Julehygge i feriehus

Nadia |
Pixabay.com

Julen er hjerternes, familiens og hyggens tid. De dejlige helligdage lægger op til kvalitetstid med vores kære, varm kakao, gløgg og hjemmebag. Traditionerne i denne højtid er mange og forskellige. Juletiden i gode, gamle Danmark er fantastisk, og hos Cofman har vi feriehuse i alle størrelser og prisklasser, så de perfekte rammer for juletiden kan skabes!

Pixabay.com

Julebag

Julebag, familiehygge, pynte op til jul, æbleskiver, varm gløgg, pynte juletræ, kirke, Disneys Juleshow… Jul i Danmark indebærer et hav af skønne, gamle traditioner, gaderne fyldes med glade mennesker, der er julelys i hvert enkelt vindue, og stemningen er usammenlignelig. Mange familier samles om at bage til den helt store guldmedalje, og kreativiteten kan udfoldes uden begrænsninger, familiemedlemmer i alle aldre kan være med, og de, der ikke vil bage, bliver glade igen i sidste ende. Brunkager, pebernødder, konfekt og julesmåkager hører under de helt klassiske must-haves på julebordet - men disse søde rensdyr eller denne fine julecheesecake vil i dén grad imponere dine gæster. Lad fantasien få frit løb og se, hvad der til slut ender i julebordets slikskål.

Pixabay.com

Julemarkeder

Tivoli overgår sig selv med julepynten år efter år, så hvis julen holdes på Sjælland er det helt klart et besøg værd. Højbro Plads bliver forvandlet til en julelandsby, der med små boder, julepynt, varm kakao og gløgg sikrer både julestemningen, og at I kan holde varmen.

Skal julen holdes i Jylland, gør nord, syd, øst og vest ingen forskel - alle steder byder på hyggelige julemarkeder og smuk dekoration.

I Nordjylland kan et besøg på Gammeltorv i Aalborg anbefales. Spis julelækkerier og prøv pariserhjulet og se hele den smukke juleby oppefra. Skulpturparken i Blokhus forvandles til ét stort julemarked med smuk og gennemført dekoration, og Ålbæk åbner for et nyt julemarked i 2018, som de kalder Smagen af Jul.

Mellem Nordjylland og Sjælland findes julehygge i stor stil, som Jul på Gammel Estrup, traditionel dansk julemad på flere restauranter, Jul i den Gamle By og Julemandens vækning i Sønderjylland.