De mest populære seværdigheder og aktiviteter på Mallorca

Camilla K. |
Kilde: Pixabay.com

Mallorca er en af de mest populære destinationer i Europa for danskerne. Og forstår man ikke godt det? De lækre sandstrande, det fantastiske vejr, afslapning og en bred vifte af en masse aktiviteter og oplevelser. Her har vi hos Cofman samlet nogle af de mest populære aktiviteter og seværdigheder på Mallorca.

1. Flyvetur i luftballon

Tag din familie med på et eventyr, og oplev solen stå op eller gå ned over Middelhavet. Turene kan ske fra morgenstund eller ved midnatstid, og det er muligt at komme afsted hele året rundt.

Mallorca Balloons har også en række spændende og lærerige aktiviteter for børn, hvor de kan prøve børne-luftballoner, mens I tager den ægte tur, hvis jeres børn ikke ønsker at tage med jer. Om bord på luftballonerne vil I kunne spise morgenmad, frokost eller nyde et glas vin med nogle lette snacks.

2. Off-road ATV-tur med snorkling

Nyd et eventyr på Mallorca på en guidet tur, og udforsk området omkring Palma på en spændende ATV-tur. Oplev turen gennem ujævnt terræn, og stå af for at hoppe ned fra, snorkle og svømme. I får på turen mulighed for at hoppe i det kølige vand fra 6-10 meters højde, og udforske den farverige, undersøiske verden. Efter turen kan I slappe af, og nyde en kølig drink.

Kilde: Pixabay.com

3. Bådtur til Isla Dragonera med frokost

Tag på en unik bådtur og udforsk den berømte ø Dragonera. På øen er der en fredet nationalpark og er kendt som et tilflugtssted for pirater på Mallorca. Nyd en lækker buffet ombord med bl.a. Paella og en lækker sangria. Båden har undervandsvinduer og i kan derfor se med under vandet på hele turen.

I sejler også langs Mallorcas sydvestlige kyst, hvor I stopper op for at svømme i det krystalklare vand. På vej til øen, kommer I forbi smukke steder langs kysten som Cala Fornells, Camp de Mar, Cala Llamp, Puerto de Andratx og San Telmo. Når I ankommer til Dragonera øen har I en helt time på øen. Her kan i svømme i hulerne, besøge øens museum eller blot udforske øens landskaber.

4. Hop on / off bustur Mallorca

Vil I på en af de første dage se Palma an, kan I tage en sightseeing tur på en hop-on / hop-off bus i jeres helt eget tempo. Start busturen fra Palmas gamle bydel og kør med bussen gennem de charmerende gader, mens I hører om byens og øens spændende historie. I kan hoppe af lige når I har lyst og undersøge seværdighederne nærmere eller nyde noget lækkert spansk mad på en af de mange fortovscaféer. Herefter hopper I blot på igen og fortsætter turen.

5. Palma Aquarium

Palma Aquarium ligger i Palma på Mallorca. Akvariet er delt op i de forskellige have. Derudover er der en fantastisk jungle, som føles som en ægte regnskov og “The big blue”, hvor I kan se 11 hajer. I vandmandstanken kan i se 4000 forskellige arter af vandmænd og brandmænd.

Kilde: Pixabay.com

6. Privat vinsmagningstur med Tapas

Ønsker I en mere kulturel oplevelse på jeres ferie kan I tage på en 4-timers privat vinsmagningstur og besøge en mallorcinsk vingård. Her får I en introduktion til produktionen af vin og I kan få lov at nyde de vine, de producerer på gården. Som prikken over i’et bliver der også serveret tapas til vinsmagningen.

7. Katmandu Park

Katmandu Park er beliggende i Magaluf på Mallorca og denne park indeholder alle de aktiviteter man kunne ønske sig - for hele familien! Parken byder på både vandparker, fantastiske attraktioner og en masse sjove spil. Parken har både en 4D biograf, et kæmpe legeland, et laser rum og meget mere!

8. Guidet tur til Hams Grotterne (Cuevas dels Hams)

Cirka 11 kilometer fra Porto Cristo på Mallorca finder I Hams Grotterne. Her er I garanteret en fantastisk og farverig underjordisk oplevelse. En guide fortæller om grotternes historie og grotterne er smukt oplyst af farver. I grotten vises der også en film, som fortæller om, hvordan grotterne blev til.