Få TV i sommerhuset med streaming

Stinna B. |

Aldrig før har vi gjort brug af streaming, som det er tilfældet i dag. Streaming er storebror til det velkendte flow-TV og giver dig mulighed for at se TV, hvor du vil, og når du vil. I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvordan du kan få dine yndlingskanaler med i sommerhuset, hvis du vælger streaming af TV som din løsning.

Streaming er en teknologi, der gør det muligt at afspille TV, film og serier på din computer eller smartphone. Du kan finde al indholdet på den platform, du anvender, og på den måde tilgå indholdet, når det passer dig.

De forskellige muligheder for streaming af TV

At benytte sig af streaming af tv er den perfekte mulighed for at få TV-kanalerne med i sommerhus. I dag finder du mange forskellige udbydere af streaming. Heriblandt er de klassiske udbydere af TV-pakker, der ligeledes tilbyder dig mulighed for at streame dit indhold online. Du har også mulighed for at se alle DR’s programmer helt gratis på DRTV.

Hvis du gerne vil have endnu mere streamingindhold med i sommerhuset, kan du også købe abonnementer hos streamingtjenester, der tilbyder film og serier. De to mest populære tjenester herhjemme er Netflix og HBO. Begge tjenester tilbyder et væld af film og serier, som du kan streame lige så meget, du vil.

Sådan kommer du igang med at streame dine yndlings-TV-kanaler

Streaming af TV er nemt og hurtigt at sætte op. Det eneste, du skal sørge for at have styr på, er din respektive platform og en stabil internetforbindelse. Streaming af TV kræver nemlig ikke et kabel, men bliver derimod streamet over internettet. Med bredbånd i samtlige af Cofmans luksussommerhuse er du således hurtigt i gang med at streame dine yndlingsprogrammer på ferien.

Har du endnu ikke tegnet et TV-abonnement med adgang til streaming, kan du først og fremmest kontakte din nuværende udbyder og høre om dine muligheder. Alle abonnementer til streamingtjenester som TV2 Play, Netflix og HBO kan du købe direkte fra deres hjemmeside. Du skal blot angive det ønskede abonnement og oprette dig som bruger.

Når du ankommer til sommerhuset, skal du finde et netværk, som du kan logge på, eller benytte dig af telefonens netværk. Herefter har du fri adgang til streaming af TV og serier gennem din computer eller telefon.

Derfor streamer vi

Streaming er kommet for at blive. En undersøgelse fra DR har vist, at de programmer, der samler os foran fjernsynet, også er særdeles populære på streaming. Og netop muligheden for at se eller gense programmer, er en af grundene til, at streaming af TV, film og serier er blevet så populært herhjemme.

Der er god grund til, at vi er vilde med streaming. Det er nemt at komme i gang, og så er det fleksibelt for dig, der ønsker at kunne tage TV-kanalerne med dig i sommerhus eller ud på en rejse.