Top destinationer til din sommerferie!

Rikke L. |
Pixabay.com

Nu nærmer tiden sig til, at man skal begynde at booke sin sommerferie, men hvor er det lige, man skal tage hen? Vi har givet vores bud på de bedste destinationer til din sommerferie. Uanset, om man vil være i Danmark eller gerne vil ud over landets grænser.

Her er vores bud på gode destinationer i Danmark.

Bornholm

Få en uforglemmelig ferie på oplevelsernes ø, nemlig solskinsøen Bornholm. Bornholm er kendt for sin ekstraordinære natur, f.eks. er det det eneste sted i Danmark, hvor vi har klipper. Og det er også på Bornholm, i byen Dueodde, at man finder den brede sandstrand med det fineste hvide sand. For de aktive er der også masser af muligheder. Der findes mange vandre- og cykelruter, som tager én med rundt om kysten, med flotte udsigter. Der er også et hav af spændende aktiviteter så som klatring, windsurfing og ziplining.

Her kan I se en masse om events for sommeren 2021, attraktioner, mad & drikke, shopping og meget mere.

Her ser I alle vores ledige sommerhuse på Bornholm.

Sjælland

Turen kan gå til Nordsjælland, som er kendt for sine åbne landskaber samt de vældige skove og store søer. Langs nordkysten finder I nogle af Sjællands smukkeste kyster og bedste badestrande. Nordsjælland byder også på nogle af Europas flotteste slotte, herunder Frederiksborg og Kronborg Slot.

Her finder I vores ledige sommerhuse i Nordsjælland.

Turen kan også gå til det frodige og grønne Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster. På Møn finder man de vældige kridtklinter med udsigt over Østersøen. Og her kan man klatre og lede efter fossiler. På Falsters østkyst finder man kilometervis af flotte strande. For dyreelskerne er Knuthenborg Safaripark en unik oplevelse, da man kommer helt tæt på alle de vilde dyr - en oplevelse for hele familien.

Kig her for at se vores ledige sommerhuse på Sydsjælland, Møn & Lolland-Falster.

Nordjylland

Nordjylland er noget for hele familien. Her er der spækket med naturattraktioner, så som Danmarks største vilde naturområde: Nationalpark Thy, det fantastiske Vesterhav og ikke mindst Danmarks nordligste punkt, Grenen, samt de skønne badestrande i Skagen. Ikke nok med alle naturattraktionerne. Der er der også et hav af attraktioner og forlystelser for hele familien. Man kan besøge Nordeuropas største akvarium i Nordsøen Oceanarium, se på vilde dyr i Aalborg Zoo eller tage på sjov i Fårup Sommerland. Her er fyldt med vilderutsjebaner, børnetivoli og Danmarks største og vådeste vandland.

Her ser I alle vores ledige sommerhuse i Nordjylland.

Fyn

Tag på ferie på Fyn, og oplev den idylliske atmosfære. Fyn har et stort udvalg af attraktioner. Man kan besøge slotte, museuer og dykke ned i H. C. Andersen og hans eventyrverden. Eller man kan opleve Fyn fra oven: Man kan begive sig ud i Bridge-walking eller tage på klatretur i Gorilla Park Svendborg. Er man dyreelsker, er Fyn helt klart stedet at tage hen. På Terrarium Vissenbjerg kan man komme helt tæt på padderne og krybdyrene. Man kan tage på en guidet bisonsafari hos Ditlevsdal Bison Farm. Se og lær om havets dyr på Fjord & Bælt, eller kom tæt på de vilde dyr i Odense Zoo.

Mulighederne er mange på Fyn. Her finder I vores ledige sommerhuse på Fyn.

Pixabay.com

Luksus sommerferie

Er man mere til, at det bare skal være lidt lækkert og luksus med en afslappende sommerferie med hele familien, så se vores huse med pool, spa og sauna. Det er et sikkert hit for hele familien. Her ser du alle vores sommerhuse med pool, spa og sauna for hele Danmark.

Pixabay.com

Her er vores bud på bedste destinationer i Europa.

Sverige

Sommerferien kan også gå til Københavns unikke baghave, nemlig Sverige. Sverige byder på et hav af store og små oplevelser for hele familien. Man kan gå shop-amok I storbyerne, man kan tage en slapper på stranden eller hoppe på et surfbræt. Sverige byder også på nogle vilde naturoplevelser. For selvom det er sommer, er der stadig mulighed for at tage på en skitur. Og så er det positive, at man ikke kommer til at fryse, men tværtimod skal man huske solcremen. Man kan også gå på opdagelse i skønne natur, uanset om det er vandring, fiskeri eller kajak- og kanotur i de mange søer.

Her finder I vores ledige sommerhuse i Sverige.

Italien

Man kan også søge ned mod varmen. Her vil Italien være det bedste bud på en sommerferie. Italien har alt: smukke landskaber, et fantastisk klima og en af verdens største samling af kunstskatte og renæssancearkitektur. Skal man shoppe mode, så er det også I Italien, man skal gøre dette. Derudover er Italien også kendt for deres mad og vin. Europas bedste og længste badestrande findes også i Italien langs den 8.000 km lange kystlinje. Der er en del gode rejsemål I Italien. Her kan nævnes Rom, Venedig, Sicilien, Comosøen og m.m.

Her kan I se alle vores ledige sommerhuse I Italien.

Tyskland

Tyskland er kendt for deres historiske seværdigheder, smukke landskaber, spændende og charmerende storbyer samt deres øl. Der er mange temaparker og forlystelsespark for hele familien. Hvis man er til badeland, så skal man prøve Europas største badeland Tropical Island. Hvis man er dyreelsker, så tag en tur til Wildpark Poing og gå imellem fritgående dyr. Tyskland har en masse at tilbyde. Her ser I vores ledige sommerhuse i Tyskland.

Der findes et hav af andre steder i Europa, som skal opleves. Rejseblokken har samlet deres bedste bud på, hvad de bedste rejsemål i Europa er.