3 skønne feriedestinationer i Italien

Andreas C. |
Pixabay.com

Det er snart tid til at holde ferie, hvilket i mange danskeres tilfælde betyder rejser til udlandet. En af de helt store favoritdestinationer, når det gælder danskernes ferie er Italien. Derfor vil vi i dette blogindlæg komme med 3 forslag til skønne steder i Italien, som altid er fantastiske at besøge.

Du kan se alle vores feriehuse i Italien her.

Pixabay.com

Gardasøen

Et altid lækkert område at besøge er Gardasøen. Her kan man nyde den smukke natur i form af den 51,9 km lange Gardasøen. Den er omringet af flotte bjerge, som garanterer en helt fantastisk udsigt over søen. Gardasøen har gennem en lang årrække været favoritdestinationen for familier på bilferie, og det er ikke uden grund. Området er fyldt med smukke og hyggelige byer, som er spækket med italiensk charme. En af de byer, som helt sikkert er et besøg værd, er Malcesini. Udover at være en aldeles smuk by fyldt med lækre restauranter og hyggelig atmosfære, så er det også her, man kan opleve en af Gardasøens bedste udsigter. Byen ligger nemlig på foden af Monte Baldo, hvor man kan tage en kabellift op til og få et helt fantastisk overblik over søen.

Gardasøen er også en populær destination for kitesurfere, grundet god vind om morgenen ude på søen. Her tager mange ud tidligt på dagen og udnytter den kraftige morgenvind til at kitesurfe. Dette er en fantastisk oplevelse, da man udover at surfe på den kæmpestore sø også er omringet af en utrolig smuk kulisse i form af bjerglandskabet, der omringer søen. Et altid godt sted at kitesurfe er Lakegarda.

Hvis børnene skal underholdes under ferien ved Gardasøen, så er Gardaland altid et godt valg. Her kan man sagtens få dagen til at gå i både deres vandland og deres normale forlystelsespark.

Se alle vores feriehuse ved Gardasøen her.

Pixabay.com

Toscana

Tager man turen til Toscana, kan man opleve noget af de smukkeste landskaber, der findes i Italien. Kør igennem de bølgede bakker omringet af grøn og smuk natur, eller oplev nogle af områdets mange spændende og flotte attraktioner.

Befinder man sig i Toscana, skal man selvfølgelig se det skæve tårn i Pisa. Dette er en seværdighed, som alle er bekendt med, og som aldrig skuffer. Med sine 55 meter har tårnet stået skævt siden 1173, og derfor er den en af Italiens mest ikoniske bygninger, som helt klart skal opleves.

Udover smuk natur og smukke bygninger så byder Toscana også på fantastisk mad og vin. Tag ud, og oplev en af de mange vingårde, som Toscana har at byde på. Her er passionen for vin stor, og det skinner igennem både på kvaliteten og ude på de enkelte gårde. Du kan finde alt fra mindre familieejede gårde til store professionelle vinslotte. Hvis du vil lære mere om vin fra Toscana, så gå ind på Localliving og bliv klogere.

Se alle vores feriehuse i Toscana her.

Pixabay.com

Sicilien

Ud for Italiens sydligste spids ligger den frodige vulkanø Sicilien. Øen er vanvittig smuk og evigt overraskende. Går turen til Sicilien, er der et hav af ting, man bør opleve.

Tag på oplevelse i de vilde landskaber, som Sicilien byder på. Her er alt fra smukke kyststrækninger og frodige bjerglandskaber til helt fantastiske klippeformationer. Mulighederne er mange, når det handler om at gå på opdagelse i Siciliens vilde landskaber. Man kan bl.a. tage et smut til klippeøen Isola Bella eller tage til San Vito Lo Capo, som er omgivet af kæmpe klipper, det hvideste sand og det helt klare turkisblå vand.

Har man sagt Italien, har man også sagt helt fantastiske gastronomioplevelser, og Sicilien er et af stederne. Det sicilianske køkken er noget helt for sig selv. Det er blevet udviklet igennem mere end 3.000 år og bærer præg af både det græske og det arabiske køkken.

Sicilien er en kultur for sig selv og bærer præg af dem, som har boet på øen igennem tiden. Det er grækerne, romerne, araberne, spanierne og jøderne, der har sat tydelige spor på Siciliens kultur og historie. Her kan man opleve gravkamre, græske teatre og meget mere. Har I lyst til at læse mere om Siciliens historie, så har sesicilien.dk samlet en masse om Siciliens spændende historie her.

Har I lyst til at opleve Sicilien? Så kan se alle vores feriehuse på Sicilien her. På Get Your Guide kan I finde en masse oplevelser og ture på Sicilien.