Vores favoritdestinationer - Redaktionen anbefaler!

Elias G. |
Kilde: Kundebillede

Hos Cofman har vi på redaktionen fundet frem til vores yndlingssteder, at holde ferien i, i Danmark. Vi har haft meget forskellige meninger om hvor turen skulle gå hen og med hvem. Om ferien skal holdes i sommerhus med vennerne, familien, eller som en romantisk getaway med kæresten. Cofman har sommerhuse fordelt i hele Danmark, så om turen går nordpå, syd, øst eller vest kan du altid finde et hus hos os!

Vi har i nedenstående alle valgt vores yndlingsby i Danmark at holde ferie i, og givet jer et bud på nogle lækre huse i området, vi godt kunne tænke os, at tage på tur i sommerhus i.

Marie anbefaler:

Marie synes, at der er mange steder i Danmark, der har sin egen charme. Hvis Marie skulle anbefale et bestemt sted i Danmark, er hendes valg faldet på Skagen. Skagen har nemlig en masse at byde på - og de fleste sommerhuse ligger tæt på både strand og byen. Marie foreslår, at man holder ferien i enten uge 28 eller uge 29, da man kan nyde den danske sommer samtidigt og se byen fra sin bedste side. I finder også noget af Danmarks smukkeste natur i Skagen! “Grenen” som ligger længst mod nord er stedet, hvor havene Skagerak og Kattegat mødes. Her kan I opleve det unikke ved at stå med et ben i hvert sit hav.

Maries top 3 af sommerhuse i Skagen er:

 • Hus nr. 147860
 • Hus nr. 1388860
 • Hus nr. 21320

Lukas anbefaler:

Lukas elsker at surfe, bade og nyde ferien med vennerne. Og hvor i Danmark er bedre at holde ferien end Cold Hawaii, når man elsker at surfe? Lukas anbefaler, at hvis man elsker Vesterhavet er det oplagt at tage på sommerhustur til smukke Klitmøller. Klitmøller er kendt for sine gode muligheder for vandsport, specifikt surfing. Og hvis man vil ramme højsæsonen med både lækkert vejr og nogle gode bølger til at surfe, så er det bedst at booke i uge 33 eller 34. Stranden ved Klitmøller er en skøn 50 meter bred sandstrand med høje klitter, der også er perfekte til solbadning efter jeres surfingtur.

Lukas har udpeget sin top 3 af sommerhuse som lyder på:

 • Hus nr. 426133
 • Hus nr. 1454062
 • Hus nr. 1482495
Kilde: Pixabay.com

Magdalena anbefaler:

Magdalenas næste ferie er sammen med hendes familie. Og hun vil varmt anbefale at tage til Løjt, hvor hun ofte tager til med familien. Løjt Feriecenter ligger i et særdeles naturskønt område, på toppen af en bakke, hvor de fleste huse har panoramaudsigt ud over flot landskab med skov og vand. Uge 30 eller 31 ville være en perfekt uge at tage af sted i, hvor solen og det varme vejr kan nydes i fulde drag. Der er rig mulighed for at tage børnene med på tur, så de kan løsrive sig fra hverdageb og tilbringe nogle dage i sommerhus med sjov og leg. Besøg f.eks. alle børns paradis “Jump A Lot” ved Rødekro med masser af indendørs og udendørs aktiviteter. Eller nyd dagen ved den børnevenlige strand.

Magdalena har anbefalet af et af disse sommer kunne være et bud:

 • Hus nr. 1126036
 • Hus nr. 1395154
 • Hus nr. 1250373

Camilla anbefaler:

Når Camilla har ferie og hun skal i sommerhus, så anbefaler hun at tage til Ebeltoft. Ebeltoft regnes som en af Danmarks ældste byer, og ligger midt i et enestående naturområde. Byen har et hyggeligt havnemiljø samt flere kunstnerværksteder og gode fiskerestauranter. Og bare rolig - der er en masse seværdigheder for hele familien i Ebeltoft. Camilla anbefaler, at man tager i sommerhus i efterårsferien. Hun elsker den farverige årstid og hvor man kan nyde naturen i lidt køligere vejr med en masse tøj på.

Og hvis I mangler lidt inspiration har Camilla givey sit bud på sommerhuse efterårsferien kan holdes i:

 • Hus nr. 24321
 • Hus nr. 259108
 • Hus nr. 28932

Hop ind på vores hjemmeside og så hvor meget mere Ebeltoft og hele Djursland har at byde på.

Kilde: Pixabay.com