Hvad kan man lave i Søndervig?

Camilla K. |
Pixabay.com

I Søndervig og omegn er der et væld af muligheder for aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Søndervig er en af de mest populære destinationer blandt danskerne, når de skal på sommerhustur i eget land.

Spil golf med familien!

Uanset om I er begyndere eller professionelle golfspillere, vil I alle få en sjov dag på Holmsland Klit Golf midt i Søndervig. Banen består af 27 huller og et smukt designet par-3 tog, som er åben for alle.

Lyngvig Fyr

Mindre end ti kilometer fra Søndervig ligger fyret Lyngvig Fyr. Uanset om det er på cykel på 25 minutter eller i bil på ti minutter er et besøg i det 38 meter høje fyrtårn på Holmsland Klit det hele værd. Midt i klitterne kan fyret besøges og beundres året rundt, både inde og ude. I udehusene er der også en udstilling, hvor I kan lære mere om fyrtårnets historie, samt besøge souvenirbutikken og caféen.

Kilde: Pixabay.com

Tag til sandskulpturfestival

Fra maj til august kan I beundre de mest imponerende sandskulpturer i Danmark i Søndervig. Måske kan I endda selv prøve som kunstnere! Festivalen har et specifikt tema hvert år - I 2019 handlede det f.eks. Om robotter. Cirka 40 sandskulptur artister skaber de meterhøje skulpturer på blot ti dage. Nyd derefter den syv meter høje og 200 meter lange skulpturvæg, og få taget en masse billeder af de flotte skulpturer.

Nyd en dag ved stranden

Nyd et strandbesøg ved Søndervig. Byg sandslotte, saml skaller, læs en bog eller tag en svømmetur i havet. Lyt til lyden af havet, mærk sandet under fødderne og oplev den fulde feriestemning.

Wind- eller kitesurfing

Besøg Westwind North Kite and Windsurfing School. Her kan I tage kursus i mange former for surfing. I kan lære kitesurfing og windsurfing på Ringkøbing Fjord eller lære surfing og stand up paddle i Vesterhavet. Der er en Westwind North Kite and Windsurfing School i både Hvide Sande, Bork og Klitmøller.

Kilde: Pixabay.com

Besøg Danmarks største strudsefarm

Jette's Strudsefarm i Ringkøbing Kloster, nær Søndervig, kan I opleve strudser og andre dyr, såsom vandbøffel, får, kyllinger eller vagtler mellem skove og enge på Jettes strudsegård.

Hvis I vil vide mere om gården og dyrene, har I også muligheden for at booke en guidet tur. Efter besøget kan I kigge jer omkring i gårdbutikken og afslutte dagen på bedste vis.