot natur. Der er dog ikke langt ind til storbyen Erfurt, hvor der er rig mulighed for at opleve den flotte by. Her kan man bl.a. se Krämerbrucken eller det smukke Erfurt Katedral.

Se alle vores feriehuse i topdestinationen i Tyskland her.

Sommerhuse i Norge

Charmerende norsk feriehus med smuk udsigt i hus nr. 110917 som ligger Arnafjord - Cofman.com

Et hyggeligt norsk sommerhus med en fantastisk udsigt over de norske fjelde. Her kan man tilbringe en rolig og afslappende ferie og nyde godt af den smukke natur. Du har også muligheden for at stå på ski i området, der er nemlig sne i bjergene fra januar til maj og rig mulighed for at leje udstyr. Efter en lang dag på løjperne, kan du passende tage hjem og få varmen i husets sauna.

Find flere sommerhuse fra en af vores top destinationer Norge her.

Sommerhuse i Sverige

Hyggelig svensk stemning med smukke omgivelser i hus nr. 1186758 med beligenhed i Blekinge län - Cofman.com

Et hyggeligt svensk sommerhus, hvor du kan nyde din ferie med venner og familie. Hos Cofman har vi mange spændende sommerhuse med svensk charme i vinterferien, så uanset om du er til afslapning eller ferie med forskellige aktiviteter, er der helt sikkert noget for dig. Huset ligger i Blekinge len, hvor du bl.a. kan opleve det spændende marine Museum Karlskrona og tage ind og kigge på gamle skibe. Hvis børnene skal underholdes kan I tage ind og se Blekinge Exotiska Värld, som ligger lige i nærheden. Her kan du opleve alverdens eksotiske dyr.

Se flere ferieboliger i Sverige her.

Sommerhuse i Holland

Lækker havneudsigt i hus nr. 41813 med beligenhed i Workum - Cofman.com

I dette luksuriøst indrettede feriehus har du både mulighed for at nyde en smuk solnedgang fra husets terrasse og hoppe ind i varmen i et lækkert spabad. Huset ligger i Workum, som er et stort turistmål for både surfere og kitesurfere. Men det er også en by med mange besøgsværdige seværdigheder, bl.a. St. Gertrudskirken og Jopie Huisman Museum. Storbyen Heerenveen ligger også tæt på, hvor du kan tage ind og se S.C Heerenveen spille en fodboldkamp - eller besøge Museum Belvedere, der er kendt for deres smukke kunstværker.

Se alle vores feriehuse fra Holland her.

Romantisk miniferie

Hvis du vil forkæle din partner med et romantisk weekend smuttur i anledning af valentinsdag, ville en god mulighed være at booke hus nr. 1125699. Her kan I opleve Skagens hyggelige by og mange spændende atttraktioner på helt tæt hånd - huset ligger nemlig midt i centrum.

Tag din bedre halvdel i hånden og gå en tur ude på Grenen. Her kan I stå sammen og opleve Skagerrak og Kattegat, der mødes i skumsprøjt. Dette er en oplevelse, der kun bliver bedre, når du er sammen med den, du elsker.

En sjov aktivitet, der helt sikkert ville være hyggelig at opleve med din partner, kunne være en hesteridetur. Her kan I ride langs stranden, ude i skoven eller bare få en romantisk træktur. Langagergaard har mange forskellige variationer af ture for dig og din partner, hvor I kan nyde Skagens smukke natur og hinandens selskab.

En perfekt afslutning på jeres romantiske dag er en aften på en af Skagens mange lækre restauranter. Skagen er især kendt for deres fiskerestauranter, så derfor ville en klar anbefaling være at tage på en hyggelig fiskerestaurant, hvor I kan sidde i smukke omgivelser og nyde en lækker middag og et iskoldt glas hvidvin. Restaurant De 2 Have er altid et besøg værd.

Vi har fundet 3 bud på hyggelige huse, hvor 2 personer kan få en romantisk weekend.

Hus nr. 1125699 - Cofman.com

I denne hyggelige ferielejlighed bor du midt i det hele med masser af butikker, caféer, restauranter, gallerier, kunsthåndværkere og høj puls. En kort lille gåtur til Skagen Havn med lystbådehavnen og Bindesbøll Fiskepakhusene, Skagens Museum eller Kulturhus Kappelborg med livekoncerter, bibliotek og biograf.

Hus nr. 1311040 - Cofman.com

Havudsigt og mindre end 20 meter til strandkanten. Fantastisk og meget sjælden udlejningsejendom i Skagen, unik beliggenhed direkte ved havet i Skagenbydelen Vesterby, med udsigt til Klitgården Refugium, eller Kongevillaen, som den kaldes af mange.

Hus nr. 188632 - Cofman.com

Hyggelig, lille lejlighed beliggende i en tidligere købmandsgård midt i Skagen, tæt ved strand og havn. Fælles gårdhavemiljø med havemøbler. 2 sovepladser på sovesofa i stue.